Ох, тези нови телефони!

• 1 124 539
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 8 640
Точно в Хуауей си има вградено приложение за заключване на съдържание,мисля че се казва Сейф.

Не мога да го намеря. Пак рових, пак търсих.
Благодаря все пак. Ще продължа да го разучавам.
Мисля, че не е приложение, а нещо като прозорец. Май се отваряше, като събереш два пръста един до друг, и ги раздалечиш. (Като при приближаване)

# 8 641
  • Перник
Точно в Хуауей си има вградено приложение за заключване на съдържание,мисля че се казва Сейф.

Аз съм с Р10 лайт - току що го намерих. В Инструменти, Файлове, иска парола, тайни въпроси, отказах се да го пробвам.

# 8 642
  • София
Тъп въпрос от мен.
Как се трият икони от десктоп на Xiaomi, андроид 7.1?

# 8 643
При мен Mate 10 Lite в папка файлове има коментирания "Сейф"

# 8 644
Намерих и сейф, намерих и този начин

Аз съм с Р10 лайт - току що го намерих. В Инструменти, Файлове, иска парола, тайни въпроси, отказах се да го пробвам.

Много ви благодаря!

# 8 645
  • Кърджали
Скриването на албум го има и сред опциите в галерията. Преди на p9 lite го имах, сега и на matе 10 lite го има.

# 8 646
Тъп въпрос от мен.

Като задържиш на иконката не излиза ли отгоре премахни/ изтри? Като излезе плъзгаш към надписа.
Не съм много сигурна, но мисля така беше.

# 8 647
  • София
Като задържиш на иконката не излиза ли отгоре премахни/ изтри? Като излезе плъзгаш към надписа.
Аз съм със Сансунг и андроид 7.0 - точно така се премахват. Но не можем да се оправим с телефона на щерката Simple Smile
Като се задържи иконката се появява иконка на кошче. От там само се преинсталира, не може да се махне самата иконка.

# 8 648
Аз съм със Сансунг и андроид 7 - точно така се премахват. Но не можем да се оправим с телефона на щерката Simple Smile
Като се задържи иконката се появява иконка на кошче. От там само се преинсталира, не може да се махне самата иконка.
Големият ми син е с такъв, ако изчакаш час ще разцъкам.
Знам само, че ако е фабрично инсталирана не се премахва, може и да греша.
Още нещо се сетих опитай от гугъл плей да деинсталираш приложението за което е иконката. И съответно да го премахнеш от папка файлове. Има начин, защото той ги махна някои, но... не помня.
Нека някой с Ксиоми се включи, че аз малко на свободни съчинения карам, като нямам апарат под ръка.
Ето нещо, макар и да не ми стана много ясно
https://www.xiaomishop.bg/%D0%91%D0%BB%D0%BE%D0%B3/Quick-Start-Guide-MIUI

Последна редакция: пн, 02 юли 2018, 17:16 от Билян@

# 8 649
  • Sofia, Bulgaria
Тя, до колкото разбирам, се опитва просто да махне иконата от Home screen-a. 
Тъп въпрос от мен.
Oт това, което прочетох май това е невъзможно заради техния софтуер MIUI, който е направен да изглежда като IPhone. Съветите са да се създадат папки и да се сложи иконата вътре.

# 8 650
Аз съм със Сансунг и андроид 7.0 - точно така се премахват. Но не можем да се оправим с телефона на щерката Simple Smile
Не може да се премахне, защото няма меню с приложения и няма къде да отиде.

# 8 651
  • София
Благодаря ви. Надявах се все пак да могат.
Щерката ги е събрала в една директория. Ще ѝ кажа тъй да продължава Simple Smile

# 8 652
Благодаря ви. Надявах се все пак да могат.
Щерката ги е събрала в една директория. Ще ѝ кажа тъй да продължава Simple Smile
Ето така като на аифон ставало
https://smartnews.bg/%D0%BA%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B … %BD%D0%B0-iphone/
А другият начин бил създаване на акаунт в MIUI, и от там нещо си....,  но много сложно ми се видя.

# 8 653
  • София
Имам следното питане.
Звъня два различни дни на позната, но дава че говори в момента.
И не ми върна обаждане. Възможно ли е да не го вижда това (пропуснато)?
С някакво старо ЛГ е (смартфон).

# 8 654
При мен опцията "Търсих те" се активира от оператора и при това дори е платена. (Става дума за италиански оператор.) Преди да се абонирам, не получавах известия за пропуснати обаждания, когато съм била извън обхват или при заето. После се абонирах и започнах да получавам смс с номера, който ме е търсил. Ако с българските оператори е аналогично, значи, да, възможно е.

Общи условия

Активация на акаунт