Професионални серии за коса - тема 39

• 50 729
  • 695
  •   1
Отговори
# 465
  • в 1001-та нощ
ако имаш от зелените  Peace какви други имаш?  Rolling Eyes newsm78 Embarassed  bouquet

# 466
Алена,благодаря за съдействието,отивам да се мацам  Hug

# 467
  • в 1001-та нощ
  bouquet успех и да споделиш после  Heart Eyes  bouquet

# 468
И аз се сдобих с комплектче на Макадамия. Днес я пробвах.
Най-накрая нещо, което да успее да изглади косата ми Hug Heart Eyes Мека и гладка.
И какъв аромат само Heart Eyes Цялата ми коса ухае прекрасно Simple Smile

# 469
здравейте,имам един въпрос,взех си протеина на афоджи и не знам след като го нанеса и загрея със сешоар колко време да седя преди да измия косата?

# 470
Е,не очаквах такъв резултат - косата е гладка,мека,бляскава,без досадните хвърчащи косъмчета,със собствено мнение Mr. Green
Гледам,че редкенчето съдържа доста полезни неща :
Скрит текст:
Intra-Cylane® - Evens porosity and improves strand resilience

Peptides & Ceramide - Repair and resurface

Green Tea - Neutralizes free radicals with antioxidant support

Camellia Oil - Softens, replenishes and restores shine

Cationic UV Filter - Helps prevent premature aging
И еластична.Направо чувствам косата си като нова- освежена,добавям тези филъри към графа "любими"  Heart Eyes

desinka14 :
Скрит текст:
2. Нанесете върху косата достатъчно количество от стъпка 1 - протеиновата маска. Разнесете добре с широк гребен. Не покривайте косата и не използвайте найлонова шапка. Косата се обработва под каска или сешоар със средна степен на топлина и силна струя. По време на сушене със сешоар косата не бива да се пипа, премества или разресва.

Когато протеиновата маска изсъхне върху косата, тя става изключително твърда. Не разресвайте и не четкайте косата.

3.  Намокрете косата с топла вода и много внимателно изплакнете изсъхналия протеин.  Подсушете с кърпа.

# 471
мерси,значи веднага като изсъхне да го измия, без да чакам

# 472
малката лисичка, със сешоар ли изсуши или я остави да изсъхне сама?

# 473
Е,не очаквах такъв резултат - косата е гладка,мека,бляскава,без досадните хвърчащи косъмчета,със собствено мнение Mr. Green
Гледам,че редкенчето съдържа доста полезни неща :
Скрит текст:
Intra-Cylane® - Evens porosity and improves strand resilience

Peptides & Ceramide - Repair and resurface

Green Tea - Neutralizes free radicals with antioxidant support

Camellia Oil - Softens, replenishes and restores shine

Cationic UV Filter - Helps prevent premature aging
И еластична.Направо чувствам косата си като нова- освежена,добавям тези филъри към графа "любими"  Heart Eyes

desinka14 :
Скрит текст:
2. Нанесете върху косата достатъчно количество от стъпка 1 - протеиновата маска. Разнесете добре с широк гребен. Не покривайте косата и не използвайте найлонова шапка. Косата се обработва под каска или сешоар със средна степен на топлина и силна струя. По време на сушене със сешоар косата не бива да се пипа, премества или разресва.

Когато протеиновата маска изсъхне върху косата, тя става изключително твърда. Не разресвайте и не четкайте косата.

3.  Намокрете косата с топла вода и много внимателно изплакнете изсъхналия протеин.  Подсушете с кърпа.

за кой продукт става въпрос,че съм изтървала нещо  bouquet

# 474
Продуктовата серия, към която се придържам е Saphir Professional.
Доволна съм от тях, за гъсти, дълги, къдрави, сухи коси от италиански тип те са най-подходящи.
Малко трудно се намират в България, но затова пък ги има щедро в Италия:))

# 475
  • в 1001-та нощ
малката лисичка  Peace радвам се, че направи този избор  Heart Eyes

# 476
Freya, Feeling,   bouquet!

# 477
  • Пловдив
Гледам сте обсъждали продуктите на Афоджи, имам хидратиращия шампоан - използвам го единствено за дължините и то само, за да не хвърля  ooooh! от него получих страхотен сърбеж по скалпа, направо не се траеше  Shocked Първоначално си помислих, че е от комбинацията на многото продукти, които използвах едновременно /еластисайзер екстрийм + шампоана Афоджи + ботокс ампула + маска макадамия/ между другото тази комбинация или е кофти или аз имах твърде големи очаквания  newsm78 ... та на следващото измиване повторих шампоана + маската Макадамия, но нея не я сложих в корените и пак се появи сърбежът, с обиковен шампоан от магазина никога не съм имала такива проблеми Sick

Мисля да взема продукти за чувствителен скалп, но се чудя дали само шампоан е достатъчен или трябва и нещо друго?
Гледам тези, дали са подходящи?
http://zlatnaribka.com/shampoan-za-chuvstvitelen-skalp-lakme-sen … html#.UEjrQiK021Q
http://zlatnaribka.com/uspokoqvasht-shampoan-za-chuvstvitelen-sk … html#.UEjvRyK021Q

Чудя се и каква протеинова терапия да използвам, бях се спряла на Афоджи, но след премеждията ми с марката се съмнявам, че ще се спра на нея.
a.l.e.n.a четох в една от темите, че си доволна от терапията на Шварцкопф -  от серията  Schwarzkopf BC Bonacure Repair Rescue, може ли да споделиш от къде я купуваш, т.к. не я откривам в познатите ми сайтове?  Praynig
Другото, на което се спях, е бамбуковата терапия на Алфапарф, тя задължително ли се ползва с терапевтична преса? Може ли без нея?

# 478
  • в 1001-та нощ
от hairsupermarket  Peace вземи колагена, той е 100 мл, във високо шише с помпа  Peace

знаеш ли как се прави - между шампоана и колагена се ползва ензимен ексфолиант за почистване и изглаждане на косъма  Peace

за чувствителен скалп - вземи и лосион/ампули

бамбука - може и без пресата, но затопляй, ако искаш да я ползваш пълноценно, иначе я поизхабяваш

# 479
  • Пловдив
Да, знам как се прави, ти прекрасно си го обяснила, благодаря за което  Hug
Значи и бамбуковата терапия ще мога да ползвам, щом става и само със затопляне  Hug

Общи условия

Активация на акаунт