Ох, тези нови телефони!

• 1 125 150
  • 11 718
  •   2
Отговори
# 10 560
Здравейте! Искам да попитам възможно ли е някой хакер,когато съм снимала снимките да ги е взел? Дали има хакери в камерата ми?
Не, споко.

# 10 561
Системни приложения не могат да се махат, ако за тях пишеш, че си махнала.
Като стигна до системните ще те питам теб! Виждам че си много наясно! Joy Joy Joy

# 10 562
  • София
При блокиране на номера ти - дава заето нали, без глас.
пробвах с един приятел на Вива е той - дава ми че е зает и да опитам по късно /гласово обаче/
Смс- получава ли отсреща?
ПП: Като се смени апарата - предполагам не се пази.

Последна редакция: нд, 02 яну 2022, 12:12 от Starrydream

# 10 563
  • София
Идеи откъде да си намеря читав  кейс и протектор за Google pixel 5?
У нас попаднах на 1-2 онлайн магазина с цена от 20+лв noname ..

В амазон.де пак непознати за мен марки 8-10Е: освен този, но ще видя какво да докупя за 29Е.
Spigen -

Или на сигурното - матов:
kwmobile
Отделно и за доставка...
Ako има комплект още по-добре.

В София не намерих.  а само чух че режат с лазер филм за екран, но не разбрах къде.

# 10 564
  • София-Младост
Ето тук...но малко се чака.
https://www.aliexpress.com/premium/Google-pixel-5-case.html?d=y& … 0pixel%205%20case

# 10 565
Здравейте и за много години! Бъдете здрави, все така отзивчиви и нека заядливите постове са по - малко занапред!
Въпросът ми е относно Хiaomi redmi note 10, който ползва синът ми - съобщенията на Месинджър му пристигат понякога и след половин час, ако в момента не ползва приложението! Някой има ли такъв проблем или да дадете съвет каква настройка може да се бутне? Преинсталация на приложението не помогна!

# 10 566
Проблемът е в приложението, не в телефона. Много хора се оплакват за забавяне на съобщенията, понякога с часове. Никаква настройка не може да оправи това.

# 10 567
Проблемът е в приложението, не в телефона. Много хора се оплакват за забавяне на съобщенията, понякога с часове. Никаква настройка не може да оправи това.
Аз, досега, с какъвто и телефон да съм била, не съм имала този проблем! Предимно на тази марка ли прави такива "номера" приложението? Ползвала съм Айфон, Хуауей, сега Самсунг - всичко е било ок!

# 10 568
  • София
Със Самсунг сме, понякога съобщенията идват с часове по-късно.

# 10 569
  • Пловдив
Мъж ми и баща ми са с Xiaomi-та, различни модели - и при двамата има проблем с месинджъра. Трябва да отворят приложението, за да видят, че някой е писал.
Аз съм с Нокиа, майка ми - със Самсунг - нямаме подобни ядове

# 10 570
Аз, досега, с какъвто и телефон да съм била, не съм имала този проблем! Предимно на тази марка ли прави такива "номера" приложението? Ползвала съм Айфон, Хуауей, сега Самсунг - всичко е било ок!
Обясних, че проблемът НЕ Е в телефона... 🙄

# 10 571
  • BG-DE
Абсолютно, доста мои познати се оплакаха от такъв проблем, с различни марки апарати са и вече минаха на whatsApp.

# 10 572
  • Somewhere far away
Аз от години  ползвам само вайбър. И нямам никакви проблеми.

# 10 573
  • в 1001-та нощ
Все пак вижте дали телефонът не е приспал приложението.

# 10 574
Здравейте и честита Нова година,бъдете здрави и много щастливи! Аз да попитам,дали може да се хакне телефон през wi-fi? Бързо ли става и как да се предпазя,ако става?? Благодаря!!

Общи условия

Активация на акаунт