Професионални серии за коса - тема 39

• 50 660
  • 695
  •   1
Отговори
# 570
Дълбокохидратиращият шампоан на Афоджи е чудесен. Съжалявам, че се включвам така не на място, но беше обсъждано по- напред в темата. За мен е страхотен продукт.

# 571
  • Велико Търново
имай предвид, че циментът при не малко дами дава реакция - сърбеж, пътхут, пробвай го, ако има нещо такова - го спри, не се чуди от какво е; ако имаш възможност да се сдобиеш с доза е най-добре

на мен така ми действа само финиша, на други не само той  Peace

иначе - добра стратегия  Peace

Благодаря,че сподели Peace Честно казано,тези отзиви за цимента съм ги пропуснала Embarassed, а чета наред....В такъв случай,ще потърся проба-имах вече веднъж неуспешна покупка на Ейдж сюприм на Лореал-не ми действаше добре,а около мен няма никой,който да ползва проф.продукти Confused

# 572
Добро утро,момичета днес съм наи щаслива на света Heart Eyes,синът ми навършва две годинки,пожелавам му винаги да бъде жив и здрав и много лъчезарен,всеки ден прекарвам доста време в темата и затова си ви чуствам близки и споделям този момент със вас,моля заповядаите да се почерпите     http://prikachi.com/images.php?images/8/2756008p.jpg     bdbaloni

# 573
  • Miami
sweety Simple Smile, да ви е живо и здраво момченцето  nbirthday

И аз съм много доволна от хидратиращия шампоан на Афоджий и от 2-мин р-р.

# 574
  • Бургас
sweety:), да ти е живо и здраво момченцето!   bouquet Прекрасно и слънчево детство му пожелавам!  Simple Smile

Момичета имате ли впечатление от тази марка - Аrtego? Мисля да си взема балсам. Аз от скоро ползвам боята за коса и много ми харесва, но от останалите продукти нищо не съм пробвала.

# 575
  • в 1001-та нощ
имай предвид, че циментът при не малко дами дава реакция - сърбеж, пътхут, пробвай го, ако има нещо такова - го спри, не се чуди от какво е; ако имаш възможност да се сдобиеш с доза е най-добре

на мен така ми действа само финиша, на други не само той  Peace

иначе - добра стратегия  Peace

Благодаря,че сподели Peace Честно казано,тези отзиви за цимента съм ги пропуснала Embarassed, а чета наред....В такъв случай,ще потърся проба-имах вече веднъж неуспешна покупка на Ейдж сюприм на Лореал-не ми действаше добре,а около мен няма никой,който да ползва проф.продукти Confused

Peace лисичката преди време предлагаше в размените, ако искаш я питай за малко количество, като за проба и дано всичко е наред  Peace при мен реакцията беше от първо ползване, но е хубаво да се ползва 2-3 пъти, за да си сигурна  Peace

Добро утро,момичета днес съм наи щаслива на света Heart Eyes,синът ми навършва две годинки,пожелавам му винаги да бъде жив и здрав и много лъчезарен,всеки ден прекарвам доста време в темата и затова си ви чуствам близки и споделям този момент със вас,моля заповядаите да се почерпите     http://prikachi.com/images.php?images/8/2756008p.jpg     bdbaloni

Честит празник, с много весели хитринки да Ви радва малкото голямо Съкровище  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

за мен рождените дни на децата са голям празник и за майките, рождения ден на моя хубавец ми е много съкровен момент  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 576
  • София
sweety, да ти е здраво, щастливо и с приказно детство момченцето! Весел празник и на Вас! Hug
Алена, профилната снимка ти е страхотна! Hug

# 577
  • в 1001-та нощ
Мерси  Blush Embarassed Heart Eyes   bouquet

избрах я заради "кратунката" на любопитния свидетел, в последния момент гледачката се изпорти и го взех със себе си, не се спря да обикаля, да мести кабелите и т.н.  Joy hahaha

# 578
Благодаря момичета,много сте мили,Алена така е права си това е наи важният ден живота ми и наи големият ни празник Hug,човек не всеки ден става маика и родител,и не всеки ден получава наи безценният дар на този свят  bouquet

# 579
  • Велико Търново
sweety Simple Smile, да ти е жив и здрав рожденника -весело и безгрижно детство му пожелавам!!!  bouquet

# 580
sweety,да ти е живо и здраво момченцето,и мнооого да ви радва!   Tada Много весело и прекрасно детство му желая!!!   ura

# 581
Привет! Simple Smile Да споделя отзиви за няколко неща.

Матиращ шампоан Blond me - първият път го пробвах точно преди боя и ми се стори, че наистина намали жълтите отенъци. Вторият път го порбвах 2 седмици след боя, не виждам разлика, но предполагам е нормално, предвид това, че боята все още не се е отмила съвсем?  Thinking Като усещане е ок. Добре измива, добре балансиран.  Peace

Шампоан+маска Вела Енрич. Бях на много влажно място. Преди да замина не знаех, че е чак толкова влажно и съответно бях взела само тези продукти с идеята са си повъзстановя поизгорената и изтощена косица. Мнооого ми утежняваха. На края на втория ден след измиване вече я чувствах мръсна. Сега на нашия си климат+вече като пак започнаха печене с преса+ лакове предполагам ще ми идва тамън отвреме-навреме.

Шампоан+маска Форс Вектор - и преди съм писала са тях - косата ми се чувства много добре с тях.  Peace

Sweety, жива и здрава рожбичка!  bouquet

# 582
Много щастие и прекрасно детство желая на ангелчето ти суити.  Hug Hug Hug

# 583
  • София
вместо запис споделям
1. Продукт(или серия), който ще си купя отново задължително- коприната на CHI, Loreal Absolut Cellular
2. Продукт(или серия), който никога няма да си купя отново- Loreal Force Vector , коприната на Biosilk
3. Продукт(или серия), който мечтая да изпробвам -  Kerastase Elixir Ultime с екстракт от Безсмъртна моринга

# 584
Златна рибка има игра във фейсбук точно за новата серия Елексир Ultime, така че може да си сбъднеш мечтата Simple Smile

И да споделя, вчера се подсетих да пробвам кремчето за къдрици на Макадамия, хареса ми, но има силна фиксация, поне според мен. Днес къдриците са в добро състояние, съвсем леко сасе итпуснали.

Общи условия

Активация на акаунт