Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 101-вa тема

• 178 726
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
От мен - вчерашната вечеря - "Златно пиле" - отново по рецепта на labrex
Лабрексче, тази рецепта е уникално вкусна! Това е втора поредна вечер, когато го правя, защото първата не оцеля за снимки, толкова бързо изчезна! Мъжа констатира, че има вкус на нещо като "Сочно пиле с чесън" на Маги, но не точно - било по-вкусно   Grinning
snow_angel , ама как само изглежда "златното" ти пиле....... Crazy Heart Eyes, никакви съмнения не остава, че е вкусотия! И вкъщи много се харесва, радвам се, че ви е допаднала рецептата!  bouquet

Последните еклерчета Sad,  и едни бързи и икономични до безобразие,  и много вкусни мекички! Heart Eyes Peace

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 00:21 от labrex

# 676
  • Sofia
От мен обаче нещо диетично

ZorniZZa, много ми допадна рулото - поздравления и за хубавите снимки!
Не пише в рецептата покритието от какво е - би ли споделила?

# 677
  • Варна
Еликсир,Лабрех,Гисчо,Зори1,Зори2,Све,Ангел,Меичка,Иланг страхотни неща сте приготвили
За вечеря постна бамя,котлети с карофи и салатка и едни милинки

# 678
  • Benelux / Varna
Ох ,Мegan що ми трябваше да надзъртам - така ми се приядоха милинки,,,моля те пусни си рецептата Simple Smile

# 679
Пфуу, сега и аз искам милинки Simple Smile Като пооздравея ще забъркам едни..Имам супер рецепта на Блонди, които стават за нула време.

# 680
  • Варна
Ето рецептата за милинките

Милинките ги правя по рецептата на мах мама за питка с кисело мляко...това е от 1/2 доза.
Късам топчета от тестото и слагам сиренце, с намаслени ръце  ги правя на хубави топчета и ги редя в тавичката/да не са едно до друго/,втасват  да станат двойни и отгоре ги поливам с разтопено масло,галета и няколко ципки сол за една минута в микровелето.С лъжичка ги заливам отгоре и пека в гореща фурна.

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=490691.0

# 681
  • DE
Здравейте!
Аз наминавам със супа топчета

И картофена запеканка с майонеза по идея на Bilyana_z

Спокойна вечер!

# 682
Ох... милинките на Megan ми объркаха плановете за утре, ще се меси и това е!  Mr. Green

При нас тази вечер имаше Пай със зеле, гъби и орехи , който видях по телевизията вчера. Получи се чудесно у вкусно ястие.  Heart Eyes

Хубава и вкусна седмица на всички!   bouquet

# 683
Маце, чуден загар има тази запеканка  Peace
както и милинките на Меганс   bouquet
Лабрекс,  дано утре направя пържолките, че  ще пометна вече  Blush а тези мекици са интересни така, завити.
Роси, страхотен е щрудела   bouquet дай да му сменим плънката само  Wink

У нас снощи имаше пиле яхния, таратор

сутринта - макарони за закуска

тази вечер - патладжани бюрек и паниран кашкавал

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 00:22 от пеп-4o

# 684
Малко Офф

Пепчо, с твоята рецепта за пиле яхния обрах точките просто. всеки път баща ми си облизва чинията като му я направя  Hug Hug Hug Hug

# 685
 newsm68 ейй много се радвам, Карола  Hug

# 686
Щом още не съм успяла да сложа снимка на яхнийката си представи колко бързо изчезва   bouquet  Hug

# 687
  • София
Здравейте момичета, от 2 дни разглеждам вашата тема и ми текат лигите  Grinning
има толкова много рецепти, които искам да направя и опитам, аз не съм добра готвачка, но смятам да се поправя  Wink на първо време искам да си купя форма за мърфини, да направя Златното пиле и панирания патладжан.
Днес направих първото си Имам баялдъ, още не съм го опитала, че е горещо, взех рецепта от блога на една приятелка.

Надявам се да науча много от вас   bouquet

# 688

пеп-4о, и аз имам едни много вкусни спомени от твоята яхнийка! Heart Eyes Grinning  bouquet

Sunny:) , апетитно изглежда имам баялдъ-то, сигурна съм, че ще е много вкусно! Heart Eyes  bouquet

Блинчики от зеле.

# 689

Роси, страхотен е щрудела   bouquet дай да му сменим плънката само  Wink
дадено,и без това мангото не ме очарова,но на негово място праскови или сини сливи ще са идеални! Peace
Искам да си топна в твоята гозбица и първо да си бучна бамичката отгоре,мням! Crazy
Да си топна.....ама с милинките на Меганс-уникални! Peace

Днес отчитам мъфини с нектарини и кокос по рецепта на Еси,това бяха първите мъфини,които направих преди време и още тая хубав спомен Peace,този път добавих и кокос :

Общи условия

Активация на акаунт