Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 101-вa тема

• 178 946
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Селма, а аз обожавам твоят ръчен хляб - винаги сполучлив  Hug

Ммм!И аз си го обичам!Колкото нескромно и да звучи!  Blush Laughing Hug
    радвам се,че и ти си толкова доволна!   Hug

Тайна,ще проверя и в нашия Т-маркет.Факт е,че често "надплюва" големите вериги по цените и качеството на стоката!  Simple Smile

˙·•Di•·˙,много вкусна вечеря!alpha_beta,честита придобивка!Какво сполучливо "кръщаване" си й направила! matze,Гисчо,бягам да изучавам апетитните ви рецепти!

miki97,добре дошла при нас!И специални поздравления!   bouquet
Кексът е много сполучлив,а си само на 15! Shocked Hug Заповядай да ни споделяш снимки и с другите ти вкусотии!  Hug

# 76

miki97 ,добре дошла сред нас!   Hug
alpha_beta , много ти са хубави и придобивката и сладкиша newsm10
иланг-иланг , пийвам си от мохито-то Wine Glass
От мен Пилешки бутчета по Еликсир с моцарела и доматен сос  bouquet  Нейната рецепта не е за бутчета, но пък и те станаха страхотни Peace

# 77
  • на втория етаж
  Докато се туткам съм изпуснала половината тема!И пак мнОООго вкусотии сте приготвили!Пускам си пая и се връщам да разглеждам с удоволствие!  bouquet

Пай с круши и кокос:

# 78
Куп вкусотии сте натворили докато ме нямаше  Wink Няма да изброявам, че да не изпусна някой, но съм ви проследила всички и при всички е да си оближеш пръстите  Peace
От мен скромно едни мини тортички с боровинки, а рецептата е ТУК  Wink

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 12:08 от huliganka

# 79
Здравейте кулинарии,при всички е много вкусно и апетитно ПОЗДРАВЛЕНИЯ! ,няма да ви изброявам,защото сте много Wink    bouquet

Estell- може ли рецептите за ,картофено пюре със зеле и шпеков салам.,десерта и вечерята на малкия!  bouquet

labrex-може ли рецептата за, Кошнички със салата и хрупкави тиквички.  

пеп-4o-може ли рецептата за,за закуска и обяд - пърленки с плънка

Krasimira84- мисля,че гледах пържени тиквички или панирани искам рецептата,ако може разбирасе.

Слънчев и прекрасен ден на всички Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 80
Привет на всички кулинарни изкусителки и вълшебници! Поздравления!   bouquet

След всички тези красоти и вкусни ястия, сладки десерти и свежи напитки, едва ли ще ви заинтригувам само със салата, но след дълго отсъствие и възможността да ни приготвят вкусотии и хранят цял месец извън вкъщи, усещането е толкова хубаво, че не знам как отново ще застана до печката. Joy
 Е, шегата настрана, но нямам избор, а и обичам да готвя. Тези дни се върнах в редиците на готвещите.  Wink

Свежа салата от моркови

# 81
Ди и Матце с изкушаващи тиквени сандвичета! Crazy
Исабел,красиво поднесена салата! Peace

бисквити с кокос и шоколад :

# 82
Благодаря Ви за топлото посрещане  bouquet Сега отивам да правя шишарки/фунийки и пица, после ще кача снимки, ако ми се получат нещата.  Laughing  Hug

# 83
# 84
много апетитно изглежда, Мари  Peace

още веднъж ги подай и идвам  Hug

Меганс, свали ме на земята със супата  Cry реших, че ще минем тези дни без супа, но явно няма да  е.
хулиганка, Весе, страхотни десерти си имате вие!   bouquet
miki97, тази възраст, лелиното, е най-подходящата за прощъпулник в кухнята  Wink Добре си се справила с кекса, браво!

обяд у нас  език с масло  и чесън. 

# 85

още веднъж ги подай и идвам  Hug

език с масло  и чесън.  

Дадено! PeaceСамо вземи това тиганче на тръгване newsm22 !!!

# 86
# 87
  • София /Абсурдистан
И десерта. Сладострастието на Тинка. Имах половин пъпеш, който не беше сладък и се чудих какво да го направя. Поогледах се, видях че имам някои продукти в хладилника подходящи за десерт и от всичко което имах спретнах това. Указа се убийствено вкусно:

Мога ли да помоля за рецептата на десерта Praynig
А също така, много моля plamsy да даде рецептата на чийзкейка в чаша.
Предварително благодаря   bouquet

# 88
Пеп-чо, благодаря  Wink много вкусно изглежда тоя език мммм, направо слюноотделям  Grinning

При нас тая вечер зелеви сърмички и солени "пица" мъфинки  Simple Smile

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 19:37 от huliganka

# 89
  • Варна
Пепи,Еликсир,Ники,Изабел,Хулиганка,Пепеляшка,Лина,Луча,Гисчо,Иланг,Алфа,Ди,Мат,Маги,Тайна вкусно,вкусно ама много вкусно
От мен набързо месце,дроб и плодове

Общи условия

Активация на акаунт