Отговори
# 345
  • София
Моите кучета са дакели  Heart Eyes Сигурно ще има още освен моите 2, още поне 7-8 дакела и е много забавно!

А пицария или бирария Ариана се намира точно до паркинга на стадион Васил Левски. Като паркираш там примерно слизаш надолу към парка и веднага ти се пада в ляво! Дано си ме разбрала!

# 346
То и преди години, когато аз си отглеждах моята красавица нямаше много афганки, но все пак се срещаха тук там. Сега съвсем са изчезнали, вярно, че в България не се намират лесно и са трудни за поддръжка и гледане, но си заслужават всяка секунда Heart Eyes Извинете ме за лиричното отклонение Simple Smile
Brayda , успех на дакелчетата тогава, няма как да не се представите добре според мен с тази хубава бъдеща мама Simple Smile

# 347
даа знам я, така си и мислех че е тази пицарийка, ама за по-сигурно реших да попитам Simple Smile
А колко човека се очаква да са ... честно казано ми е любопитно колчави са ви коремчетата Grinning макар че то си е различно при всеки де Wink Hug

# 348
  • София
хаха за съжаление гледат кучето Simple Smile
Малката ни направи фалшива бременност и беше на стриктна диета, за да спрем млякото и много отслабна, Стесни й се гръдния кош и може и никога вече да не се разшири. Застанала до сестрите си - няма шанс наистина! Но пък купон да става е важното! А и колкото повече дакели - толкова повече дакели!  Heart Eyes  Heart Eyes

На по-големите изложби винаги има поне по 1-2 афганки, както и дори по повече Борзоя... много хора и не си водят кучетата по изложби, но като цяло - да не са разпространена порода, защото хората предпочитат по-малко куче за апартамент, а тези които имат къща или имат двор не могат да си позволят да си купят хубаво породисто куче от породите... те са страшно скъпи, а в мисля, че в България няма лицензиран развъдник за тези породи и трябва да си внасяш от Русия примерно, което оскъпява кучето в пъти Simple Smile

Valleriana - този път нямам идея колко човека ще сме - сигурно най-малко 5-6 Simple Smile Миналия път на почти всички ни бяха горе долу еднакво големи, но всеки корем беше различен Simple Smile

# 349
Няма развъдник наистина, най-близо мисля, че е от Словакия или да, Русия. Скъпи са, да не говорим после какво ресане, разхождане и отглеждане пада, но пък са толкова сладки, изобретателни и весели, че няма накъде. Но не съм водила моята на изложба въпреки родословието, само веднъж, когато беше с малки да ги покажем Simple Smile Аз дълго време не исках да стъпя на изложба, за да не ми стане мъчно като видя някоя красавица, но вече ми се иска да погледам пак Simple Smile
Brayda , нагушкай ги сладурските дакели от мен и много да се забавлявате Simple Smile

# 350
  • София
хаха намерих снимки на кучетата ми в нета от една статия, която наскоро писаха за клуба ни:

- това от ляво е едното ни куче

- тук най-отпред долу в ляво е другото ни куче, а първото ни куче лае клошара там до него по-горе Simple Smile

А това е статията за дакел клуба - на който му е интересно може да я прочете - главното лице съм аз в описанието на породата:
http://www.webcafe.bg/id_1348074200/slide_4_Poveche_ot_kuche_

п.п. Извинявам се, че спамя темата... спирам за кучета Simple Smile

# 351
Сладурки  Heart Eyes
пп: спирам и аз Simple Smile

# 352
еее стига момичетаа, нормално е да имаме и други интереси освен бебоците Wink така или иначе скоро всичко ще се върти около тях, нека сега си споделяме и другите интереси, хобита и др. Simple Smile

# 353
Добро утро! Най-после ви изчетох.
Днес моето момче има Имен ден. Честито на всички празнуващи!
Да питам тези, които са в болнични - кой ден от седмицата ги изплащат от НОИ? Имам спомен, че плащаха втторник и четвъртък, но незнам сега дали е така.
Хубав ден!

# 354
Добро утро и от мен!
Брайда, понеже знам, че си спец по количките, да питам дали имаш впечатление от тези. Изглеждат ми доста добре, но не съм ги гледала на живо  Thinking: http://www.novobebe.com/Bexa-Bx4-kombinirana-detska-kolichka-3-v … e-brown-4066.html

# 355
Добро утро и от мен!
Brayda, мерси за рецептата. Още днес преди работа ще мина да си закупя съставките и довечера запретвам ръкави  Grinning Grinning Grinning

lucky mama, ние с мъжо бяхме харесали същото легълце, но се отказахме, защото продавачката ни каза, че било нестандартен размер и матрачетата се правели само по поръчка и се чакало близо два месеца  Thinking Thinking  Иначе е страхотно легълцето и определено на живо изглежда в пъти по-добре отколкото на снимката.

Гоеми са сладунковци кучетата, и на мен са ми слабост всякакви животинки. Ние живеем в къща и на двора си гледаме един мечок - каракачанец. Ако имах време бих си взела поне още едно-две кученца, а за бездомните винаги ми е много мъчно и всеки път едвам се изкушавам да не осиновя някое.  Confused Confused Confused

Честит имен ден на всички именници!!!   bouquet

# 356
skorpion4eto3,
да ви е живо и здраве момченцето и много щастие да ви носи Simple Smile

# 357
  • София
skorpion4eto3 - Честит имен ден на детенцето ти! Да му е живо и здраво името - а и той с него Simple Smile имного много да те радва Wink   party006

# 358
  • Sofia
ДобрУтро и от мен  bouquet

Ей, голяма краста са си кучовците, ми те са ни дечица също!

Бях при ендокриноложката, заради ниско ТСХ почнах Еутирокс 50 (5дни по 1/2 и после по 1 на ден). Октомври пак ще видим нивата на хормоните.

Valleriana, много хубаво да си прекарате, там е вълшебно!

skorpion4eto3, да ти е живо и здраво момчето!!!!!!!!

# 359
  • Разград
Добро утро!  Hug
Brayda, мила, на нас вчера ни подариха гащеризонче цялото на дакели. Веднага се сетих за теб и твоите сладури. Гащеризончето е на H&M. Бяло е с кафеви кученца. Хи хи хи  Heart Eyes
Сега реших да си погледна по-сериозно изследванията и видях, че хемоглобинът ми е паднал от 114 на 111 за 1 седмица. Оф, явно ще си изпия ТОТХЕМА-та, ама от вчерашното повръщане не ми се иска нещо.
Реших де ви попитам нещо. Този път ми се струва важна покупката на овлажнител за въздух. Вие имате ли? Да споделите кои марки са добри, т.е. какво е важно да се гледа като характеристики и така нататък. Ако се е коментирало и аз някак си съм го изтървала се извинявам, но колкото повече мисля толкова повече стигам до извода, че това ще ми е наложителна покупка. Оф, като обяснявам навсякъде че лятно бебе и момиче си е песен все ми викаха що бе? А сега майчетата на зимни бебета като почнаха да ми обясняват как зимните им бебета бая боледували от бебета и едното нещо, което много помагало бил овлажнителят, а другото задължително било помпичката за сополки към прахосмукачката, която се включва. После ми обясняват как и какво правели на момченцата и аз направо си викам, а то Пресито беше песен бе. Нито сух въздух, нито сополи, нито пишлета, нито не знам си там какво.  Joy
Това, естествено, го пиша откъм веселата страна, де. Каквото и да е няма да го върна, ама ей тъй да споделя и ако може да прокоментираме и овлажнителите и да се насоча, че нещо в тази област хич ме няма.  ooooh!
skorpion4eto3, Честит имен ден на слънчицето ти! Да ти е жив и здрав и да си носи името с гордост и радост!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт