Отговори
# 360
skorpion4eto3, честит имен ден на момченцето, да ти е жив и здрав и много да ви  радва Simple Smile
Zlatence , тази количка ме заинтригува и мене, ще се радвам ако има мнения и мисля да ида да я видя.
maia_a , ние миналата година си купихме такъв овлажнител:
http://www.technopolis.bg/b2c/details/838518/P11130706/OVLAZHNITEL-JOYCARE-JC-490
Върши идеална работа, ултразвуков е, така че струята не е гореща. Има естествено и доста по-скъпи варианти, които предлагат допълнителни екстри, но и този става. Хубаво е преди да го пуснеш да измериш влажността на въздуха, за да не стане пък много  Peace

# 361
  • Разград
dea80_f, ние сме със същото креватче, но по-стария модел. На мен пък в Разград ми казаха, че изобщо няма кой да ми направи такова матраче. Аз звънях на доста фирми, но ми казаха че и матрицата да се направи е много скъпо, обаче пък то самото легло си има допълнение към матрачето, тоест в две части е и сега Пресито спи на това си от легълцето, което като се съедини и се сложи снадката в долната страна и се опакова в чаршаф с ластик няма никакъв проблем. Ако имах място в спалнята за още едно бих купила отново такова.  Peace

# 362
Manhamanha, ето и темата за нея - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=649225.0, но общо взето няма много конкретни неща. Всички чакат за отзиви като цяло.  Simple Smile И понеже знам, че Брайда ходи до НовоБебе, ще чакаме тя да се включи с компетентно мнение ако я е гледала.  Flutter
skorpion4eto3, честит именник!   bouquet

# 363
skorpion4eto3, да ти е живо и здраво момченцето. А за болничните - мисля че ги превеждат към средата на месеца (поне при мен е така - с детските), но зависи и кога ти е представен болничния в НОИ . Моя ще го носят утре така че ще чакам към 15-18.09

# 364
  • Разград
Manhamanha, а с какъв уред да измеря влажността?

# 365
  • София
Първоначално си мислих, че няма да има смисал от овлажнител за стаята, но сега вече мисля да купя... Дано да има ефект. А тази помпа към прахосмукачката все още незнам как да я обясня на моя приятел така, че и той да сметне че трябва да я купим  hahaha

И да, този уред мери ли влажността и от къде да знам дали да го пускам и по колко?
Аз си представях да се наглася на някаква влажност и той да се пуска и изключва когато има нужда, но сигурно това ще струва майка си и баща си. както се казва!

Иначе само за измерване на влажността има такива електронни примерно - часовник с термометър и влагометър... но аз по цял ден ще следя каква влажност е и ще пускам и изключвам овлажнителя ли?

А този аспиратор за нос не е ли на принципа на прахосмукачката? http://www.technopolis.bg/b2c/details/836604/P11130803/ASPIRATOR-ZA-NOS-BARBABEBE

# 366
maia_a , мери се с влагомер, като има дигитални, вградени в разни електронни часовници, които обаче не мерят правилно ако отоплението е с климатици! В този случай ви трябва аналогов влагомер, които трудно се намират и не са много евтини за съжаление.
По колко и дали да пускаш овлажнителя ще разбереш след някакви експерименти, поне при мен беше така, той има някакви степени на изпускане, съответно ще можеш да се ориентираш на колко да го оставиш. Аз не съм го спирала, но го пускахме само през нощта, много е приятно зимата, не изсъхва гърлото. А и не е фатално да е малко по-влажно или малко по-малко, няма да е нужно да се включва и изключва постоянно. Сигурно има и варианти да го правят сами, но кой знае колко 200-300лв ще струват Simple Smile
За полските колички преди време се бях навила, после уж ме разубедиха и сега пак взех да се чудя. Ще и да да я видя.

# 367
  • София
За кои колички полски става дума? Моята е полсла, на Espiro са полски и на Baby Design също са полски, както и Navington.. като моята и последната имат по 3 години гаранция, за другите незнам Simple Smile

Аз първоначално мислих да оставям водичка на парното и тя малко по малко да овлажнява...

вижте какъв намерих - автоматично се изключва: http://www.pazaruvaj.com/ovlazhniteli-i-prechistvateli-za-vyzduh … -35-mo-p43619907/

# 368
# 369
  • София
Златенце виждала съм я, но определено ето тази ще ти хареса повече и е с 3 години гаранция, но няма столче за кола
http://www.novobebe.com/bebeshka-kolichka-navington-cadet-fiji-s … deno-bg-2046.html

От този магазин си купих и моята. Имат 2 магазина, бексата май я имат в Гео Милев - много са любезни Simple Smile Заслужава си за тези пари този пълен комплект на бексата Wink А ако сървиза им е същия като на моята, то този сервиз само го хвалят колко бързо работят и отстраняват повредата. Дори някой път и след изтичане на гаранцията ти дават безплатно частта Simple Smile

# 370
Ще ида да разгледам задължително. Като цяло май всички колички, които съм харесала ги има в Ново Бебе, така че май ще избираме, сравняваме и решаваме на място.  Simple Smile

# 371
  • София
Но да те предопредя че в двамата магазина има различни показани колички. Повече модели има показани в Гео Милев, но мисля че Mutsy Evo няма показана там, ако си се ориентирала към нея ще трябва да посетиш и двата магазина Simple Smile

# 372
  • сф
много ми харесват количките, които напоследък виждам в темата, но из моя район се притеснявам, че с такиа малки колела, ше докарам комоцио на бебето Crazy. да не говорим, че нямам асансьор (на 2ри етаж съм)... но аз количка ще купувам сигурно през февруари чак, това е след ехееее, половин година Simple Smile))

# 373
  • София
Последните две колички са с доста прилични колела Simple Smile Мисля че няма да имаш проблем.
Моята е с още по-големи (задни), но аз просто си падам по такива...

- колкото по-големи колела - толкова по-тежка количка Sad
- колкото по-големи колела - толкова по-малко друсане Simple Smile
- колкото по-големи колела - толкова по-лесно изкачване на стълби Simple Smile
- колкото по-големи колела - толкова по-некомпактна е при сгъване и пренасяне Sad

Всеки има различни приоритети с колелата Wink

# 374
Brayda , автоматичното изключване на овлажнителя е като свърши водата, това и моя го има Simple Smile
Navington Cadet съм ги загледала много отдавна... голямо чудене пада Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт