Отговори
# 75
  • София
Ами рано или късно щеше да се стигне да днешните "изяснителни" постове и всеки да си каже кое го притеснява  Simple Smile. Полезното най-малкото беше, че лично аз "видях" момичета, които не се включват често в останалото време, включително и аз Grinning  Hug Ето- сега знаем, че навалица в темата може да има, стига да се "чуват" всички постове Hug и всеки да може да каже каквото там го вълнува днес....Темата наистина е обща и ето, когато сме внимателни към всички работата се получава. Поне това е конструктивното днес! Simple Smile

И за да не забравяме наистина защо сме се събрали, ей ви един много хубав поздрав с този продукт, който поне на мен ми идва скъп за 50 доларес без доставката...
http://www.youtube.com/watch?v=AUb3pflBRXU

# 76
Clairette,дано Алек е по-добре!! Hug
Лаленце Hug, време е за покупки:)Simple Smile Честита прохлада на всички! Разкошно е!
Поздрави!

# 77
  • София
Beeps - това е интересно... Wink
Аз наскоро започнах да се замислям да пускам една и съща песен всеки ден на бебето - по заръка на една съседка. Така после като се роди и ако много плаче и не можем да го успокоим - ще му пускаме тази песен....

Само незнам защо приятеля ми реши да е Sick and destroy!!!  Joy

# 78
В 18:30 ч. съм на преглед , че миналата седмица не можахме да видим личицето на бебето , сега ще гледаме него. Ще поискам доктора пак да измери главичката и малкия мозък , че хич не ми харесва , където изостава 5 дни  Sad . Стискайте палци да се съгласи да я измери пак и да е пораснала колко трябва за седмиците й  Praynig

# 79
  • София
Niq_23 - ако си на преглед незнам защо да не се съгласи да ги измери и също така 5 дена не са изобщо за притеснение Simple Smile Дано видите хубаво личице!

# 80
Ния, стискам палци всичко да е наред с бебка и да е пораснала много Simple Smile
Brayda, аз някъде бях споменавала, че мен брат ми ме приспиваше с Металика, така че няма лошо за Seek and destroy Simple Smile

# 81
Niq_23 всичко ще е наред, не се притеснявай, а мисли позитивно!

Braida, изборът на песен е супер! Срещата остава за събота в 14 ч. в Пицария Ариана, всички са добре дошли   bouquet

# 82
  • София
ох мале, написала съм "Sick"  Joy  hahaha  Joy  bowuu

# 83
  • сф
здравейте!

по повод споровете тук - повече съм попадала на дискусии относно споренето, отколкото на истински циркове. някакси все влизам и чета, след като вече всичко е утихнало. връщам 5-6 страници назад, и пак не виждам големия цирк Simple Smile

има го и момента, че да си изкажеш мнението е едно, а да раздаваш квалификации и определения, е съвсем друго. и да, попадала съм на такива, но невинаги това прераства в спор. на повечето хора даже не им прави впечатление.

на мен лично, ми иде да си сложа един дисклеймър в подписа, като например "не обвързвам никого с това мнение, и то е е насочено лично срещу някого". по принцип изключителна прецизност влагам, когато пиша мнение, различно от "общоприетото" и винаги гледам да не го правя по натрапчив начин. защото да напишеш "глупости" на нещо, с което не си съгласен, не го намирам за особено удачно. още повече, че в крайна сметка аз знам, че не мога да съм фактор за промяна на чуждото мнение, а и не искам. колкото и да съм несъгласна с възгледите на някого, някакси не ме интересува чак толкова много кой как е решил да си гледа децата, че да изпадам в излишни спорове. това не е незаинтересованост към останалите хора, а просто осъзнаване на факта, че всички сме различни и не ми е работа да обяснявам на други хора колко са заблудени според моите разбирания... те си имат свои разбирания и е важно да са в мир с тях (а не с моите).

относно 5-те хиляди за секцио по желание - пълната глупост поредна.  
едно секцио просто няма какво да му струва 5 хилядарки.
ако целта е да откажат жените от "секцио по желание", то не тази цена е средството. ясно е, че отново всичко е само за пари... на никой не му пука всъщност дали правят ненужна операция, просто който иска, да си я заплати. и ако може, да не е само 2000, нека да е 5000 лв  Outta Joint
само преди една година щях да съм безкрайно съгласна с такава промяна, но сега мисля различно, защото вече ми е просветнало, че насила не става нищо.

дано не се приеме този маскиран под фалшива загриженост пореден абсурд.

# 84
Niq_23, успех. Ти при кого ходиш?

# 85
 Joy hahaha Joy
ох мале, написала съм "Sick"  Joy  hahaha  Joy  bowuu

# 86
Разболявай и разрушавай   superuu  Joy

# 87
Niq_23, успех. Ти при кого ходиш?

При д-р Бузалов съм тази вечер. Отделно съм пациент на клиника Селена в Пловдив  Peace

# 88
  • на земята
Niq_23 ,ти не беше ли при д-р ТОДОРОВ  newsm78 май там ходеше,аз преди ти бях препоръчала Бузалов,невероятен специялист е можеш да му имаш доверие..))))И аз мислп да раждам в клиника СЕЛЕНА,сестра ми ражда там и е много доволна.Там при кой доктор си?Аз имам час за д-р МИНЕВ,мислп при него да раждам,да се запознаем  Laughing

# 89
Да , ходих при д-р Тодоров на БХС в 12г.с.  Peace
В Селена съм пациент на д-р Минев от около 2 години  Simple Smile и аз мисля да раждам там при него  Peace

Общи условия

Активация на акаунт