Ох, тези нови телефони!

• 1 124 552
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 565
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Помощ, имам Huawei Mate 10 Lite, на заключен екран има опция да се отвори камерата при условие, че телефона  се отключва с парола. Има ли вариант да премахна директното ползване на камерата?

# 8 566
Няма начин,тази иконка с камерата си седи там фабрично.Така мисля...

# 8 567
При Самсунг може от меню Заключен екран и защита - Пряк път на приложение. Погледни дали няма нещо подобно и при Huawei.

# 8 568
  • Пловдив
С голяма мъка, трябва да се разделя с HTC-то ми Cry Толкова да си го обичам това телефонче, но след близо 5 годишна експлоатация, му се разказа играта Sad Дисплея му се счупи и докато се чудя, дали да го сменя или да се иглеждам за нов телефон, взе че започна да прави проблеми и буксата за зареждане. Днес сутринта пък
 ми изписа съобщение, че wi-fi-то ми е нестабилно Cry

Та такива ми ти работи... След разглеждане се спрях на Xiaomi Redmi Note 5 и ще бъда благодарна на всяко мнение "за" или "против" него

# 8 569
За цената и параметрите, предоставени за тази цена, няма нито едно "против".

# 8 570
  • Sofia, Bulgaria
Колегата ми купи и на жена си и на дъщеря си Xiaomi-та и са много доволни от тях. Дъщеря му е с Redmi Note 5 и телефона е минал успешен, стабилен краш тест Joy изпуснат е бил от височина около метър на ПДЧ плод, с екрана надолу. Нямало му нищо.

# 8 571
И аз съм с Xiaomi Mi A1 изпуснах го на входа на Дяволското гърло и то два пъти. Единият път беше с екрана на долу. Нищо му няма. Колежка има точно redmi note 5 също е доволна. Прилични снимки, не забива, голяма батерия.

# 8 572
Е вие па все едно хората си купуват телефоните, за да си ги изпускат, та това изтъквате като предимство на марката! Плюйте си в пазвате да не би да не се окажат толко яки при следващо изпускане. Не са вълшебни, чупят се като всички останали.

# 8 573
  • Пловдив
Лично аз много мразя да сменям телефони и въпреки че се опитвам да си ги пазя, инциденти се случват

# 8 574
  • Пловдив
Аз също мразя да сменям телефони. Мъжът ми си купи Xiaomi не знам кой модел и съм впечаглена. Но аз съм свикнала с функциите на Note серията на Самсунг и не ми се разделя с моя "старец". Note 8 за мен е грандиозна издънка като дизайн и размер. И като добавя и безумната му цена. Смених батерията на моя, но вече не издържа по един ден както със старата.....Това ме дразни. Изтрих сисгемно приложение.....недоразумението дистанционно за телевизор. Не можах да разкарам уиджета от екрана и това ме побъркваше. Не знам дали това не бъгна софтуера. Иначе Xiaomi няма такива недоразумения. Аз работя много с телефона и този модел на Самсунг ми е перфектен. А как изпускам апарати .....все едно за това ги купувам. Disappointed Relieved

# 8 575
Aз не бях особено впечатлена от Xiaomi Redmi Note 4 Prime - нито батерията е нещо особено, доста забиваше.

# 8 576
Аз имам Redmi note 5, много съм доволна. Бърз, лек, тънък, въпреки, че е 5, 7 инча. Единствено малко се уморявам като го държа по-дълго с едната ръка по време на разговор. Тънък е, но е широчината му е малко неудобна. Другият проблем е, че трудно го прибирам в джоб.

# 8 577
Aз не бях особено впечатлена от Xiaomi Redmi Note 4 Prime - нито батерията е нещо особено, доста забиваше.
Е, ти като ползваш iPhone 6 или 6+ или 7, какво беше, че не помня, какво има да те впечатлява Xiaomi!
За парите си тези телефони предлагат чудесни качества. Ако струваха по 1500 лв, нямаше да кажа, че са чудесни!

# 8 578
  • София
Айде сега да не сменяме телефони! Че защо излизат нови модели, кой от кой по- мощен и с повече екстри.
Xiaomi не бих си взела. Телефон, на който не мога да му произнеса името не е за мен.

# 8 579
  • Euskal Herria
Имам питане за контактите при Samsung Galaxy S9. При предишния ми модел, когато отворя даден контакт в указателя, ми излизаше информация не само за телефонния номер, но и дали има вайбър, уатсап. А сега ми дава само телефонен номер и уатсап. Ако отворя вайбър, вътре си ги имам контактите. Така ли е, или аз не съм задала нужните настройки.

Общи условия

Активация на акаунт