Ох, тези нови телефони!

• 1 124 725
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 475
Аз с Лайт. Освен камерата, друга разлика не виждам отбп9

# 8 476
Аз с Лайт. Освен камерата, друга разлика не виждам отбп9
А като бързина?

# 8 477
За сега е бърз

# 8 478
Здравейте!
Имам проблем с телефона си, с който не успявам да се справя сама.
Получавам SMS-и и MMS-и, но не мога да изпращам. Последно изпращах успешно за Великден. Явно след това индианецът в мен се е развихрил.
Стигам до съобщение: "Код на грешката: 50" Търсенето ѝ в Google не ми помогна особено.
Нямам представа каква допълнителна информация е нужна, но ето няколко неща: телефонът е Huawei P10 lite, Android 7.0.
Проверих номера на SMS центъра на мобилния оператор - правилният е.

# 8 479
Здравейте!
Имам проблем с телефона си, с който не успявам да се справя сама.
Получавам SMS-и и MMS-и, но не мога да изпращам. Последно изпращах успешно за Великден. Явно след това индианецът в мен се е развихрил.
Стигам до съобщение: "Код на грешката: 50" Търсенето ѝ в Google не ми помогна особено.
Нямам представа каква допълнителна информация е нужна, но ето няколко неща: телефонът е Huawei P10 lite, Android 7.0.
Проверих номера на SMS центъра на мобилния оператор - правилният е.
Ако можеш да направиш Screenshot на самата грешка и по възможност на една-две стъпки преди това?

# 8 480
# 8 481
Айфона ми не иска да звъни със звук, само вибрира. Какво съм бутнала?

# 8 482
  • София
Отстрани на апарата от външната му страна има едно копченце.Дръпнала си го надолу.Трябва да бъде нагоре./дано ме разбра/.

# 8 483
Оправих го, благодаря много

# 8 484
  • София
Здравейте!
От скоро имам Xiaomi Redmi 4A. Не мога обаче да си открия инструкции към него. С основните функци се справям, но има неща, които са ми непознати и би ми било полезно ръководство. Някой може ли да ми помогне да си открия такова на български език? Не намерих в интернет. Телефонът дойде без ръководство.

# 8 485
Здравейте!
От скоро имам Xiaomi Redmi 4A. Не мога обаче да си открия инструкции към него. С основните функци се справям, но има неща, които са ми непознати и би ми било полезно ръководство. Някой може ли да ми помогне да си открия такова на български език? Не намерих в интернет. Телефонът дойде без ръководство.
И аз не намерих, но ето това, ако разбираш английски: http://www.gadgetdetail.com/xiaomi-redmi-4a-guides-how-tos/

# 8 486
Здравейте!

Аз имам Редми 5, също без ръководство дойде, но много бързо го разучих. Кажи, ако те интересува нещо конкретно, може да мога да ти помогна

# 8 487
А аз се учудвам,че някой чете ръководство за смартфон Grinning

# 8 488
Нищо не ми идва на ум Close
-Освен да се обадиш да ти пратят пак настройките за ММС от твоя оператор, в случай че нещо се е променилo без ти да разбереш.
-Можеш да пробваш и да си сложиш различно приложение за СМС/ММС ако проблема е в конкретната настройка на твоето приложение.

# 8 489
Благодаря ти че опита! Ще пробвам в Mtel.
Всъщност се оказа, че мога да пращам MMS-и.
Ще се поборя още малко и може би накрая ще инсталирам нещо заместващо.
Всичко добро!

Общи условия

Активация на акаунт