Пазаруваме от George (Asda)

• 68 503
  • 775
  •   1
Отговори
# 615
Момичета харесах си това:http://direct.asda.com/george/womens/t-shirts-vests/rib-scoop-ne … 3,default,pd.html, нося 42 номер, по таблицата отбелязах 14, въпроса ми е, някой взимал ли си е такова и дали отговаря  bouquet

# 616
Въпроси от начинаеща Simple Smile
Как са бебешките неща, уголемени ли са като повечето англ.марки?
Има ли някакъв код в момента?
Ще пускам с моя карта, до англ.адрес, кой превозвач ще ми препоръчате(за Пловдив)?
За колко време ви пристигат нещата?

Благодаря  Hug

# 617
Интерено , направих поръчка в събота сутринта и все още не е изпратена , но пък парите са си дръпнали  Shocked  Така ли процедират? Писах им , но до сега отговор няма    Crossing Arms Взех да се замислям дали въобще ще си получа неща .

# 618
  • София
Интерено , направих поръчка в събота сутринта и все още не е изпратена , но пък парите са си дръпнали  Shocked  Така ли процедират? Писах им , но до сега отговор няма    Crossing Arms Взех да се замислям дали въобще ще си получа неща .

FlooooWeRRR, и при мен е така ...  Peace. Не се притеснявам, защото не ми се случва за първи път, статусът на поръчката ми си е оставал Placed, а малката вече си е носила дрехите от поръчката  Peace. При положение, че парите за нея са осчетоводени според мен няма да имаш проблем  Hug

александра_85, според мен бебешките дрехи са уголемени с един размер, ориентирай се по ръстта на детето, не по възрастта  Peace.
За Пловдив - препоръчвам KD.
При нормални обстоятелства 10-14 дни  Peace
Успех  Hug

# 619
Интерено , направих поръчка в събота сутринта и все още не е изпратена , но пък парите са си дръпнали  Shocked  Така ли процедират? Писах им , но до сега отговор няма    Crossing Arms Взех да се замислям дали въобще ще си получа неща .

FlooooWeRRR, и при мен е така ...  Peace. Не се притеснявам, защото не ми се случва за първи път, статусът на поръчката ми си е оставал Placed, а малката вече си е носила дрехите от поръчката  Peace. При положение, че парите за нея са осчетоводени според мен няма да имаш проблем  Hug

ninnann дано е така Simple Smile  Hug

# 620
здравейте!аз редовно пазарувам от asda.но днес направих поръчка за доста голяма сума и след около час получих отговор , че поръчката ми няма да може да бъде изпълнена newsm78 newsm78
ноооо...парите са изтеглено от картата ми и в момента са "запорирани"за срок от 45 дни...след изтичането му ще бъдат върнати в сметката ми.
някой може ли да помогне да разбера какво се случва!

# 621
Не са изтеглени, а само блокирани, вероятно могат да се разблокират и по-рано, разпечатай мейла, че ти отказват и отиди до банката. Различните банки май имат различни процедури и в някои става лесно, в други - не.

# 622
здравейте!аз редовно пазарувам от asda.но днес направих поръчка за доста голяма сума и след около час получих отговор , че поръчката ми няма да може да бъде изпълнена newsm78 newsm78
ноооо...парите са изтеглено от картата ми и в момента са "запорирани"за срок от 45 дни...след изтичането му ще бъдат върнати в сметката ми.
някой може ли да помогне да разбера какво се случва!
Не са изтеглени, а само блокирани, вероятно могат да се разблокират и по-рано, разпечатай мейла, че ти отказват и отиди до банката. Различните банки май имат различни процедури и в някои става лесно, в други - не.
Или се свържи по телефон и им препрати мейла. Wink

# 623
  • София
Зависи от банката. До моята трябва да се разкарвам и да попълвам молба Peace

# 624
  • София
за пощенска - просто препращаш мейла на hotline@postbank.bg с молба да ти разблокират сумата и си пишеш ЕГН-то - за час-два я разблокират  Peace

# 625
Не ми върви и това е с тези поръчки.Блузката ми се оказа малка , а долнището се оказа голямо и май ще го носим чак пролетта.Та пак останахме без долнище за момента и ще се наложи да купувам.

# 626
Къде проверявате дали е доставена поръчката ви;спомням си че преди пращаха имейл за деня на доставка,но вече   6  дни нищо...

# 627
  • До хладилника, който обичам
Момичета харесах си това:http://direct.asda.com/george/womens/t-shirts-vests/rib-scoop-ne … 3,default,pd.html, нося 42 номер, по таблицата отбелязах 14, въпроса ми е, някой взимал ли си е такова и дали отговаря  bouquet
Имам, отговаря си. Добра покупка на тази цена.

# 628
  • на малък остров в океана
Къде проверявате дали е доставена поръчката ви;спомням си че преди пращаха имейл за деня на доставка,но вече   6  дни нищо...

Когато ти диспачнат поръчката ти дават и тракинг номер, по който можеш да си следиш поръчката къде е.

# 629
Ох, не ми дава да цитирам....
Давам размери за жълтото яке и ботушките.

дължина - 50см (гръб)
ширина - 38см.
ръкав - 39с. (от рамото с допълнителния маншет)
размера е 3-4г.!!!

дължина на подметката - 20см.  Вътре пише 28 номер, иначе от сайта са 10. Много ми харесват, дебели са.

Общи условия

Активация на акаунт