Ох, тези нови телефони!

• 1 125 150
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 135
Имам инсталирани Google Maps и  Sуgik, Първата я пробвах като се загубихме в едно поле на път за Джъмбо на Околовръстното Laughing Помогна, ама не е кой знае какво. Втората още не съм. Но хвалят доста iGo MyWay.

Не знам Гугъл мапс , как работи за БГ, но за Англия е перфекна и има говор.

# 136
За телефон с Андроид става въпрос, ако това е от знаение.

"Н" е HSDPA. Може да има и Н+, т.е. най-бързата скорост.

# 137
# 138
  • Italia
Ако не е рутнат телефона, sygic е най-добрия вариант - има кракната версия, качва се на телефона и върви като по вода. CoPilot най-много ми харесва, но имах проблем с последната версия и съм със Sygic. Google maps е онлайн навигация, т.е - иска мобилен нет, за да функционира. Sygic, CoPilot, iGo MyWay са офлайн - т.е - инсталирате, пускате, навигацията си дърпа картите за избраните държави (може и през wi-fi) и след това няма нужда от нет.

# 139
  • КиТ
Да попитам и аз нещо.
Каква навигация ползвате на Смартфоните си?
Аз си дръпнах Sygic, но така и не успях да я пробвам-когато се сетих да я включа ми каза, че пробния период е изтекъл и трябва да си я закупя.
Деинсталирах, изтеглих пак..., ама машината е умна, не дава бонуси.

На мен си ми работи няма грешка дръпнах го,май във форуми четох да ти кажа,как се инсталира имаше нещо newsm78,говори си на Бг мъжът,всичко точно до сега не съм се загубвала Mr. Green  Е понякога ме дразни тоя като почне да плещи "Завийте рязко наляво" и прочие,но се свиква  Crazy Peace

# 140
  • Italia
Е понякога ме дразни тоя като почне да плещи "Завийте рязко наляво" и прочие,но се свиква  Crazy Peace
"... само направо завийте надясно ..." (just ahead turn right)  Crazy ама на харизания кон...  Laughing
Тука са навигациите, обаче иска регистрация и четене Wink

# 141
А за Сони ериксон експирия някви отзиви?

Експерия рей има мъжа ми. Много е доволен. Невероятна камера, снимките са по-добри от фотоапарата, но батерията му държи по-малко от моето Галакси - изкарва максимум два дни. И на мен Галаксито ми е по-шаренко, някак по-лесно се оправям с него, но може би защото съм свикнала със Самсунгите - от 2004 имам телефони само от тази марка.

# 142
Направо не мога да се начудя как ви издържат 2 дена телефоните Simple Smile моя издържа само ако не говоря  Joy

# 143
За телефон с Андроид става въпрос, ако това е от знаение.

"Н" е HSDPA. Може да има и Н+, т.е. най-бързата скорост.

Права си, Н+ пише.
Благодаря ви. Hug

# 144
Хайде и аз да споделя. Имам Самсунг Галакси S2. Преди това имах Самсунг Омниа с WIN ОS. Навигацията ми е iGo MyWay, доволна съм от нея.
Предпочитам Андроид телефон, дава ми много повече възможности да боравя със самия телефон отколкото iOS.
Мъжът ми е фен на HTC, но още кара с един стар такъв с WIN ОS.
Когато си взех галаксито, един месец не го оставих на мира, пробвах всички ромове поне 2-3 пъти на седмица го преинсталирах докато се наиграя с играчката Simple Smile. На мен ми държи един ден батерията, но аз не говоря много, за сметка на това, чета много книги и никога не ми е спрян нета, нито мобилния, нито безжичния. Има и усилени батерии с повече амперчаса, но тогава някак си се губи хубавия дизайн.
Брат ми беше фен на iPhone, но и той се запали по Андроид и си взе Галакси S3. Аз ще почакам поне още година за нов телефон, новите освен по-големия екран, нямат нищо ново засега. Иначе аз съм си маниачка на всякакъв вид нова и сложна техника, докато не я разуча до основи, не я оставям на мира, после чакам за нова играчка Simple Smile

# 145
Айде бе Laughing Нищо не можело да се изтегли без пари  Laughing Като се влезе в app- стора, могат да се разглежда приложенията по категории. Като във всяка категория може да се гледа дали приложението е безплатно или платено.

И: телефон от преди 3 години, какъвто е iPhone 3GS поддържа най- новата операционна система, каквато е iOS 6. Кой Андроид телефон от 2009та  поддържа Андроид 4.0?[/b]

Естествено, че има безплатни приложения. Става въпрос, че за гугъл се правят най-много приложения и са безплатни за Aндроид, докато с iOS трябва да си плащаш. Процентно iPhone има много повече платени програми от Андроид.

И да, има такъв телефон. Поне за HTC HD2 мога да ти гарантирам, че може да се ъпдейтват всички версии на Андроид, както също и този телефон може да поддържа и две ОС. Ако искаш можеш да го ползваш и с Windows. iPhone може ли? Peace

# 146
Слава Богу, ще iPhone не може. А може ли HD 2 да се ъпне до Win 7 или 8? И каква е функционалността на 4.0 на телефона?

А Cydia знаете ли какво е? И Installous?

# 147
Слава Богу, ще iPhone не може. А може ли HD 2 да се ъпне до Win 7 или 8? И каква е функционалността на 4.0 на телефона?

А Cydia знаете ли какво е? И Installous?

Не знам защо трябва да има надпревара в това какво знаем и не. Така или иначе и Cydia, и Installous са за jailbrake-нати телефони, което е незаконно и струва пари. Докато Андроид ти ги дава безплатно приложенията, без да те кара да правиш каквото и да било.  Peace

Не използвам HD2 с Windows, така че отзиви не мога да дам. Андроида работи перфектно.

Както вече казах, фенове сме на HTC и Андроид, но по стечение на обстоятелствата в момента ползвам iPhone 4S и определено е стъпка на зад за мен и не ме радва толкова, колкото предишния ми телефон (HTC 4G myTouch)  Peace

# 148
Джейлбрейкът е безплатен. Ставал бързо, не съм правила. А е толкова нелегален, колкото и музиката, която си тегля. Така че, поне аз, не бих имала угризения.

А за HD2 питах, защото ми е интересно наистина. Все пак си е стар телефон и ако поддържа win7 или 8 ще е наистина нещо впечатляващо от към хардуер.

А сега разглеждам маркета на гугъл, защото не го бях правила досега. Видях Angry birds Star Wars( пълната версия) и да ви кажа, че в app стора на iPhone e по- евтин  Laughing

# 149
  • Italia
Win 7 е дистрибуция само за PC, бих се учудила ако тръгне на телефон.

blackisback, разкажи ни за впечатляващата навигация на iOS 6  Joy

Общи условия

Активация на акаунт