Ох, тези нови телефони!

• 1 121 528
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 3 075
Най-нновата версия е даже 4.4, но има модели, които не получават най-новите актуализации. Виж на сайта на Сони твоя модел до коя версия ще се ъпдейтва.

# 3 076
  • София, България
За Sony Xperia V трябва да има излезнал нов софтуер. Свали си това, свържи телефона с USB и пробвай да видиш дали ще го отчете. По принцип софтуера се разпространява по IMEI-ите на телефоните, но този софтуер е излезнал отдавна и е странно, че още не е получен на твоя телефон.

# 3 077
C:\Users\Te\AppData\Local\Temp\5vzjzHbA.exe.part не може да бъде записан, понеже началният файл не може да бъде прочетен.

Опитайте отново по-късно или се свържете с администратора на сървъра.

Ето това ми изписва като искам да си сваля приложението Sad

# 3 078
  • София, България
Хмммм я пробвай от тук като избереш na download option TechSpot Server.... виж дали пак ти изписва същото. Защото аз нямам проблем със свалянето от сайта на Sony.  Thinking

# 3 079
Успях да го сваля но като искам да го прехвърля на телефона и ми изписва това
please connect your computer to a power outlet since the update of your telephone may take some time.
During the update, PC companion will override the computer settings to not enter sleep mode.
Connecting your computer to to a power outlet will prevent your computer from running out of battery, which could damage your device.

А аз даже не ползвам батерия, махнала съм е и съм си само на контакта. И след като дам продължи ми изписва

The device cannot be updated using this computer. Please try again using a computer that runs Windows 8.1, windows 7 or a previous version of the opening system.
For more help, please contact Sony mobile

Аз съм с уиндоус 8

# 3 080
  • София, България
Ами в сайта на Сони пише, че PC Companion не е съвместимо с Windows RT, който всъщност е някакъв вид Windows 8. Ето това намерих за Windows RT. Явно твоят компютър е с такава версия. Ако може някой с Windows 7 да ти свърже телефона с неговия компютър и да го инсталирате. А иначе програмата засича ли нов софтуер или изобщо не стига до там?

Това за контакта ти го изписва просто като информация, ако лаптопа е на батерия да знаеш да го включиш в контакта.

# 3 081
Не е RT а е само 8 Програмата на телефона ли дали засича нов софтуер или на компютъра?

# 3 082
  • София, България
Програмата нали е инсталирана на компютъра и като я свържеш с телефона засича ли дали има нов софтуер готов за инсталиране?
Проблемът да не тръгне явно е в Windows-а. Не всички програми работят добре под Windows 8 все още. Ако все пак програмата засича наличие на нов софтуер за телефона, тогава потърси някой компютър с Windows 7 и го инсталирай Wink

# 3 083
Здравейте. Редактирам се. Изтрих кешът и хисторито и интернетът продължава да е бавен. Има ли нещо друго, което мога да направя? Sony Xperia j.

Последна редакция: пт, 23 май 2014, 23:14 от Aquarella

# 3 084
  • Italia
Aquarella, а какъв нет ползваш? Ако е мобилен има ли вариант да си надвишила лимита и скоростта ти да е минимална?

# 3 085
Aquarella, а какъв нет ползваш? Ако е мобилен има ли вариант да си надвишила лимита и скоростта ти да е минимална?

Мобилен. В първите дни на новия период съм, няма как да е изразходен. Беше преди последната дата на отчетния период. И сега няма никаква разлика. От Глобул казаха, че всичко е наред, ама не е.

# 3 086
  • Italia
Можеш да опиташ да инсталираш друг браузър. А телефона рестартира ли го след като изтри кеша и хисторито?

# 3 087
Да, рестартирах го. Ще изчакам малко и пак ще им звъня освен...

# 3 088
  • Пловдив
Вече взе да ми писма от моя тел  #2gunfire Вчера направих 4-5 снимки и пак паметта се запълни  newsm78 а уж отиват на картата?Прехвърлих ги при другите,но няма оправяне...После поизтрих нещо и се получи SMS-a,който не можеше да дойде заради пълна памет.

Та..ако му върна първонач.настройки как да си запазя тел.номера?Или те не се повлияват?

# 3 089
  • София, България
Не се повлияват ако са на СИМ картата. Ако са в телефона ще се изтрият  Peace

Общи условия

Активация на акаунт