Ох, тези нови телефони!

• 1 135 525
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 3 000
  • София, България
Аз лично където мога плащам с наложен платеж. Прекалено много некоректни търговци със собствени сайтове се навъдиха в интернет пространството и предпочитам да не давам пари, докато не ми дойде стоката. Естествено имам предвид българските сайтове, чуждите са друга пряка. Но пък колкото хора, толкова различни мнения ще чуеш...

# 3 001
  • BG
Момичета, силиконовото гръбче на Лумиата ми (бяло е) се изцапа ужасно за един месец. По чанти, джобове на работа, химикалки, по бюра.... Опитах да го чистя със спирт, с кислородна вода, но май положението е безнадеждно. Че е 5 лева, 5 лева е, ама всеки месец ли да ги давам? Някакви идеи все пак?  Thinking

# 3 002
  • София
Пробвай от онези така наречени вълшебни (или бяха магически) гъби; аз с тях горе-долу закрепвам положението.

# 3 003
  • BG
Пробвай от онези така наречени вълшебни (или бяха магически) гъби; аз с тях горе-долу закрепвам положението.

Де ги? Не съм чувала за тях...  Thinking

Хаха, сега се светнах сама - да си купя черно!  Laughing

# 3 004
  • София
По магазините с почистващи препарати със сигурност, а най-вероятно и в големите вериги. Пусни един гугъл за магическа гъба и ще се ориентираш  Peace. Чистят добре още чанти, маратонки и изобщо всичко.

# 3 005
  • BG
По магазините с почистващи препарати със сигурност, а най-вероятно и в големите вериги. Пусни един гугъл за магическа гъба и ще се ориентираш  Peace. Чистят добре още чанти, маратонки и изобщо всичко.

Благодаря ти!  Peace

# 3 006
  • София, България
Ехо  wavey

Потърсих тема за Вайбър във форума, ама не можах да намеря, за това си задавам въпроса тук:
Вайбъра ми се обнови и сега мога да блокирам хора (от кога го чакам този момент). Сега ме интересува ако блокирам някой, той дали ще разбере? Ще му излиза ли някакво съобщение, че е блокиран?  newsm78

# 3 007
Purple_Peanut,
според мен няма да разбере. Тук е описано:
http://support.viber.com/customer/portal/articles/1407764-managi … list#.U2CwP6LUswo

# 3 008
  • София, България
zigizagi, много благодаря   bouquet

Написали са си го хората, ама кой да се сети да влезне в сайта и да прочете  ooooh!

# 3 009
Момичета, тези от вас, които са с ОС Windows и ползват Viber, имат ли връзка с други, които са с Android след последния ъпдейт на Vaiber-а? newsm78

ПП. Никой никого не е блокирал, но просто аз като пращам, отсреща не получават, и от там като пращат, при мен не пристига нищо.

# 3 010
Бижy,
вчера и аз и няколко мои приятели имахме този проблем. Следобед се оправи.

# 3 011
Точно за вчера следобед става въпрос, но днес все още е така. Rolling Eyes

# 3 012
  • BG
Момичета, тези от вас, които са с ОС Windows и ползват Viber, имат ли връзка с други, които са с Android след последния ъпдейт на Vaiber-а? newsm78

ПП. Никой никого не е блокирал, но просто аз като пращам, отсреща не получават, и от там като пращат, при мен не пристига нищо.

Същата работа и при мен.

# 3 013
  • София
Benisima,ти с каква Лумия си и доволна ли си?Аз още не съм си купила нищо SadДнес ходих до Технополис да видя Лумия 820,но ми е много  голяма SadЧудя се вече между Лумия 620 или Самсунг Галакси S3 мини-те са ми по-добре като размер newsm78 Предпочитам Нокия да си взема,тъй като съм свикнала само с Нокия,но не знам дали 620 е получила всички екстри от ъпдейта на 8.1...Моля ако  има мацка с Лумиа 620 да сподели впечетленията си -как е камерата,батерията,прави ли проблеми....

Благодаря предварително  bouquet

# 3 014
  • BG

Benisima,ти с каква Лумия си и доволна ли си?

С Lumia 520. Много си я обичам и отговаря на всичките ми нужди. Няма светкавица, обаче, няма предна камера, много е нежна в сглобката и задължително трябва протектор. Виж по-големите цифри, мисля, че 620 е с излят корпус, ако не се лъжа, не се отваря капак, не се вади батерия. Иначе моята прави невероятни снимки, предполагам по-високият клас също. Зареждам горе-долу на 2-3 дни. Уиндоусът ме кефи отвсякъде. Не знам какво имаш предвид всички екстри от ъпдейта, не съм толкова запозната. Телефонът сам ти предлага постоянно новите актуализации.

Общи условия

Активация на акаунт