Ох, тези нови телефони!

• 1 124 450
  • 11 718
  •   1
Отговори
# 11 460
От няколко дни, бг-мама, сайта на СКГТ, които съм запазила като връзки (защото не са приложения) са ми с уголемен шрифт. Има ли как да се намали? От настройки не се получи.
Ако ги отвориш без да е от запаметените връзки, нормален ли е шрифта? Ако да, направо трий старите и запаметявай новите.

# 11 461
  • Пловдив
Може и случайно, при натиснат контрол и движение на скрилера на мишката просто да си мащабирала изгледа. Лесно се поправя по същия начин, ако е това

# 11 462
Може и случайно, при натиснат контрол и движение на скрилера на мишката просто да си мащабирала изгледа.
Темата е за телефони.

# 11 463
На Андроид телефоните (в случая моят е самсунг) в менюто на браузъра има икона тТ, която вади на екрана един плъзгач за смяна на големината на текста.

# 11 464
  • София-Младост
Оправих го от настройките. За телефон беше въпроса, така че мишка и екран, нямат отношение.
Barbabeau там първо пипнах, но не се промени.
Ето пътя:
Хром-три точик-Настройки-достъпност-Принудително активиране на промяна на мащаба...тук беше активирано.

# 11 465
  • Пловдив
Ама съм шматка и аз Stuck Out Tongue Winking Eye
Извинявам се, явно безсънието си е казало думата

# 11 466
  • София
Ала- Бала, благодаря! Това помогна и на мен, с обратния проблем. 😀

# 11 467
  • София
Здравейте! Има ли начин на Шайоми 9 да се изтрие цялата информация от телефона без да се връща към заводски настройки? Под цялата информация имам предивд , контакти, профили в гугъл и в ел. поща ( не ми е достатъчно само да излизем от профилите, защото може да забравим някой профил, за който данните за вход детето е запазило да се зареждат автоматично)? Приложенията ще ги деинсталираме лесно, снимките ще изтрием.

# 11 468
  • Асеновград
Щом ще чистите всичко какъв е проблема за фабрични ? Най сигурно е .

# 11 469
  • Пловдив
Спешно се сложи, да купувам нов телефон за ММ - фен на Шайоми, а аз хич недолюбван марката.
Търси се нещо до към 500-600 лева и ще бъда благодарна на препоръки.

# 11 470
Здравейте, със Samsung S23 съм. Преди със стария телефона имах в колата един кабел който от телефона (type S) сключвах в aux-a на колата и си пусках Soundcloud и така слушах музика. Сега с този Самсунг обаче този кабел не работи. Защо така?

# 11 471
Спешно се сложи, да купувам нов телефон за ММ - фен на Шайоми, а аз хич недолюбван марката.
Избор на телефон
Нека всичко да е на едно място.

# 11 472
  • София

Xiaomi Redmi Note 12 Pro. Даже по евтин е сега, а има хубави специфики и мисля, че ще е добър избор за фен на марката.

# 11 473
  • Пловдив
Благодаря Heart
Успях да го убедя, че чистия Андроид е по-доброто решение, пратих му, да гледа и чете ревюта и в крайна сметка от днес е собственик на Motorola Edge 40 Neo. Досега си играх да го настройвам и определено ми харесва на мен Joy
Той тепърва ще го разучава (аз съм с чист Андроид от 6+ години и никога не бих се върнала назад)

# 11 474
  • Пловдив
Както обикновено, с аутокоректа на телефона ми сме на различни мнения Joy

Общи условия

Активация на акаунт