Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 101-вa тема

• 178 711
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Привет!

Пак много неща си харесах, ама забрвих вече какво щях да коментирам и хваля  Grinning

Така че бързам да споделя с вас новото ми любимо откритие - невероятно вкусна пица, но без тесто. И с много моцарела и кашкавал  Crazy И карфиол Wink

Също така правих пататник с домашни точени кори (предния път ми беше станал много по-хубав Sad )

Пак козето сиренце, но запечено с мед:

Нектар от арония:

Следва продължение... Grinning

# 691
Браво мойстори сте!

# 692
 megansg МЕ СРАЗИ С ТЕЗИ МИЛИНКИ Hug
labrex , ОТИВАМ ДА ТЪРСЯ РЕЦЕПТАТ ЗА БЛИНИЧКИТЕ СЪС ЗЕЛЕ Peace

КАРТОФЕНАТА ЗАПЕКАНКА НА matze Е МЕКО КАЗАНО СЛЮНООТДЕЛЯЩА  bouquet

СЛЕД СЪБЛАЗНЯВАЩАТА ПИЦА НА Katerina R. ЩЕ ЦОПНА И МОЙТА

# 693

мерси, но това е темата, дето всеки си показва какво е сготвил  Laughing

като например

Днес отчитам мъфини с нектарини и кокос по рецепта на Еси,това бяха първите мъфини,които направих преди време и още тая хубав спомен Peace,този път добавих и кокос :

Роси, от днес нататък и аз ще пазя хубави спомени за тях и ще ги правя с разни нарязани плодове. Мнооооого ми хареса  Hug Благодаря и на теб, и на Еси   bouquet  bouquet

за обяд имаше воденички с ориз и мечи лук

Катерина, много интересна пица, но аз ще си взема от запеченото сиренце  Wink
Лабрекс, пак интересно предложение от теб!  Peace

# 694
Момичета след месец в чужбина, лек ремонт, лека по лека влизам в крачка и почвам да ви следя и колкото мога да пиша, че тези двамата луда ще е направят скоро  Joy Joy Joy

от мен едни Курабии с шоколад и червена боровинка

днес имаме още лазаня със спанак и мента, ако имам време ще я постна после
и зеленчуково рагу с нахут - любимо мое ястие Simple Smile

пожелавам ви успешен  и вкусен ден  Hug

# 695
  • Benelux / Varna
Наминавам само с едни соленки по рецепта на Джемма.

Последна редакция: вт, 02 окт 2012, 17:33 от zornitsa

# 696
  • Варна
Отново пълно с вкуснотии!   bouquet  bouquet за всички вълебници в кухнята!
От мен рибена супа, добруджанките на Еликсир, банички и един дъъъълго варен боб.

# 697

Katerina R., много вкусно! Heart Eyes  bouquet
пеп-4o, чудни са мъфинките, а воденички колко обичааам! Heart Eyes  bouquet
При всички е много съблазнително - чудесни курабийки, соленки, банички, пици....... Crazy Heart Eyes  bouquet

Вечерята - пълнен патладжан ала "изчисти хладилник", но стана много вкусен. Heart Eyes

# 698
  • Банкя

пак торта с грозде.тези мъже не мога да ги изхраня-ха ха. Laughing

# 699

Tази вечер бързам и съм измислила да направя вкусния Кезекухен на Лабрекс с извара, защото имам 1 кг. извара и вече застоява.Почвам, бъркам, пека , изяждаме го. На порцийки го направих този път (защото съм го правила много пъти). След малко отварям хладилника и гледам изварата си стои непокътната, цял 1 кг. smile3534 smile3506 Та да знаете, че Кезекухен може и без кезе да стане sohappy
Лабрекс, да кажа и така беше много вкусно и не остана  bouquet

# 700
lu4a, първо зяпнах, после се хилих! Grinning Ще трябва и аз да пробвам без кезето, за видим......Важното е, че е станал за ядене. Ами сега с половината извара можеш да си спретнеш "ангелските сълзици" - ТУКbouquet

tarlio, то с торти няма изхранване, манджа с грозде им трябва на мъжете! Grinning Тортата е страхотна! Heart Eyes  bouquet  chef

# 701

Тук пак има много тестени вкусотии, които вече ме предизвикаха да врътна един хляб.. като гледам обаче мекиците шедьовър на labrex, ще ми се наложи скоро и мекици да правя, и пица..

Ето го и въпросният хляб, който се оказа невероятно сполучлива рецепта от Readers Digest

# 702
От мен днес един кекс кекс с грозде и вино , за компания за стурешното кафе Wink

# 703
Оле,пак толкова вкусотии сте натворили.Браво момичета, на всички,че да не забравя някой!
От мене: Бисквитки с шоколадов чипс и пресен розмарин!

Необходими продукти:
250 гр. меко масло
1/2 ч.л. сода бикарбонат
1/2 ч.л.сол
400 гр. пълнозърнесто брашно
1/2 ч.ч. бяла захар
1/2 ч.ч. кафява захар
1 ванилия
2 яйца L
100 гр.тъмен шоколад, нарязан на кубчета
2 ч.л. пресен розмарин

Начин на приготвяне:

Разбива се маслото с двата вида захар до пухкава пяна. Последователно се прибавят яйцата, като след всяко се разбива добре, до пълно усвояване. Накрая се прибавя пресятото брашно със солта и содата. Когато се усвои, се прибавя шоколадовия чипс или нарязания шоколад и ситно нарязания пресен розмарин. Не прекалявайте с последния, защото има силен аромат и може да доминира над шоколада. Внимателно се разбърква с шпатула и цялата смес се слага във фризер за няколко минути, за да се стегне леко, докато приготвите тавичката за печене със сладкарска хартия. С мокри ръце направете топчета и ги наредете шахматно. Пекат се на 170 градуса за 9-11 минутки, или докато краищата им покафенеят.
Препоръчвам ги с двете ръце! Laughing Laughing Laughing

# 704
Пак страхотни вкусотии в любимата ми темичка! Браво, момичета Simple Smile

От мен:

Запеканка с картофи, броколи, сметана и сирена:

Запечено сирене с мед и орехи:

Общи условия

Активация на акаунт