Ох, тези нови телефони!

• 1 129 086
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 330
И аз ползвам скайп без проблем на айфона .Аз да питам ползвате ли писалки към айфона  .Взех си уж ставали за айфон ама цт ,не реагира .А със пръсти се измъчвам  докато напиша нещо

# 331
  • на плажа
 Питах за скайпа, защото в ревюто четох коментари, че постоянно забивал и не го дръпнах. За писалки - не съм пробвала. Нервира ме това, че не ми се включва ротацията на екрана на ФБ и ми се наложи да си сваля ФБмесинджъра.

# 332
Здравейте!
Искам да попитам може ли да се блокира даден номер от списъка ми с номера?
Телефона е Самсунг Галакси нещо си Simple Smile)

# 333
Здравейте!
Искам да попитам може ли да се блокира даден номер от списъка ми с номера?
Телефона е Самсунг Галакси нещо си Simple Smile)

На моя Galaxy S3:

Отиваш в списъка с контактите. Влизаш в "профила" на конкретния контакт.
Натискаш бутона "меню" и там има "Add to Reject List".

# 334
Към калъфчето ми от ибей имаше подарък скрийн протектор и писалка. Една мъничка такава, "закотвя" се отгоре в изхода за слушалките. Та тя си работи, но не ми е много удобно за работа.

# 335

На моя Galaxy S3:

Отиваш в списъка с контактите. Влизаш в "профила" на конкретния контакт.
Натискаш бутона "меню" и там има "Add to Reject List".

Моя е модел GT - S6802
Нямам тази опция...

# 336
Хора,дайте някаква идея за телефон,който ще излезе не повече от 20 лева на месец на изплащане.Ще преподписвам договорът скоро и не знам към кой модел да се ориентирам.

# 337
Хора,дайте някаква идея за телефон,който ще излезе не повече от 20 лева на месец на изплащане.Ще преподписвам договорът скоро и не знам към кой модел да се ориентирам.
Първо поискай листата с офертите, които ти предлагат, за да посочиш към кои си се насочила. На всеки, според годините, от които е потребител на даден оператор и от тарифния план, зависи какви оферти ще ти предложат, и на какви цени.

# 338
На Глобул съм,дали ще мога офертиде да ги видя в My globul като излезнат?

# 339
На Глобул съм,дали ще мога офертиде да ги видя в My globul като излезнат?
Да. Ако ги няма се обади на оператор и помоли да ти качат файла с офертите, ако времето за преподписване ти е наближило.

# 340
Благодаря,Бижу!

# 341
Мидичка, първо виж какво ще ти предложат. Ние сме към Мтел и двата телефона ги купихме след консултация в магазина - на мъжа ми е Сони Експерия рей, моя Самсунг Галакси Мини2 S6500. Сонито е с по-хубава камера, но на мен самсунга ми е много удобен - от 2004 съм все с тая марка.

# 342
Първо поискай листата с офертите, които ти предлагат, за да посочиш към кои си се насочила. На всеки, според годините, от които е потребител на даден оператор и от тарифния план, зависи какви оферти ще ти предложат, и на какви цени.
Глупости  Shocked зависи само дали си лоялен клиент,и съответно на какъв план от колко лева и за какъв период ще преподпишеш,нали не вярвате че мениджърите правят спец. оферти за всяко физ.лице!?

# 343
Лоялен клиент,значи да не са ми спирани изходящите обаждания,нали?Е,последния месец ми ги спряха и тогава платих.И още 1-2 пъти ми се е случвало през годината.Значи може и да нямам оферта.Но не съм закъснявала с плащане повече от ден-два.

# 344
Тя системата отчита като има закъснение,няма значение колко е времето на просрочие просто система засича че има закъснение и не допуска да се закачи устойство на изплащане.За всеки случай може да се обадиш да питаш тъй като не работя вече за глобул но това са неща които са от години и не мисля че ще отпаднат,дори изискванията се вдигат,заради клиенти които взимат и не плащат.Обади се най добре на оператор и попитай

Общи условия

Активация на акаунт