Ягодка и Саса

• 62 260
  • 470
  •   1
Отговори
# 405
  • Кипър
Винаги им пиша на английски,но не знам защо се получава така.Има ли други на които не са върнали ддс-то?

# 406
Здравейте,

Пуснах поръчка с един парфюм и си платих доставка с предплатени разходи. Може ли да ми кажете с този тип доставка пак ли идват нещата в пощата или ползват някой от куриерите?

# 407
  • Велико Търново
В пощата пристигат.

# 408
Пишеш им и ще ти върнат парите
Вече трети месец не ми връщат парите. Пиша н-то писмо.
Съвети как да постъпя ?

# 409
Пращайте им изкане докато ви върнат парите. Аз сега ще пусна изкане, от няколко месеца не съм пазарувала от тях. Но ако не ми върнат парите ще им пратя един майл, че това е края на мието посещение в сайта.
Сега си проверих изсторията на кредитната карта. През май са ми върнали 33,83 евро.

Последна редакция: ср, 05 ное 2014, 12:18 от Jade Rose

# 410
  • София

Вече трети месец не ми връщат парите. Пиша н-то писмо.
Съвети как да постъпя ?

Не им пиши мейли, сайтът има специална форма за връщане на данъци/такси.  Peace

# 411
Вчера попълних формата и до вечерта ми бяха върнали ДДС.
 Deborana явно ти правиш нещо неправилно.
http://bg.strawberrynet.com/vat_refund.aspx попълни тази форма и ще ти върнат парите.

# 412
Когато плащаме доставка на поръчка само с парфюм, отново ли има вероятност за митница?

# 413
Предложете евтинка козметика или грим за избягване на доставка.

# 414
  • София
Доставката е безплатна.  Peace

# 415
Ще поръчвам парфюми.  Blush

# 416
Ох, и на тези почнаха да им се губят пратките Sad Не дойде 3 седмици, писах им и ми дадоха ноомера за проследяване, пише, че е пристигнала на митница още преди две седмици на сайта на пощите. Което е странно, първо защото цената е 15лв и второ защото не съм получила известие, както обикновено. Вдигнах се до моя пощенски клон, където проверяваха и там, и номера в компютъра, и казаха че няма такава пратка. Сега разменям мейли със strawberry да ми върнат парите, а те само ми обясняват, че е пратена и пристигнала в България според сайта на пощите. Sad Много са досадни тези разправии и ходене нагоре-надолу.

# 417
Ох, и на тези почнаха да им се губят пратките Sad Не дойде 3 седмици, писах им и ми дадоха ноомера за проследяване, пише, че е пристигнала на митница още преди две седмици на сайта на пощите. Което е странно, първо защото цената е 15лв и второ защото не съм получила известие, както обикновено. Вдигнах се до моя пощенски клон, където проверяваха и там, и номера в компютъра, и казаха че няма такава пратка. Сега разменям мейли със strawberry да ми върнат парите, а те само ми обясняват, че е пратена и пристигнала в България според сайта на пощите. Sad Много са досадни тези разправии и ходене нагоре-надолу.

Обади се и на митница. Или я по добре се обади ето на този телефон:

http://www.bgpost.bg/?cid=193

02/949 32 80 - Всеки делничен ден от 9,00 до 17,30ч.
Кажи им в твоето проследяване какво пише и ги питай къде ти е пратката.

# 418
Мерси, може да пробвам днес-утре.
Аз нарочно вече не поръчвам нищо над 30лв. от тях, защото не ми се ходи до митница. Искам да ми пристигне в пощата отсреща и да не се разкарвам из София, харчейки за транспорт и телефонни разговори общо взето колкото струва кремът. Настина предпочитам парите да ми върнат щом не е пристигнало на адрес и не съм получила уведомление, вместо като детектив да издирвам няколко дена.... ФЮ при непристигнала пратка ми я пратиха отново, а не ме пратиха да си губя времето по пощите за зелен хайвер. Чакам сега още една пратка от ягодката и ако пак има проблем, няма да пазарувам оттам повече.  Sad

# 419
  • София
Ще поръчвам парфюми.  Blush

Ако поръчката е комбинирана, т.е. парфюм + козметика, пак е безплатна.

Общи условия

Активация на акаунт