Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 101-вa тема

• 178 946
  • 734
  •   1
Отговори
# 60
  • София
   Олеле, че вкусно!

От мен огромни пълнени чушки, една е колко три нормални.

# 61
Селма, BiankaD, labrex, beniii,  megansg, еликсир, Тайна, много вкусно е у вас   bouquet

Записвам се в новата тема със салатка от тиквени ролца и домати

пържени чушки с доматен сос

и   топло предястие от свински сърца

Хубав ден ви желая   chef

# 62
magi71,  Hug скоро се сещах за теб покрай червените чушки  Wink  Hug
Обожавам салатката ти от чушки и извара.  Heart Eyes
Сега пак имаш чудесни предложения!   bouquet

Тайна,къде ги намираш тези огромните чушки?  Grinning
Онзи ден се измъчих да пълня най-големите,които открих в супера....е нямам толкова малки лъжички,които да не ги разкъсват !измъчих се,ужас!  Crazy

еликсир,Меганс,кюфтенцата ви най-много ми хванаха вниманието!Сигурно ,защото аз самата не обичам да се занимавам с тях,въпреки,че ги хапвам с удоволствие!  Blush Grinning

# 63
  • София
  Селма, в Т-маркета попаднах на тях, съвсем случайно.

# 64
  • DE
Здравейте!

От мен Кордон бльо с тиквички.
Пробвайте ги...страхотни са!

Спокойна вечер!

# 65
Селма, Estell, antonia, gretacvetina, bliznacite2004, mari_eta, tina_star, matze, tzveteto89, lu4a, Джемма,  Tari Tasartir, Гисчо, Katerina R., chatNoir, valonte, Тайна, ЗИЧЕ, plamsy, zornitsa, 100yanka, nadeto_sp, labrex, BiankaD, beniii, еликсир, magi71 - много апетитно и идейно при всички вас  smile3501

пеп-4o, megansg - искрено ви се радвам на постоянството да споделяте всички приготвени вкусотии  Blush

Селма, beniii, megansg, t_ilieva, еликсир - сърдечно благодаря за милите думи  Hug

Набързо вечерята: Паниран "Сандвич" от тиквички, с пълнеж кашкавал и топено сирене, естествено с Млечно-чеснов сос, задължителната Салата и Пълнозърнести хлебчета:

Прекрасна вече на всички Grinning

Докато публикувам виждам, че с  matze сме били на една вълна, само че днес сме "вегетарианци" и реших да пропусна филето Laughing

# 66
  • varna
Bianca D,поздравления за оригиналния сладкиш.Изглежда страхотно!!!  bouquet

# 67
magi71,

с какво си напълнила тиквените ролца?

# 68
Селма, а аз обожавам твоят ръчен хляб - винаги сполучлив  Hug Напомни ми че трябва да пека чушки за зимата  Simple Smile

˙·•Di•·˙, при теб идейките са чудни   bouquet

happy_mama, използвах меко сирене тип Дунавия, овкусих го с чесън, копър, малко сол и зехтин  Peace

# 69
  • София
Тарта със сини сливи и нектарини в чисто новата ми придобивка тази къдрава тавичка:

# 70
  • ВАРНА
 Следобедната ни закуска снимах взесто "запис"-Мохито

# 71
Здравейте,
майки, лели, каки или пък по-официално, не знам как да Ви наричам,  Grinning защото съм доста по-малка от вас (15г.)
Следя ви от 1-вата тема  Simple Smile и получих много интересни идеи от вас, както и някой рецепти. Наистина много интересна тема!!   newsm10 По един гооляям   bouquet за всички вас!
Записвам се.. и показвам две снимки на кекс с глазура от течен шоколад, едната е ужасна  Confused

Изобщо не попитах дали допускате, толкова малки и начинаещи хора в темата? moresmile

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 03:03 от miki97

# 72
  • Балчик
miki97, добре дошла.  bouquet Ама защо така, какиното, рано-рано с изкушаваща снимка, тук има хора със слаби сърца.  Simple Smile Много вкусен изглежда тоя кекс.

# 73
  • София
miki97 добре дошла сред нас!  Hug
Чудно ти изглежда кекса, добре че току що си похапнах от тартата дето си я спретнах снощи,
щото тоя кекс направо сърца разбива /май и други органи/  Joy

Като се замислих то и аз от 15-16 годишна творя сладкиши в кухнята на мама тогава ........

# 74
На оризена вълна - ризото по милански от мен Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт