Ох, тези нови телефони!

• 1 128 468
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Е да, но iphone не е андроиден... той е с IOS - на apple опрерационната система.

# 226
  • на плажа
 Аууу, много съм смотана  Embarassed. Ами не знам тогава защо го иска. Мислех, че не иска да е Уиндоус. Най-добре да не пиша повече и да спра да  се излагам  hahaha

# 227
Здравейте и от мен в тази хубавичка и полезна тема   bouquet

Да се включа и аз с моето мнение - разликите между Iphon 5 и Galaxy S3 са толкова малки и незабележими (това, доколкото съм чела аз), че ги обявяват за 2-та гиганта на 2012. Дизайнът е това, което със сигурност много ги отличава един от друг. Има много клипчета точно такива, в които двата телефона биват съпоставени и изправени пред едни и същи "упражнения", чиято цел е хората сами да видят и изберат кой е по-подходящ за тях. Хората, които използват Iphon, разбира се, казват, че това е най-доброто и обратното важи за тези с Galaxy - много рядко някой е имал възможността да работи и с двата, за да може обективно да определи разликите им - говоря за обикновените хора, които едва отделят и за един. Едно е сигурно, че от тези 2-та със сигурност няма по-добро в момента на пазара.

# 228
Работила съм и с двата- с iPhone 5, и SIII и освен сериозната разлика в интерфейса и размерите, не намирам. Просто Самсунг достигнаха с помощта на Андроид до нивото на iPhone, което е хубаво за потребителите- ще има конкуренция между тях, от която ще спечелим ние. Сериозен минус и за двата телефона може да е размерът. В този смисъл има SIII мини, но пък там компонентите не са същите като на големия си брат- най- вече процесорът.

А, да, аналогът на Сири на Андроид е по- глупавичък  Laughing Не можеш да си говориш с него за нещата от живота, а само да го караш да ти настройва разни неща по телефона. С две думи: в първия случай имаш секретарка, която ти е и любовница, а във втория, при Андроид, ти е само секретарка  Mr. Green

# 229
Работила съм и с двата- с iPhone 5, и SIII и освен сериозната разлика в интерфейса и размерите, не намирам. Просто Самсунг достигнаха с помощта на Андроид до нивото на iPhone, което е хубаво за потребителите- ще има конкуренция между тях, от която ще спечелим ние. Сериозен минус и за двата телефона може да е размерът. В този смисъл има SIII мини, но пък там компонентите не са същите като на големия си брат- най- вече процесорът.

А, да, аналогът на Сири на Андроид е по- глупавичък  Laughing Не можеш да си говориш с него за нещата от живота, а само да го караш да ти настройва разни неща по телефона. С две думи: в първия случай имаш секретарка, която ти е и любовница, а във втория, при Андроид, ти е само секретарка  Mr. Green

Доколкото знам мини S3 май само на външен вид си прилича с по-големия си брат - камера, процесор, разделителна способност на екрана ... - нищо общо - това си е търговски трик, хората и по-скоро жените луднаха по него, заради по-малкия размер, защото оригиналът наистина идва голям за женската ръка.

# 230
Да, да, точно така. Размерът му е много приличен обаче. Горе- долу като на iPhone е. Но за тези пари, за които го продават, могат да се купят много по- хубави неща.

# 231
А защо ви е въобще айфон, а не телефон с андроид? За мен лично с тях се борави по-лесно, по-евтини са, има безброй безплатни приложения и т.н. Освен ако не сте някакви супер фенове на apple (а вие май не сте), не виждам причина да изберете айфон пред някой самсунг примерно...

Това мнение и аз вече съм го изразила, само че съм фен на htc, а не на самсунг.

Нокия бяха мой фаворит дълги години, но за съжаление напоследък дръпнаха рязко назад с куция кон windows.

Iphone пък добър маркетинг ги продава, нищо в повече от другите телефони, даже по-малко и по-скъпо.

# 232
Iphone пък добър маркетинг ги продава, нищо в повече от другите телефони, даже по-малко и по-скъпо.
И аз мисля така! Peace
Фен съм на НТС, но не ми харесват снимките, правени с моя EVO 3d. Confused
Самсунг и Сони Ериксон имат супер оптика в това отношение.

ПП. Има ли Siri което да разбира български? Laughing

Последна редакция: вт, 18 дек 2012, 13:04 от Бижy

# 233
  • Italia
Има, Бижу, има, ама колко разбира... JellyBean + Google Now ми шпрехат на Бг, но имат доста дъски за дялане. Проблемът може и да е в мен, защото имам контакти на кирилица и на латиница, та едно повикване не мога да направя като хората. Пробвах с търсене на бг - нито дир, нито бтв намери, бг мамма разпозна и отвори от първия път Simple Smile)
Иначе във форума на андроид имаше тема за Jeannie в комбинация с българска TTS - SpeechLab. Последната обаче е платена и не сметнах за необходимо да я купувам.

# 234
Фен съм на НТС, но не ми харесват снимките, правени с моя EVO 3d. Confused
Самсунг и Сони Ериксон имат супер оптика в това отношение.
Особено Сони. Че тя Експерия-та на мъжа ми прави по-добри снимки от фотоапарата Канон Пауършот.

# 235
Има, Бижу, има, ама колко разбира... JellyBean + Google Now ми шпрехат на Бг, но имат доста дъски за дялане.
За купуване, няма да купувам, щото не ми е жизнено важно, обаче кое от всичките Желета, те наизскочиха 15 newsm78

# 236
Между другото вече е излезнал на пазара и Samsung Ative S, който е с Windows 8 - ако някой си пада по Windows за телефон  Whistling

# 237
  • Петрич
Някой знае ли от къде да си сменя мелодията на звънена на тела (с Globul touch съм) ? Rolling Eyes

# 238
  • Italia
Има, Бижу, има, ама колко разбира... JellyBean + Google Now ми шпрехат на Бг, но имат доста дъски за дялане.
За купуване, няма да купувам, щото не ми е жизнено важно, обаче кое от всичките Желета, те наизскочиха 15 newsm78

Бижу, JellyBean e последната версия на андроид, въпреки че при телефон с руут можеш да сложиш google now и на ICS - 4.0

# 239
  • Кърджали
И аз в кюпа. От днес съм със SONY Xperia tipo dual. Ако не ми беше подарък, нямаше и да го взема, ама, старият ми Самсунг се скапва вече...
Та... Докато ровичках за да го разуча исках да сложа една снимка като фоново изображение /мразя тези фабричните и при всеки нов телефон първата ми работа е да му сменя изгледа/. Обаче без да се усетя дадох едно изрежи като картина и  "Изпълнявай по подразбиране". Пише че мога някъде из настройките да го премахна това изпълняване по подразбиране, ама къде е аджеба?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт