Ох, тези нови телефони!

• 1 125 204
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 10 695
ЧревоУгодник, благодаря, включих го оттам. Но искам да ми се показва и под квадратчето мобилни данни (като дам надолу от активния екран), а не да влизам всеки път в приложението Оптимизация и оттам да гледам...слагам снимка къде търся да го виждам, в случай, че има начин

# 10 696
За Xiaomi RedMi Note 11 Pro - не откривам коя настройка да включа, за да ми се показват използваните МВ, когато съм на мобилен интернет. Моля, помощ. На RedMi Note 5 тази информация излизаше под кръгчето на "Мобилни данни" , сега се ровя 2 седмици и не го намирам къде е
ЧревоУгодник, благодаря, включих го оттам. Но искам да ми се показва и под квадратчето мобилни данни (като дам надолу от активния екран), а не да влизам всеки път в приложението Оптимизация и оттам да гледам...слагам снимка къде търся да го виждам, в случай, че има начин
Може би, това видео ще Ви помогне:
https://www.youtube.com/watch?v=3wNNNjvvJ9k

# 10 697
Ако сега направя нов гугъл профил на телефон, ще се прехвърлят ли данните в него със задна дата, или не?
Телефонът е на майка ми, не помни нито пароли, нито нищо, не знам дори дали има гугъл профил...за това питам, с цел като преместя сим картаа на нов апарат, да се логна направо в профила и да не инсталирам наново...неща и да не прехвърлям данни...

# 10 698
Направи профил и му дай да се синхронизира с контактите и друго каквото ти е нужно. Това ще е към днешна дата.
След това би трябвало да няма проблем на новия апарат.

# 10 699
О, благодаря...синхронизирането откъде да го направя?

# 10 700
В Настройки трябва да има меню за Акаунти и синхронизация - там вече четеш опции.

# 10 701
Видях го, благодаря..може и с кабел да прехвърля, ще го мисля утре..

# 10 702
От кой път успявате да отключите телефона си с пръстов отпечатък. Само аз ли се мъча по 5-6 пъти да натискам пръста си на екрана за да го отключа. Никога не успявам от първия път да си сложа пръста и той да се отключи. Постоянно се мъча, натискам го този пръст 5-6 пъти и пак някога не успявам да отключа телефона. Аз ли бъркам нещо?

# 10 703
  • в 1001-та нощ
От първия път- мигновено. Кой е телефонът?

Понякога се налага опресняване. Изтриваш въведения отпечатък и сканираш отново. Може да сканираш един и същи пръст, като 3 различни пръста, за да има повече данни.

# 10 704
Самсунг S21. Ще взема наистина да въведа още веднъж пръстовия отпечатък. Да видя дали ще стане по-добре. Някой път става от първия път, но много по-често натискам три-четири пъти докато хване. Да кажем от десет пъти, два пъти става от първия път и осем пъти от трети, четвърти опит.

# 10 705
  • в 1001-та нощ
Въведи го за един пръст, после ще те попита дали желаеш да въведеш друг пръст - потвърди и пак въведи същия пръст и така можеш да въведеш един и същи пръст няколко пъти.
Сензорът е ултразвуков. Прави 3D mapping - триизмерна, релефна снимка на пръста, като отчита и дълбочината, с което се различава от оптичните, които правят само 2D снимка и могат да бъдат излъгани със снимка.

Ако ти се протрие кожата след чистене, спорт, друга дейност ...може да няма добро съвпадение на заснетия някога отпечатък и реалния.  Затова не се мъчи, а опресни базата данни със снемане на нови отпечатъци.

# 10 706
Кажете няколко програмки за правене на 360-градусови картинки, за Андроид системата.

# 10 707
Кажете няколко програмки за правене на 360-градусови картинки, за Андроид системата.

1. Panorama 360 Camera: Virtual Tours: Instagram

2. THETA+

# 10 708
2. THETA+
Първото може ли без Инстаграм? А това "Тета плюс" някой ползвал ли го е, да каже преки отзиви?

# 10 709
2. THETA+
Първото може ли без Инстаграм? А това "Тета плюс" някой ползвал ли го е, да каже преки отзиви?
Да, може и без Инстаграм. Има вградена функция камера и снимате директно панорамната снимка. Ако се завъртите на 360 градуса панорамата става 360-градусова.

THETA+ е за обработване на снимки, не е приложение за снимане. Хубаво е, има различни ефекти, като този:

Общи условия

Активация на акаунт