Ох, тези нови телефони!

• 1 124 572
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 550
  • Перник
Здравейте, колебая се между LG K8, Samsung J3(2016) и Nokia 3. Бихте ли препоръчали?
Аз съм за J3, много хора около мен имат и казват, че са доволни.

И аз имам J3 (служебен). Батерията издържа дълго, не прави кой знае какви снимки, но за сметка на това камерата се включва сама, когато си иска Grinning Иначе за разговори и интернет е ОК.

# 8 551
Здравейте. Мнение за Huawei Y6 2018 dual? A сравнен с Xiaomi Redmi Note 5?

# 8 552
# 8 553
Да, аз спецификациите ги виждам. Въпросът ми е по-скоро за качеството, звук, забиване и т.н.

# 8 554
Да, аз спецификациите ги виждам. Въпросът ми е по-скоро за качеството, звук, забиване и т.н.

и... късмет. Както с всяка техника.

# 8 555
Не си спомням дали в тази, или в някоя друга тема, когато питах за няколко марки, за тази ми казаха, че менюто е малко сложно за разбиране и настройване. Аз преди имах много простичък LG - Spirit, но ми беше много удобен, лесен за разбиране, правила съм много снимки и то добри. ММ също е с LG - Zero, и той е доволен. За мен софтуерът им е по-добър, или по-лесен, не знам. Сега съм с Xuawei 9 mini lite, но ми е по-трудно с него, някои от функциите му не мога да ги разбера.

# 8 556
След като изпуснах три пъти жестоко моя телефон Huawei Mate 10 Lite на бетон и плочки,установих,че ми е голям и съответно неудобен.
Писна ми.
На три от ръбчетата има яки следи от удара.Махнах го.
Сега съм с Alcatel Idol 3 и това е друго нещо.Малък,готин и удобен!
Дефакто пак се върнах към доброто познато старо.
В този ред на мисли,може ли да ми кажете други телефончета с такива размери,малки,удобни но и добри Simple Smile

# 8 557
Мнение за този модел:
Скрит текст:

Ще подновявам договор и ми предлагат с добра цена.
Чета обаче доста отрицателни отзиви за него.Знам,че техниката е на късмет,ама все пак...
Споделете,моля тези които имат същият телефон.

Преди седмица го купих. Чаках и аз за мнения от първа ръка, но офертата изтичаше и не ми се искаше да я пропускам. Засега много ми харесва, дано не се издъни, че аз ползвам телефоните си до последно( последният издъхна след 2 години и половина употреба, но само батерията, иначе е пушка).
Здравейте, бихте ли споделили актуално мнение за телефона?

# 8 558
  • София, България
Шефът Антонио, баща ми има от 3-4 седмици “Redmi Note 5 Plus”. Доволен е много. Най-вече от батерията, понеже на него му е мноого нужна. Не забива, поне за момента. Simple Smile

# 8 559
Благодаря. Като че ли засега се колебая между Редми 5 и Редми ноут 5а. От Теленор първият ми го дават за 15 лв за 2 г, а вторият - за 10 лв. Чудя се ще ми стигат ли 2 гб/16гб или да залагам на 3гб/32гб? Досега бях с 1гб/8 гб с Леново А6000. Не ми трябват кой знае какви екстри. Хубава батерия, добра сглобка, прилични снимки, ясен и силен звук и да не забива.

# 8 560
След като изпуснах три пъти жестоко моя телефон Huawei Mate 10 Lite на бетон и плочки,установих,че ми е голям и съответно неудобен.
Писна ми.
На три от ръбчетата има яки следи от удара.Махнах го.
Сега съм с Alcatel Idol 3 и това е друго нещо.Малък,готин и удобен!
Дефакто пак се върнах към доброто познато старо.
В този ред на мисли,може ли да ми кажете други телефончета с такива размери,малки,удобни но и добри Simple Smile
Lenovo A Plus е леко остарял, но не особено. Бърз е, не забива. Камерата и дисплеят не са му най-силните страни, но пък е малък, компактен и бърз. За други не се сещам май в момента. Имаше едно Сони, на което му забравих името. Ако пък разбираш от къстъм ромове, би могла да направиш всеки телефон що-годе поносим. 😀 LG K8 също е добър избор.

# 8 561
A5 2017 или А6 ?

# 8 562
# 8 563
A серията е по-добра от J серията.

# 8 564
A5 (2017) е с по-добър процесор, иначе разликата в двата телефона няма освен размерите.

Общи условия

Активация на акаунт