Ох, тези нови телефони!

• 1 124 695
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 8 505
  • София
По- интересното е, че спряха😲

# 8 506
Някой да е получавал съобщение във вид на линк към страница от номер 1917?
Поне 10 съобщения получих. Не отварям линка и утре ще звъня на Виваком, ама рекох да питам дали и на други се е случвало.
От този номер получавам достъп до лабораторни резултати от Рамус. Оставям си телефония номер сутринта в лабораторията и по някое време ми пращат линк и парола за достъп. Според мен, някоя баба се е заблудила и е дала твоя номер. И ако е настоявала, че не ѝ е пратен достъп....

# 8 507
Моето съобщение от номер 1917 е от NET1

# 8 508
  • При елфите ...
Телефонът ми е Нокиа 5... От 2 дни имам следния проблем... Не мога да ползвам мобилния си и-нет въпреки, че мобилните данни са включени... Само с wi-fi става... Не знам какво да направя... идеи?!?

# 8 509
Телефонът ми е Нокиа 5... От 2 дни имам следния проблем... Не мога да ползвам мобилния си и-нет въпреки, че мобилните данни са включени... Само с wi-fi става... Не знам какво да направя... идеи?!?
Рестартирай го, за да проработят и след това не ги изключвай. Или в сервиз.

# 8 510
  • При елфите ...
Рестартирах го няколко пъти... не става... Не знам дали е от значение, но проблемът се появи след като бях няколко дни в чужбина... Нямам роуминг и ползвах и-нет само от wi-fi... Още след като влязох в БГ се оказа, че не мога да ползвам мобилния интернет...

# 8 511
Рестартирах го няколко пъти... не става... Не знам дали е от значение, но проблемът се появи след като бях няколко дни в чужбина... Нямам роуминг и ползвах и-нет само от wi-fi... Още след като влязох в БГ се оказа, че не мога да ползвам мобилния интернет...
Може и да е проблем на оператора. Обади се. На мен с рестарт ми се е оправял този проблем Confused

# 8 512
  • При елфите ...
Скрит текст:
Може и да е проблем на оператора. Обади се. На мен с рестарт ми се е оправял този проблем Confused
Утре ще отида в офиса на оператора и ще видя какво ще направят... Рестартирвах го... изключвах го... нИ става...

# 8 513
Нищо не ми идва на ум Close
-Освен да се обадиш да ти пратят пак настройките за ММС от твоя оператор, в случай че нещо се е променилo без ти да разбереш.
ieatchips,
След кратка схватка с Мтел вече всичко е наред. Обяснение не получих, така че проблемът явно е бил при тях.

# 8 514
Като ми спрат телефона, мобилните данни никога не тръгват, трябва да рестартирам телефона

# 8 515
Едни нови настройки за интернет на апарата ти трябват, според мен.
Няма нужда да ходиш до офис на мтел/теленор/виваком - звънни на оператор да ти се изпратят настройки или сама си ги заяви чрез sms или менютата им. След това задължително рестарт.

# 8 516
Телефонът ми както си стои о светва. И това през 15-20 Мин. Това има ли как да го спра?
Отделно ме дразни много е, ще като отворя капака на калъфа и светва екрана. Което хаби енергия и обърква телефона , когато ми е в чантата. Идва ми да слагам един ластик отгоре да не се отваря. Като бабичка Wink

# 8 517
Телефонът ми както си стои о светва. И това през 15-20 Мин. Това има ли как да го спра?
Отделно ме дразни много е, ще като отворя капака на калъфа и светва екрана. Което хаби енергия и обърква телефона , когато ми е в чантата. Идва ми да слагам един ластик отгоре да не се отваря. Като бабичка Wink
Какъв модел е телефоно ти?

# 8 518
Huawei P20 lite

# 8 519
Като за начало си виж настройките -звук и оповестяване- изключи светлинно оповестяване на дисплея , или нещо от сорта беше не мога да цитирам дисловно.
Второ, когато звъни, но не искаш да вдигаш като обърнеш дисплея надолу към повърхност спира да ти звъни на теб, а отсрещният получава сигнал свободно, при такова обръщане на дисплея към плот, същото се получава и с известията.
Мога само да предположа без да съм сигурна, че това е причината, и калъфката от горе на дисплея изпълнява тази функция, все едно е обърнат.
Това са си мои предпиложения, разбира се.
Опитай и да рестартираш.
И се питам за какво е този калъф, като телефоните са си протектор по презумпция. Не ми отговаряй. Разсъждавам си.
И дано да е от настройките. Успех.

Общи условия

Активация на акаунт