Ох, тези нови телефони!

• 1 125 150
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 165
Ох, искам да попитам нещо за един wallpaper, обаче не знам терминологията за ' уолпейпър в заключено положение' и 'уолпейпър в режим на работа, зад иконите на приложенията'. Ако може да ми кажете как се наричат с по една дума, за да мога да си формулирам въпроса. Embarassed  Laughing

"Тапет начален екран" и "Тапет заключен екран" евентуално? Rolling Eyes

# 166
При мен са Lock screen и Home screen.

# 167
  • София
Така са и при мен (Samsung), като имам и опция "Тапет заключен и начален екран".

Check Please, точно Camscenner инсталирах снощи и малко си поиграх. Наистина е много сполучливо приложение. Работи по-добре от стария скенер в офиса  Mr. Green.

# 168
Наистина Ох, тия нови телефони!
НТС Desire C уж с вградена 4 гигабайта памет, а дава 95 мегабайта свободно пространство. Не е пълен, чисто нов е. Къде ли е останалото място  newsm78

# 169
Да не би ОС-а да му ги заема  Rolling Eyes Ама едва ли, то на моя телефон, дето има и вградени карти му е към 800мб Rolling Eyes Сигурна ли си, че са вградени тези гига байти или това е максималният размер карта, който може да се ползва в телефона?

(извинявам се, ако звуча нелепо, спи ми се още)

# 170
В данните на телефона пише Memory - Total storage 4 GB / RAM 512 MB .
В магазина казаха същото, понеже това беше основно изискване, питах сто пъти.

# 171
Така са и при мен (Samsung), като имам и опция "Тапет заключен и начален екран".
А, точно това е! Simple Smile Много благодаря, че ми подсказахте. Samsung Galaxy S3 имам, обаче ми е на италиански, а не се сетих подходящ превод на български или английски.
Та на въпроса. Свалих си един апп с лунен календар, да ми показва фазите на луната и кога са следващите новолуние и пълнолуние ( заради диетите, знаете как е...). Този апп предлага като екстра и live wallpaper с картинка на луната в актуалната си фаза. За мен това е идеално, всеки път, когато отключвам телефона да виждам фазата.
Проблемът е, че ми разрешава да сложа live wallpaper или само на "тапет начален екран" (зад иконите), или на "тапет заключен и начален екран" (тоест и двете да са еднакви). Да, ама аз искам да виждам луната само при отключване на "тапет заключен екран", но точно такава настройка май е невалидна?! Въпросът ми е по принцип винаги ли е така с live wallpaper или аз не правя нещо правилно?

# 172
  • на пистата
А, точно това е! Simple Smile Много благодаря, че ми подсказахте. Samsung Galaxy S3 имам, обаче ми е на италиански, а не се сетих подходящ превод на български или английски.
Та на въпроса. Свалих си един апп с лунен календар, да ми показва фазите на луната и кога са следващите новолуние и пълнолуние ( заради диетите, знаете как е...). Този апп предлага като екстра и live wallpaper с картинка на луната в актуалната си фаза. За мен това е идеално, всеки път, когато отключвам телефона да виждам фазата.
Проблемът е, че ми разрешава да сложа live wallpaper или само на "тапет начален екран" (зад иконите), или на "тапет заключен и начален екран" (тоест и двете да са еднакви). Да, ама аз искам да виждам луната само при отключване на "тапет заключен екран", но точно такава настройка май е невалидна?! Въпросът ми е по принцип винаги ли е така с live wallpaper или аз не правя нещо правилно?

редактирам се.първото е начален екран,2рото заключен екран и 3тото начален и заключен.само това има при мен.аз например слагам една снимка на заключен и като го отключа е друга.

# 173
  • Burgas
Как може да се качи скайп и изобщо може ли на Nokia N70 и ако може от къде да го дръпна скайпа?

# 174
НТС Desire C уж с вградена 4 гигабайта памет, а дава 95 мегабайта свободно пространство. Не е пълен, чисто нов е. Къде ли е останалото място  newsm78
Това, което ти показва е оперативната памет, демек RAM. Остава ти толкова малко защото имаш доста отворени приложения на бекграунда, като фейсбук, игри и т.н. Отиваш в task manager-а и почваш за затваряш.

# 175
Това, което ти показва е оперативната памет, демек RAM. Остава ти толкова малко защото имаш доста отворени приложения на бекграунда, като фейсбук, игри и т.н. Отиваш в task manager-а и почваш за затваряш.
Мерси много, ще пробвам.

# 176
А сега на десктопа има около 5 часовника. Всеки опит за премахване докарва нов, добре, че вече няма място  Laughing. Ама как да ги разкарам? Сигурно е нещо много просто, но не е за индианци. Странното е, че с компютрите се оправям,а телефоните ми идват сложни.

# 177
На моя телефон /самсунг/ и на мъжа ми /СЕ/ натискаш иконата продължително, докато извибрира лекичко и става малко по-малка и я придвижваш към кошчето /отдолу на екрана/.

# 178
На НТС-то няма кошче или поне не се вижда, иначе щях да ги метна там  Confused.

# 179
С кой sense си? При 4 натискам нещото, чакам го да из вибрира и го влача нагоре, където има две опции - редактиране и изтриване. Ако не стане просто изтрий екрана Laughing

Общи условия

Активация на акаунт