Пазаруваме от George (Asda)

• 68 509
  • 775
  •   1
Отговори
# 600
Аз имах 2 поръчки от събота - едната е изпратена, а другата още не е обработена.

# 601
Утре или в четвъртък получавам въпросното сиво долнище, ако искате мерки ще ги напиша, размера е 2-3 години.
Дано не ви е малко и не се наложи да търсиш нов собственик. Ти се реши на по-малкия размер, заради дължината на клина на 3-4 годинки, но както много пъти съм писала, според мен долнищата /не клиновете/ са умалени. Стискам палци да не си направила грешка. На малката със 100 см ръст долнищата 2-3 годинки са й над кокалчето на крака като е права, а като седне да не говорим..., т.е. въобще не могат да се носят. На маталан същия размер още си имат аванс. Аз чакам поръчка с термоклинчета и долнище 3-4, да видим дали съм нацелила.

# 602
Къде им пишете при проблем?

# 603
  • София
От контактната форма в сайта. Бързо ми отговориха.

# 604
От контактната форма в сайта. Бързо ми отговориха.
Може ли линк ? Не я намирам  Embarassed

# 605
  • София
FlooooWeRRR, в сивото поле най-долу на страницата, втората колона е Customer service. Първия ред е линк "Contact us".

# 606
FlooooWeRRR, в сивото поле най-долу на страницата, втората колона е Customer service. Първия ред е линк "Contact us".
Благодаря ти  bouquet
И аз до там стигах  , но сега се разрових повече и го намерих!

# 607
Пролетта й купих един розов анцунг, той й е дълъг, по него съдя, а е не по клина.Като го получа ще си кажа мнението.Да, наистина и клина й дойде дълъг.Забелязала съм, че в повечето случаи панталоните размер 98-104 са й дългички.

# 608
maria_m ботушките хубави ли са и кой номер имаш? Сина ми носи 26 в момента и се чудя С9 или 10 да взема?

Аз направих моите поръчки през нощта петък срещу събота, още не беше обявено официално намалението и още не са обработени също...а друг път за 2 дни са доставени.
Сега си проверих акаунта отново и всичко което е извън намалението вече ми е доставено а другите неща не.  А другата ми поръчка в която има и намалени и редовни цени си седи непокътната...

Това долнище дали е ватирано: http://direct.asda.com/george/older-girls-trousers-shorts/basic- … 7,default,pd.html

Последна редакция: ср, 07 ное 2012, 11:34 от katrin7

# 609
  • София
Не, имаме подобно от миналата година, много е тънко даже. Прилича ми пак на същото, и цветът е такъв Peace

# 610
Това долнище не е ватирано, тънко е, ние имаме розовото, което по-рано фигурираше в сайта, като гледам това е абсолютно същото.Материята също не е хубава, Доро ми каза да не го купувам, че не е доволна, но въпреки това го купих и сега ми стои в гардероба чакайки да й стане.Като гледам чак другата есен ще е това.

# 611
  • Бургас/Пз
maria_m, жълтото яке отговаря ли си на ръста? Че съм поръчала едно 6-7 и да знам дали да търся друго или това ще ни свърши работа.

Доста е уголемено. Нашето е р-р 3-4, а сина ми е почти на 5г., 110см.  Сега му е съвсем точно.

Мария,
може ли размер на ръкава от рамото до долу и на самата дължина на якето Simple Smile Благодаря Simple Smile

# 612
Благодаря за отговорите дами. Приятелката ми иска ватирани за децата, значи това отпада.

# 613
Повечето от момчешките модели са дебели, но не са ватирани/имам предвид триконечната вата/, с по-плътен чорапогащник стават и през зимата според мен.

# 614
Не, имаме подобно от миналата година, много е тънко даже. Прилича ми пак на същото, и цветът е такъв Peace
Момичета за ръст 1,70 дали ще е добре размер 13-14 години?

Общи условия

Активация на акаунт