Отговори
# 330
Добро утро!
Brayda, а попива ли бързо този крем?

# 331
Добро утроо,

ех днес и утре и после отпусчица-нямам търпение вече Simple Smile Иии май измислих посоката - мисля да идем към Гоце Делчев (Лещен, Ковачевица, Широка лъка), ако някой познава по-добре района може да пише какво е добре да бъде посетено там Simple Smile
Приятен ден на всички, днес честно казано не ми се бачка много много, та може да ви поспамя Wink

# 332
Valleriana , Ковачевица е вълшебно място Simple Smile Ходихме там миналата година на есен и се влюбих, има невероятна атмосфера. А и природата наоколо е много хубава. Бяхме се зарекли да идем когато има сняг, че сигурно ще е още по-красиво, но така и не се наканихме, а и пътя щеше да е труден. Препоръчвам го с 2 ръце като дестинация за разходка Simple Smile Лещен също е много красиво.

# 333
Zlatence бях писала,че преди 2 дни ми отстраниха брадавица с ток.Беше на краче под гърдата и се разрани и поду,сега чакам резултата от хистологията ще е готов утре
Как се казваше крема за разранени зърна,незнам дали от коластрата,но едното ми е разранено и ме сърби,а се мажа ,но не помага с други кремове.

# 334
И Широка лъка е хубаво място /от към архитектура/, но ми се струва доооста далечко от Гоце Делчев  newsm78

# 335
амиии днес ще се посветя на изследователска дейност-да проверя кое къде е, какво има да се види и т.н. хубавото е че ще имаме на разположение 4-5 дена Simple Smile

# 336
Valleriana , сетих се още нещо, не е точно в посоката на Гоце Делчев, но то и Широка лъка не е Simple Smile Ако не сте ходили към Трън и ждрелото на река Ерма може да пробвате. Има страхотни еко пътеки, природата е още по-красива, а ако решите може да се изгубите през поляните и горите като нас - стигнахме до границата със Сърбия без да се усетим Simple Smile Много е живописно  Heart Eyes

# 337
Добро утро момичета!
kat-bati, ето го крема http://apteka.framar.bg/30007206/%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B8% … -10-%D0%B3%D1%80-
Белият скрин на Брайда ми хареса много, ако имах място вкъщи и ми пасваше на мебелите в спалнята и аз щях да си взема един.  Simple Smile
Помпата за нос за прахосмукачката ще ми е от най-важните покупки.
За леглата, ами не е лошо да има люлка, пък как ще го свикнеш бебето вече си зависи от майката. За приспиване не съм я ползвала, но нощем ми беше много полезна, като се пробудеше така леко, докато не се е ококорил напълно, го позалюлявах лекичко и пак се онасяше в сън. Не знам, други майки пък казват, че е по-добре да няма люлка. Да ама пък ако няма люлка, като вземе да църка нещо, трябва да го вземеш на ръце, за да не се доразреве, а пък точно така свикват с по-лошия вариант да ги разнасяш на ръце. Не знам да ви кажа, и от бебето си зависи, моят нямаше колики, но на една приятелка имаше много - и за да го успокои го разнасяше постоянно на ръце. Нашето легълце е ето това http://apteka.framar.bg/30007206/%D0%BB%D0%B0%D0%BD%D1%81%D0%B8% … -10-%D0%B3%D1%80-
Доволна съм, с това легло отделно скрин не ти трябва, отделно имаме и сгъваема кошарка, която също ни е в голяма помощ. Спирам да пиша, че пак се олях.  Grinning

# 338
Ооох много съм заспала, ето го нашето легло, извинете ме за грешката. Grinning
http://www.bertoni-eu.com/bg/products/beds/201-transform

# 339
Manhamanha,
ходили сме по Трънско и е наистина много хубаво, даже пролетта (когат бях що годе по-пъргавка) ходихме до Трънска Банкя, има една екопътека-Ябланишко ждрело, много е хубаво и там, по-диво и по-малко посещаемо от ждрелото на р. Ерма, и в края на селото има една къща, която навремето била известна с това че едната и стая била в БГ, а другата в Сърбия (колко е истина не зная) Simple Smile

# 340
Valleriana, Знам я тази къща и ние сме ходили Wink Еее, значи сте хаймани и вие, няма какво да се обяснявам Simple Smile
lucky mama , загледала съм и аз такава кошарка или поне подобна, притеснението ми е само, че ако реша да я използвам после и като легло ще трябва да съобразявам останалите мебели, които ще купим евентуално, което не знам дали ще се получи добре. Но иначе определено ми харесва много Simple Smile

# 341
  • София
Drebolinka - ами този крем си става чисто олио като се разтопи. Попива, но не мога да кажа, че е мигновено. Аз вечер като се намажа с него и си лягам по гръб масажирам си корема, чакам да чувствам бебето и си говорим с приятеля ми... сигурно едно 15-20мин Simple Smile През ноща цялата мириша на шоколад - яко е Simple Smile

lucky mama - белият скрин го има и във венге..

Valleriana - хубаво е че отивате на почивчица  Hug

Моя приятел другата седмица е отпуска в 3-те работни дни и ще извършва частично боядисване и някой друг ъпгрейд на апартамента Simple Smile А после през почивните дни заедно ще събираме излишното в апартамента му и после ще го предадем на техните да го закарат по родните градове., за да не ни се пречка нищо и да има колкото се може по-малко неща, които да събират прах в спалнята, че трудно се чисти всичко... т.е. в почивните дни само работа ни чака!! Ааа и една мааалко по-ранна Фетална Морфология, както и една киноложка (кучешка) изложба, на която няма да можем да се представим мнгодо добре, защото едното ни кученце доста поотслабна  Blush

# 342
Brayda , къде ще има киноложка изложба? Аз като голям фен на кученцата бих отишла, въпреки че май отдавна няма от любимите ми афганки по нашите изложби Simple Smile

# 343
  • София
Ами изложбата ще е в гр. Божурище на конната база. Но тя ще е главно клубна т.е. може да идват всякакви кучета и няма лошо, но в нея ще има и клубни изложби  на клубовете - Дакел клуб, клуб Българско овчарско куче, клуб Лудогорско и бг гонче.
Афганка може и да няма, но редовно има акити и още някоя друга завъртяна порода.

Като цяло тази изложба не е от големите с голям ранг, така че повечето по-така да се каже изискани кучета не идват, те ще дойдат в пловдив октомври месец, когато пък аз няма да отида  Sunglasses А ние ще ходим заради клубната дакел изложба

# 344
Brayda,
а какви са ви кучетата?
Ох и в нас има за разчистване и подреждане, ама пък мисля че това ще ми е една от последните възможност в близките две години за скитня и почивка без допълнителен багаж Wink така де - после приоритети ще са други и ще трябва да се съобразяваме с малкото човече, къде и как да се ходи, та за последно да вдишаме свободийката Wink
а чистенето ... съм го оставила за към края на септември-октомври (то май всичко за тогава отлагам де, че и покупките тогава мисля да ги почнем Grinning) ама и без това като изляза болничен ще трябва да си уплътня с нещо времето Simple Smile
Колкото до срещата в събота-ще се опитам да дойда Simple Smile Само да питам Бирария Ариана, коя точно беше?

Общи условия

Активация на акаунт