Ох, тези нови телефони!

• 1 124 946
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 370
ieatchips, получи се, включих местоположението и стана. Благодаря! bouquet

# 8 371
  • София
Има ли начин да забраня само от определена държава - префикс (пише ми страната, когато идват повикванията), но доколкото разбрах е VOIP. Rolling Eyes Мога само номера да блокна, но ще се проличи, а и може да се обадят от друг (и ще им дава свободно...).
Но не да личи че е блокнат, а да изговаря че не съм в обхват или там системното от оператора - все едно ми е спрян телефона.

# 8 372
Ти верваш в чудеса...

# 8 373
Прочетох, че Андроид 8 вече е достъпен и в Бг, със Самсунг галакси С8 съм и нямам опция за ъпдейт, някой актуализирал ли се е вече и възможно ли е да е нещо от апарата ми newsm78 че не го получавам?
От тази сутрин тръгна вече, след ръчна проверка.

# 8 374
  • BG-DE
Благодаря  bouquet

# 8 375
И аз съм горд собственик на huawei p 10 plus, много съм доволна от функциите за разкрасяване и всичко останало. Дали има възможност да се пипа цвета на косата някъде от опциите.

# 8 376
И аз съм горд собственик на huawei p 10 plus, много съм доволна от функциите за разкрасяване и всичко останало. Дали има възможност да се пипа цвета на косата някъде от опциите.
Цвета на кое?

# 8 377
Телефоня на селфита те прави красива, та жената иска и цвета на косата да си сменя, за още повечИ красота Flutter Crazy

# 8 378
Много съм назад с матриАла. Сега разбрах.

# 8 379
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Телефоня на селфита те прави красива, та жената иска и цвета на косата да си сменя, за още повечИ красота Flutter Crazy
Ама само този модел ли го поддържа?

# 8 380
Не. Доста телефони от последните, излезли на пазара, имат разкрасителни селфи функции Laughing Затова всички сме лични убавици из фейса, ма да не се срещаме на живо... Mr. Green

# 8 381
Не. Доста телефони от последните, излезли на пазара, имат разкрасителни селфи функции Laughing Затова всички сме лични убавици из фейса, ма да не се срещаме на живо... Mr. Green
Защото това им е целта, да не излизаш, че филтърчето само вкъщи действа Joy

# 8 382
  • Euskal Herria
Тези селфи функции - трябва ти да "пипнеш" или при самото селфи автоматично се включват разни филтри?
Признавам си, че не мога да правя селфи, та затова питам.

# 8 383
Защото това им е целта, да не излизаш, че филтърчето само вкъщи действа Joy
Добре си действа и навън... Ако ти покажа програмка какво чудо може да направи от лицето на някого, ще зяпнеш. И въобще не е нужно да е виртуоз с професионална програма Фотошоп! Достатъчно е да има елементарни познания и добър телефон. Sunglasses

Тези селфи функции - трябва ти да "пипнеш" или при самото селфи автоматично се включват разни филтри?
Признавам си, че не мога да правя селфи, та затова питам.
Ми много неща са. Има и такива програми, които сами разкрасяват, има и такива, в които ти можеш да избереш настройките за степента и различни елементи от лицето за подобряване.

# 8 384
  • Euskal Herria
Благодаря!

Значи ще си ходя (и показвам) натурален крокозъбел Sweat Smile

Общи условия

Активация на акаунт