Ох, тези нови телефони!

• 1 124 586
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 535
Кой спря да се зарежда? Андроида? Как е зареждал по малко? Той се зарежда, инсталира и като се рестартира телефона, новата версия Андроид, е готова за ползване. А защо няма как да заредиш телефона?

# 8 536
  • Deutschland
Батерията не зарежда. Телефонът е на четири месеца и не вярвам проблема да е в батерията. Всичко стана след актуализацията

# 8 537
Рестартирай телефона, смени зарядното, най-малко това можеш да направиш. Така си го написала, че не се разбира кое не зарежда, затова питам. Предполагам, че не се вади батерията? Включи все пак телефона в зарядното след като направиш горните две неща. Кажи и каква марка и модел е, може да пише нещо за подобен проблем по други форуми. Ако не, в крайна сметка решението е сервиз.

# 8 538
  • Deutschland
Телефонът е Wiko View, не знам дали се продава в България. Хубав, бърз телефон, тук в Германия е много купуван. Батерията е сменяема и снощи мъжа ми го отвори и разбрахме, че тъкмо в нея е проблема. Не мога да разбера как е станало, защото е купен януари и не би следвало да се развали толкова скоро. Още е в гаранция и май ще връщам.

# 8 539
Здравейте, колебая се между LG K8, Samsung J3(2016) и Nokia 3. Бихте ли препоръчали?

# 8 540
Здравейте, колебая се между LG K8, Samsung J3(2016) и Nokia 3. Бихте ли препоръчали?
LG!!!

# 8 541
Нокия не е това, което беше.

# 8 542
  • София
Аз по-бих заложила на Самсунг, но не на 100%. Прочети им спецификациите и виж кое ти е по- на сърце.Камера ли, памет или издържлива батерия.

# 8 543
Общо взето търся бюджетен телефон. Сега съм с Lenovo A6000. Трябва ми за разговори, интернет, снимки. Ако имате и други предложения, ще се радвам.

# 8 544
LG!!!
И аз съм за LG, много е лесен за работа и настройки.

# 8 545
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Имам проблем с телефона.При условие,че вътрешната памет е 64 GB,свободната е 42,77 GB.Галерията ми е почти празна,има едва 20 снимки и когато правя клип ми изключва на около минута и 20
 сек.Изписва ми,че повече няма място.Къде е проблема?

# 8 546
Аз съм за J3, много хора около мен имат и казват, че са доволни.

# 8 547
LG!!!
Като казвате ЛГ, говорите точно за този модел, нали?
А за Hiaomi Redmi Note 5A какво мислите?

# 8 548
LG!!!
Като казвате ЛГ, говорите точно за този модел, нали?
А за Hiaomi Redmi Note 5A какво мислите?
Най-добре вземи него, другите са с много по-ниски спецификации. LG също е хубаво, но по-добре Xiaomi.

# 8 549
Имам проблем с телефона.При условие,че вътрешната памет е 64 GB,свободната е 42,77 GB.Галерията ми е почти празна,има едва 20 снимки и когато правя клип ми изключва на около минута и 20
 сек.Изписва ми,че повече няма място.Къде е проблема?
Проверете каква резолюция сте задали при снимането на клипа. Може да прави огромен файл, който да запълва бързо вътрешното хранилище.

Общи условия

Активация на акаунт