Ох, тези нови телефони!

• 1 128 524
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 240
Iphone пък добър маркетинг ги продава, нищо в повече от другите телефони, даже по-малко и по-скъпо.

Да се включа и аз, че от скоро съм с нов смартфон. Не знам дали е само маркетинг. Аз една година се мъчих с андроидски...еее, родих се като си взех сега Айфон. Толкова по-лесен е за ползване, по-интуитивен, нямам проблеми с ъпдейти. На стария трябваше 20 пъти да трия всичко и да го нося в сервиз, защото при ъпдейт на ОС се прецакваше.  ooooh!

И все още не ми се е наложило да питам никой как да направя нещо.

Единственото, което ме притеснява е, че много бързо си хабя интернета...та да ви питам, вие средно по колко МБ ползвате на месец?  Че аз за 17 дена съм изхабила близо 900 МБ  Embarassed А преди това бях на пакети от по 25 мб само за спешни случаи и не съм го ползвала много.

# 241
  • Лутаща се
Преди 1 месец в магазин на МТел ми пробутаха Samsung S3350 Chat. Никой не ме светна, че за да инсталирам приложения и скайп телефонът трябва да е с операционна система.
С много главоболия и жалби най-накрая се съгласиха да го върна и доплатя за Samsung Galaxy Y.
Как мислите, добър ли е?
До сега не съм имала такъв скъп телефон.  Май ще ми е трудно с тъч скрийна. Точно заради това се съгласих да взема първия, че беше с QWERTY клавиатура.

# 242
Единственото, което ме притеснява е, че много бързо си хабя интернета...та да ви питам, вие средно по колко МБ ползвате на месец?  Че аз за 17 дена съм изхабила близо 900 МБ  Embarassed А преди това бях на пакети от по 25 мб само за спешни случаи и не съм го ползвала много.

За да не си хабиш интернета, просто ползвай wi-fi, когато имаш възможност. Аз почти няма къде да си използвам интернета. Навсякъде имам достъп до безжичен. Peace

# 243
dieci_angeli, не го хабиш само ти. Имаш много приложения, които си ползват нет. Фейсбук примерно си е постоянно онлайн, разни whats app,viber и тн. Скайп, ако не го изключваш, инстаграм,  поща. Ако не си на неограничен интернет, по- добре спирай мобилния интернет и го пускай, когато ти трябва.

# 244
dieci_angeli, не го хабиш само ти. Имаш много приложения, които си ползват нет. Фейсбук примерно си е постоянно онлайн, разни whats app,viber и тн. Скайп, ако не го изключваш, инстаграм,  поща. Ако не си на неограничен интернет, по- добре спирай мобилния интернет и го пускай, когато ти трябва.

Дам, мен ме притеснява, че има някъде нещо скрито, което ми тегли, защото с един познат имаме еднакви приложения, той е на 512МБ на месец и му стигат, аз съм на 1ГБ и почти съм го изхабила.  newsm78  Ще чакам да видя как ще е втория месец, че този може в началото като си взех телефона да съм се пооляла малко.  Whistling

# 245
Единственото, което ме притеснява е, че много бързо си хабя интернета...та да ви питам, вие средно по колко МБ ползвате на месец?  Че аз за 17 дена съм изхабила близо 900 МБ  Embarassed А преди това бях на пакети от по 25 мб само за спешни случаи и не съм го ползвала много.

За да не си хабиш интернета, просто ползвай wi-fi, когато имаш възможност. Аз почти няма къде да си използвам интернета. Навсякъде имам достъп до безжичен. Peace

Аз wifi пускам когато скоростта започне да пада, т.е. като се изчерпат МБ на висока скорост. На телефона си имам 1200 и свършват за максимум половин месец, а за таблета 10 000. Тях не мога да ги свърша.  Laughing

# 246
.

Последна редакция: ср, 19 дек 2012, 11:16 от Yalta

# 247
  • София
Моля за малко помощ!
Става въпрос за Samsung galaxy Y. Вчера му смъкнах скайп и днес мъжо изрева, че не може да набира. Т.е. избира номера и явно го пита дали иска да звъни през скайп (той не може да обясни, а аз пък незнам какво точно се случва, защото телефона не е пред мен) Дали е въпрос на някаква настройка?

# 248
tani_4_ka, аз съм с Асе, но мисля, че принципа е същия. Когато искаш да набереш нечий номер ти излиза едно малко прозорче, в което трябва да избереш дали да набереш номера като нормално гласово повикване или чрез скайп. Под двата избора мъж ти може да сложи отметка на "изпълнявай това действие по подразбиране" (или нещо подобно беше) и след това да натисне зелената слушалка на първия избор т.е. да ги прави повиквания както преди да има скайп на телефона.
Дано го обясних разбираемо Crazy

# 249
  • София
Сънчи - Пънчи много ти благодаря за бързия отговор! И аз си го представям горе долу по този начин, но телефона като не е в ръцете ми не мога да знам за какво иде реч. А иначе въпроса беше на живот и смърт  Joy

# 250
Преди 1 месец в магазин на МТел ми пробутаха Samsung S3350 Chat. Никой не ме светна, че за да инсталирам приложения и скайп телефонът трябва да е с операционна система.
С много главоболия и жалби най-накрая се съгласиха да го върна и доплатя за Samsung Galaxy Y.
Как мислите, добър ли е?
До сега не съм имала такъв скъп телефон.  Май ще ми е трудно с тъч скрийна. Точно заради това се съгласих да взема първия, че беше с QWERTY клавиатура.
Аз имам Мини 2, което е почти същото, само модела е малко по-нов и екрана му е малко по-голям.
Много си харесвам телефончето - адски удобно, лесно за употреба /на мен това ми е първия смартфон/ и с добра батерия. Като свикнеш на тъчскрийна, ще ти е трудно на другите телефони, поне при мен е така. Забравих за таблета - телефона ми е много по-удобен и за пренасяне, и за боравене. Да си го ползваш със здраве!
Скоро си говорехме с мъжа ми, че както преди се чудехме как сме живели без мобилни телефони, скоро ще се чудим как сме живели без смартфони.

# 251
  • Beyond the Frontiers
И аз в кюпа. От днес съм със SONY Xperia tipo dual. Ако не ми беше подарък, нямаше и да го взема, ама, старият ми Самсунг се скапва вече...
Та... Докато ровичках за да го разуча исках да сложа една снимка като фоново изображение /мразя тези фабричните и при всеки нов телефон първата ми работа е да му сменя изгледа/. Обаче без да се усетя дадох едно изрежи като картина и  "Изпълнявай по подразбиране". Пише че мога някъде из настройките да го премахна това изпълняване по подразбиране, ама къде е аджеба?  Rolling Eyes

И аз съм отскоро с такъв, исках Сони Xperia Р, но реших, че с две малки деца ще ми е прекаленно скъп телефон.

# 252
ООх,момичета и аз от една седмица сънувам Смартфони -че отидох да преподписвам и ми подхвърлиха тази идея Rolling Eyes.Да ама сега дилемата е НТС desrire C ,който ми излиза доста изгодно с М..л /250лв  или Desire X ,който ми излиза изгодно с Вив..л  .моля ориентирайте ме-при положение ,че досега съм имал Нокия 6600 -на какво да заложа .Не искам да си вземам интернет ,в този случай обезмисля ли се смартфона -искам само през WI-FI да си ползвам ,където има .

# 253
Аз съм с Xperia Ray, преди това бях с Виваз-много красив телефон, удобен...но го изгубих и не мога да го прежаля  Sad  Кой го знае в коя заложна къща седи самотен.
Иначе, новия(нов, нов на половин година) е хубав, разбирам си му...само 1-2 неща не ги схващам.
Имам интернет включен в плана.Нямам ограничение, мисля че просто след опр. mb ми става по-бавен.Не го пестя, защото и като ми го намалят пак си върши работа. Обикновено на 15-о число получавам смс, че съм стигнала лимита и ми намаляват скоростта, а на 17 смс за излязла фактура.Та за 2 дни не ми е проблен
Иначе wi fi ползвам вкъщи и в работата понякога. 

# 254
Моят телефон е доста смотан, се оказва (Самсунг с бада 1.1), но и тук да питам - skype има само за андроид, ipad, iphone и windows телефоните ли? Нямаше ли някаква апликация, която ти дава да го използваш просто онлайн ако имаш интернет на телефона?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт