Ох, тези нови телефони!

• 1 124 657
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 520
Тоя телефон има много келяв калъф, който супер ме дразни. Има чип, заради който при всяко отваряне на калъфа светва екрана. Ако е на повърхност няма проблем, но в чантата няма как да е постоянно затворен.

# 8 521
Махни го тоя калъф и всичко ще се оправи. А ако калъфа е с магнит за да се затваря, да не казвам какво причинява на дисплея.
Не разбирам хората с калъфи и всякакви безумни протектори, все едно телефона ще го ползват 20 години Simple Smile

# 8 522
Сложила си калъф с активен капак ли? Ми ще ти светва телефона докато не махнеш настройката за "умен капак" от "Достъпност".

# 8 523
  • Перник
Аз преди време се оплаках, че след update на приложения Huawei P10 lite започна да светва както си стои. Тогава изтрих кешове, данни и каквото се сетих и уж спря да светва. След няколко дни обаче започна пак, но го прави само, ако е включен wi fi Thinking

# 8 524
Аз съм със същия телефон и нямам такъв проблем. Нещо си направила.

# 8 525
Сложила си калъф с активен капак ли? Ми ще ти светва телефона докато не махнеш настройката за "умен капак" от "Достъпност".
Хиляди благодарности!!!!

# 8 526
  • При елфите ...
Едни нови настройки за интернет на апарата ти трябват, според мен.
Няма нужда да ходиш до офис на мтел/теленор/виваком - звънни на оператор да ти се изпратят настройки или сама си ги заяви чрез sms или менютата им. След това задължително рестарт.
Благодаря... След 2 дни липса на и-нет настройките сами се настроиха... 😉

# 8 527
Това с присветването при мен се появи след като минаха ъпдейти на няколко приложения едно след друго. Така и не разбрах кое от всички беше причината. Трих наред. След това пак инсталирах тези, без които не мога. Към момента проблем няма, спря да присветва, докато е на бюрото пред мен и никой и нищо не го докосва. Батерията също престана да пада от нищо от 65-6% на 0 за три минути.

# 8 528
Имам нужда от малко техническа помощ. С Huawei 9 mini lite съм. Имам няколко звукозаписа /не е музика, а разговори/, мога ли някак си да ги прехвърля /запазя/ на "по-скрито" място. Знам, че не са доказателства, които могат да се използват официално, защото са между мен и ММ, но, от друга страна, искам да ги имам, защото е много лесно пред хората да си идеален, а всъщност нещата да не са точно така. Мисля, че тази вечер той се усети, че го записвам, и много лесно ще бъде чрез иконата за записи да ги изтрие. Така че искам да ги имам и на друго място или устройство, но не разбирам как да го направя. Какво да се прави.... нещата от живота...

# 8 529
Прати си ги на пощата като бързо, универсално решение.
Иначе има и апп-ове за криене на файлове. Аз съм със Самсунг и ползвам фабричния Secure Folder.

# 8 530
Проблемът е, че не виждам как да го направя - имам сортиране, нов запис, слушалки, но нищо друго, което да ми покаже какво да направя - няма шерване, няма нищо. Ще погледна и в упътванията, ама дали има указания...

# 8 531
  • София
Проблемът е, че не виждам как да го направя - имам сортиране, нов запис, слушалки, но нищо друго, което да ми покаже какво да направя - няма шерване, няма нищо. Ще погледна и в упътванията, ама дали има указания...
Дано, успея да ти помогна - виж скритият текст

Скрит текст:
ОТВОРИ пощата - ново съобщение

кликни на кламерчето, за да прикачиш файл
после на големия кламер, за да ти се покаже отдолу прозорчето - с документите

избери ,,ДОКУМЕНТИ''
________________________________________________________________________________________

след това отвори  ,,моите файлове''

_________________________________________________________________________________________

влез в  ,,Recording'' папката и избери запис за прикачване, после следващият и т.н.

_________________________________________________________________________________________
За получател на съобщението, пишеш своя адрес на пощата(да го пратиш до себе си) или  на друга поща(ако имаш)

Ако използваш този профил за телефона, всеки който има достъп до него, може да отвори пощата ти и да види всичко което го интересува, затова си направи друга(ако нямаш) и препрати записите там.

НЕ ЗАПАЗВАЙ ПАРОЛИ в БРАУЗЪРА!

# 8 532
Благодаря ти, ще го разгледам внимателно, много детайлно е описано. Просто аз имам отскоро телефона, не го ползвам за много различни функции и затова не съм много наясно. Но, е полезна информация за всякакви документи и неща, които могат да се запазят на различно място от обичайните и познати пощи, директории, браузъри...

# 8 533
Здравейте! Някой има ли опит с някой от тези търговци? 

# 8 534
  • Deutschland
След актуализация на Андроида до 7.1.2, той спря да се зарежда. Първо зареждаше по-малко, след два дни напълно спря. Писах на страницата на производителя, дадоха ми имейл на съпорт и от там ми пратиха линк за нов ъпдейт през компютър. Проблема е, че няма как да заредя телефона до 30%, а това е изисквания минимум за да тръгне актуализацията. Някакви идеи?

Общи условия

Активация на акаунт