Ягодка и Саса

• 62 255
  • 470
  •   1
Отговори
# 75
  • където си пожелая...даааа...
Аз пък нали им липсвах за 25% по едно време, но поради кофти бременността си нищо не поръчах и .. вече не им липсвам.  Mr. Green
Nik`s mom  около година не бях поръчвала и след 10-те % им залипсвах по следния начин:
Март с 13%, Април 14%, Май - 15%,Юни -17.5%, Юли - 20%
Но явно вдигнаха ръце от мен и не искат пак да ми изпратят 25%  Money

Grinning Grinning Grinning, изчакай до март и може да се повтори това с процентите - юли да си поръчаш с –20 % Crazy.
Аз пък днес бях до пощата да си взема пратката, но ми връчиха известие за митницата с прикрепена бележка към него, в която са ми написали  цитирам: "представете фактура от сайт и заверено банково извлечение!". Чудя се сега утре като ходя в правото ли са да ми искат такива неща, или да вдигам скандал. Само да отбележа, че ст-стта на нещата ми е 30 лева, но реално съм платила 27 заради 10-те процента отстъпка /30лева-10%/.
На вас случвало ли ви се е досега такова нещо и какво правите в такъв случай /няма как да заверя банково извлечение, понеже не съм плащала с мая карта, нито пък имам фактура от сайта Rolling Eyes/?

# 76
  • Варна
нито пък имам фактура от сайта Rolling Eyes/?

Разпечатай си е-мейла, с който ти потвърждават поръчката, както и този от Пейпал, ако си платила с Пейпал. Peace В кашончето трябва да имаш пъхната фактура от сайта. Peace

# 77
нито пък имам фактура от сайта Rolling Eyes/?

Разпечатай си е-мейла, с който ти потвърждават поръчката, както и този от Пейпал, ако си платила с Пейпал. Peace В кашончето трябва да имаш пъхната фактура от сайта. Peace
проблемът ми е, че писмата в мейла не си ги пазя, а платих с дебитна карта на позната. И за двете неща не мога да им предоставя документ, но утре като отида до митницата, ще ги накарам да отворят кашончето и да си вземат от там фактура. Но по спомен, в тези фактури, които пращат май не пишеха никаква стойност, само продукти и поръчано количество newsm78. Взех да се притеснявам нещо, ами ако не ми дадат пратката Sad.....

# 78
  • Варна
Пиши на orders@strawberrynet.com с искане за информация и фактура на поръчката ти. Peace

# 79
Чоколина, не се бях сетила за това, благодаря ти за идеята! Hug

# 80
Здравейте!Искам да поръчам един крем за лице на Кларинс от Ягодка на стойност 86лв.,някой знае ли дали ще ми начислят мито?

# 81
  • София
Не, само ДДС, което после ще ти бъде върнато от Ягодка ако представиш необходимите документи.

# 82
Здравейте!Искам да поръчам един крем за лице на Кларинс от Ягодка на стойност 86лв.,някой знае ли дали ще ми начислят мито?

Мито няма да плащаш. Само ДДС

# 83
То тогава не ми е изгодно,в Мола е 10лв по скъп и няма да се разправям след това с ДДС:)))Благодаря момичета!

# 84
Здравейте момичета, аз им залипсвах 20% и си поръчах. Сега съм решила пак да си поръчам и искам да питам някой ползвал ли е куриерската услуга за предплатено ДДС? Притесняваме да не би да го платя и после пак да отиде в митницата и  иди че се обяснявай с митничарите.

за да достигнеш тези 20% колко време не си поръчвала от тях? Понеже аз повече от 10% не съм достигала /отделно от това имам около 30 поръчки, но и там процента на отстъпка ми е максимум 10 newsm78
Повече от 1 година.

# 85
Момичета, има ли някоя от вас, която да е от Търново, да ми разясни къде и пристига поръчката, защото бюро митници има май в Горна Оряховица и това ще усложни нещата? Ще съм много благодарна, ако някой се включи  Peace  bouquet

# 86
  • София
Нещо странно се случи с връщането на моето ДДС и искам да попитам

Случвало ли се е при някой, да обеденят сумите на няколко поръчки и да му върнат ДДС като обща сума?

Досега винаги поотделно / за всяка поръчка/ са ми връщали сумите ДДС

# 87
  • София
Имам Код за 10$ + Подарък - гланц на СК  - за нови потребители / но може да го ползвате, ако използвате нов мейл /за ПП/ или др. карта  и влезете чрез линка който получите в пощата си /
Хваща с всички др. намаления в момента
Който, иска да го ползва да ми даде име и мейл

Промоцията е валидна до 31.01.2013

Това е гланца - автоматично се добавя след като платите
http://us.strawberrynet.com/makeup/calvin-klein/fully-delicious- … -plumping/114944/

# 88
  • София
За моята скромна поръчка се отвисях 1 час в митницата  ooooh!!  Обаче имат нова услуга, ако сте забравили за разпечатате фактурата от поръчката, ви пращат в 24-та стая да си го разпечатате с/у левче.

# 89
  • Варна.....
Коди за 10 § отстъпка и безплатен гланц! F4DD967E93

Общи условия

Активация на акаунт