Ох, тези нови телефони!

• 1 128 586
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 255
Моят телефон е доста смотан, се оказва (Самсунг с бада 1.1), но и тук да питам - skype има само за андроид, ipad, iphone и windows телефоните ли? Нямаше ли някаква апликация, която ти дава да го използваш просто онлайн ако имаш интернет на телефона?  newsm78

Мисля, че има, но и аз не се сещам. Преди време във Въпроси всякакви имаше такъв въпрос и потребителка беше дала линк. Защо не попиташ там?

# 256
  • Italia
Моят телефон е доста смотан, се оказва (Самсунг с бада 1.1), но и тук да питам - skype има само за андроид, ipad, iphone и windows телефоните ли? Нямаше ли някаква апликация, която ти дава да го използваш просто онлайн ако имаш интернет на телефона?  newsm78
Опитай с това - http://www.samsungbadaapps.com/bada-news/skype-for-bada-java-dem … sung-wave-ii-8530 Пише, че става само за чат, без обаждания

# 257
imo.im пробвай за скайп. Аз искам да питам как да си сменя клавиатурата от бдс на фонетична. Има ли изобщо такава за галакси  асе?

# 258

Мисля, че има, но и аз не се сещам. Преди време във Въпроси всякакви имаше такъв въпрос и потребителка беше дала линк. Защо не попиташ там?

Мерси Simple Smile

Опитай с това - http://www.samsungbadaapps.com/bada-news/skype-for-bada-java-dem … sung-wave-ii-8530 Пише, че става само за чат, без обаждания

Линкът е изтрит Sad

imo.im пробвай за скайп. Аз искам да питам как да си сменя клавиатурата от бдс на фонетична. Има ли изобщо такава за галакси  асе?

някакъв сайт намерих, как по точно да влизам в скайп през него? Simple Smile

# 259
 Grumрy,
като отвориш сайта на имо в дясно ти излизат възможности: Sign in to another account - избираш скайп, пишеш си юзъра и паролата и готово.

# 260
Grumрy,
като отвориш сайта на имо в дясно ти излизат възможности: Sign in to another account - избираш скайп, пишеш си юзъра и паролата и готово.

Супер, мерси!!   bouquet

Сега нета на телефона не ми работи пък нещо - да съм си изразходила 100те МБ на висока скорост, но в packet data counter пише само 15МБ или това е нещо друго?  newsm78

# 261
Като отворя имо.им от телефона не мога да мръдна екрана докъдето е иконката за да се логна в скайп, някаква идея защо??  newsm78 С други сайтове няма проблем..
Пробвах о.имо.им но като цъкна лог ин, ми изтрива парлата и нищо не става Sad
Ще лети през прозореца тоя скапан телефон скоро, много ме изнервя!!!  #Cussing out

Последна редакция: сб, 22 дек 2012, 22:39 от Grumрy

# 262
  • Лутаща се
Като отворя имо.им от телефона не мога да мръдна екрана докъдето е иконката за да се логна в скайп, някаква идея защо??  newsm78 С други сайтове няма проблем..
Пробвах о.имо.им но като цъкна лог ин, ми изтрива парлата и нищо не става Sad
Ще лети през прозореца тоя скапан телефон скоро, много ме изнервя!!!  #Cussing out
Телефонът ти е Самсунг Чат, нали?
Точно с такъв се опарих и аз. На него нито Скайп работи, нито имо.им може да се инсталира. Не могат да се инсталират приложения. Чата му е само за през Фейсбук и SMS-и.
Пълен боклук!

# 263
Хмм ами Samsung Wave 723 e.  newsm78
Инстлирах си някаква скапана Java Skype апликация, но не ме кефи нещо...не мога да разбера защо имо-то не ми дава да се логна.. Sad

# 264
някой с отзив за камерата на галакси 3 мини? Според ревютата има значима разлика с голямото галакси3, но пък никъде не можах да намеря снимки, правени с мини.

# 265
някой с отзив за камерата на галакси 3 мини? Според ревютата има значима разлика с голямото галакси3, но пък никъде не можах да намеря снимки, правени с мини.

Тито, ти фотоапарат ли взимаш или тел?  Mr. Green

# 266
Да се похваля: след домашен ремонт вече имам напълно работещо HTC Sensation. Сменяхме дисплей, батерия и спийкър. Като почти нов е Mr. Green
Иначе наскоро забелязах новото htc butterfly, което произвеждат само за Японския пазар и Веризон. И разбрах, че японците си имали закон за мобилните устройства, че трябвало да са устойчиви на пръски.

# 267

Тито, ти фотоапарат ли взимаш или тел?  Mr. Green

бебОле, на практика, знаеш, често ти трябва да направиш снимка в крачка - я видиш нещо красиво, я в училище да щракнеш на детето шедьовъра, абе има си къде. А фотоапарат да нося отделно е неудобно. Освен това често пътуваме и винаги дублираме по-интересните места с втори фотоапарат, та тогава ползваме телефон. Аз бях със СЕ Сатио, чудесен беше, но му свършиха годините. Та много от заигравките на новите телефони изобщо не ме интересуват - интересува ме да мога да правя прилична снимка, да чета книжка и да гледам филм. Комуникативните функции са ясни Simple Smile

# 268
днес си купих Samsung Galaxy Ace,много неща не са ми ясни но с повечко бърникане понаучих това онова,само не разбрах как да пращам с блутут,и как да вляза в интернет.

# 269
Момичета, от дяколко дни много бързо ми пада батерията на таблета. Преди издържаше  10-12 часа, а сега много бързо губи проценти. Намалила съм максимално яркостта на десплея,  изключила съм ГПС, уърлеса го включвам при нужда, т.е. не седи непрекъснато включен, но пак пада. Нещо да се сещате?

Общи условия

Активация на акаунт