Ресторант с детски кът за деца под 3 години

• 3 352
  • 8
  •   1
Отговори
Здравейте,
Има ли друг ресторант в София, освен Спаго с детски кът, в който може да оставиш дете под 3 години. Ние празнувахме 1-вия рожден ден на нашия син в Спаго и там можеше да си оставим сина в детския кът, а ние на спокойствие да се видим с приятели и да хапнем. Искарахме си страхотно и детето се забавляваше.

# 1
В "О'кафе" на Г. М. Димитров съм оставяла малката на годинка - годинка и малко (след като проходи). Беше през зимата и вътре има много малка стая с играчки и две какички - не са й обръщали специално внимание, просто моята гледаше големите какво правят, играеше си наоколо.

Ако не му хареса обаче може да си излезе оттам и да дойде при вас.

# 2
фенси парк в лозенец (бившия ресторант пчела) - страхотен детски кът и аниматор  Peace

# 3
И аз бях в Ресторант Спаго с децата и наистина останах с много добро впечатление от детския кът и от обстановката. Чудя се, защото наближава  Свети Валентин, дали да не бъдем там  на празника

# 4
Ресторант-пицария Бижу в Младост. Бяхме там на рожден ден на дете на 2 години. Добри са условията и препоръчвам.

# 5
Пицария "Виктория" на ул. Черковна.
Много приятно място. Заплащаше се символично за час, но не помня колко точно.

# 6
Пицария "Виктория" на ул. Черковна.
Много приятно място. Заплащаше се символично за час, но не помня колко точно.

За деца под 3 години е само с придружител в детския кът. И да, подкрепям, че мястото е страхотно и детето ми е много щастливо като ходим там.

# 7
НЕ препоръчвам ФИОРЕ в Света Троица, тъй като трябваше да изчакаме в ресторанта да приключи Р.Д. в детския кът, след кратък престой и укорителни погледи от страна на сервитьора, дойде управителят който в прав текст ни обясни, е това е ресторантската част и децата ни пречат както на персонала, така и на останалите клиенти... все пак говорим за ресторан С детски кът... имам дете на 3 год. и за пръв път ме гонят от заведението заради него...

# 8
Има един нов Дон Домат в сградата на "Доверие" до кулите Софарма. Но детският кът няма аниматор.

Общи условия

Активация на акаунт