Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да се справя с проблеми при получаване на поръчка от митницата?
Как мога да получа пратката си, която е на митница в София, тъй като съм от Перник?
Какво представлява предварително плащане на ДДС и как работи?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да се справя с проблеми при получаване на поръчка от митницата?
Когато получавате поръчка от митницата, уверете се, че запазвате всички квитанции и документи за плащане на ДДС и митническа такса. В случай на проблеми като изтекъл срок на годност или заличени данни, Ягодка обикновено възстановява сумите след представяне на снимки и доказателства. За по-голямо удобство потребителите могат да използват услугата за предплатено ДДС от куриер, която обаче не позволява възстановяване на сумите от Ягодка.
-
Как мога да получа пратката си, която е на митница в София, тъй като съм от Перник?
-
Какво представлява предварително плащане на ДДС и как работи?
Предварителното плащане на ДДС е услуга, при която се плаща данък добавена стойност (ДДС) предварително. Ягодка възстановява платения ДДС след представяне на разписка за платен ДДС. Въпреки това, ако използвате тази услуга, няма възможност за възстановяване на сумата от Ягодка и поръчката може да бъде прехвърлена към митницата за допълнителна обработка.
-
Каква е процентната отстъпка за промоционалния код „Липсваш ми“?
-
Какво е ДДС и какво мога да очаквам при извършване на поръчка?
Вчера направих първата си поръчка от ягодка и да видим какво ще стане. Само това с митницата ме притеснява... Да няма разправия. Веднъж вече ми се е случвало от друг сайт, само че тогава dhl се погрижиха за всичко..