Пазаруваме от George (Asda)

• 68 494
  • 775
  •   1
Отговори
# 630
Като се прибрах в къщи видях, че моята поръчка е тотално объркана, вместо долнище 2-3г, са ми изпратили 3-4, исках блуза 4-5, а получавам размер 3-4.Така едното е прекалено голямо, другото пък малко.Тъй че, ако някой иска размери на сивото момчешко долнище за 3-4 години ще дам.

# 631
Кажете ми, нормално ли е от неделя до сега поръчката да си седи все на "Delivery status: Placed"
сумата в картата е блокирана.
Имах проблем с поръчка също от неделя от спортса, но там се оправиха нещата.
На кой емейл да пиша евентуално за да ми кажат какво се случва, или да използвам формата в сайта.
Благодаря предварително. Просто за пръв път поръчвам от този сайт и не съм наясно със сроковете.

# 632
  • София
Пробвай на този : asda1@mailgb.custhelp.com или чрез формата в сайта

# 633
  • в Надежда-та
Някой беше споменал, че пантофките са умалени, 1номер ли поръчвате по-голям newsm78

# 634
  • София
Ей, страшно ме дразнят тия  Twisted Evil Поръчката ми от събота, 9 часа сутринта се обработва днес. През час получавам по един мейл за изчерпан артикул. Голяма простотия значи. Коледните ми подаръци отидоха на кино. Поръчала съм подобни неща за две сестрички - отказали ми едното, за две братчета същата работа. Сега остава да ми пратят и на мен грешни артикули за да е пълно удоволствието от поръчването в тоя сайт  Tired

# 635
  • София
Някой беше споменал, че пантофките са умалени, 1номер ли поръчвате по-голям newsm78
Аз поръчвам един номер по-големи, да Peace

# 636
  • в Надежда-та
 Hug мерси NellyR

# 637
Въпроси от начинаеща Simple Smile
Как са бебешките неща, уголемени ли са като повечето англ.марки?
Има ли някакъв код в момента?
Ще пускам с моя карта, до англ.адрес, кой превозвач ще ми препоръчате(за Пловдив)?
За колко време ви пристигат нещата?

Благодаря  Hug

алекс, аз съм ползвала веднъж услугите на една пловдивска фирма. бях си поръчала от ебай и съм си доволна от тях. като ми остане малко време и аз мисля да разгледам и други английски и немски сайтове, защото те правят доставки и от Германия, и като че ли имам повече доверие на немските сайтове и стоки Simple Smile Нещата идват за около 2 седмици
така че ти препоръчвам dostaviam.com, имат и офис в Пловдив и на мен ми е удобно с тях

# 638
И аз от събота имах 2 поръчки едната е обработена и изпратена, а другата е Placed, а парите за 2те поръчки са изтеглени. Писах им на мейла в сайта, но отговор нямам. Сега ще им пиша на този, който сте дали тук.

# 639
Бясна съм... имам 17 писма за отказани артикули... но са си изтеглили парите и сега до 10 дни да си ги чакам в сметката ми пишат тея. Направих поръчката петък срещу събота през нощта и чак сега благоволих ада я обработят, ами разбира се че са свършили нещата. Не стига че тогава се оказах без достатъчно пари в картата и трябваше да редуцирам поръчката на 1/3 от нея, ами тея сега съвсем я смалиха и от 100 паунда сега е само 34, ама доставката няма да ми махнат. те докато я пуснат може и тези неща да свършат....

# 640
ЕЕЕЕее, добре де, винаги ли така се получава с тоя сайт newsm78
И аз вчера пуснах поръчка, парите са блокирани, сега чакам Rolling Eyes
Надявам се да няма проблем с номерата Mr. GreenПлащаш си и не знаеш какво ще получиш, с Мадъркер никога не съм имала проблеми Rolling Eyes

# 641
Зздравейте,
онзи ден пуснах поръчка от George,вчера получих и-мейл,че картата не е приета.Случва ми се за втори път от английски сайт.Картата е виза електрон.Знаете ли какъв може да е проблема.Плащам в US и френски сайтове със същата.
Ето тяхното обяснение в и-мейл:

We're sorry but we've been unable to take payment for your order number #08258037 as the card details you provided have not been authorised by our payment checking systems and your card issuer.

To re-order the items just go to www.asda.com/direct making sure that the contact, address and card details you provide are all correct.
 You may find using an alternative payment card is successful and please be aware that we only accept payment from cards with a UK registered address.

If you believe that this payment should have been authorised, we suggest you contact your card issuer, to make sure there are no problems with the card.

Thanks
Картата е с имената на съпруга ми,а регистрацията с моите имена.
Ползвам превозвач KupiOtTuk за София
Блгодаря ви предварително за отговорите.

# 642
  • софия

Картата е с имената на съпруга ми,а регистрацията с моите имена.
Ползвам превозвач KupiOtTuk за София
Блгодаря ви предварително за отговорите.
Toва е проблемът. Политика за сигурност на плащането. Така, както и тук, ако искаш да платиш с карта и не си ти титуляр отказват (в по-нормалните места, де. Не, че е практика.)

# 643
Означаеа ли това, че просто трябва да направя регистрация с имената на съпруга ми в БГ фирмата превозвач? Благодаря за отговора

# 644
  • София
ЕЕЕЕее, добре де, винаги ли така се получава с тоя сайт newsm78
И аз вчера пуснах поръчка, парите са блокирани, сега чакам Rolling Eyes
Надявам се да няма проблем с номерата Mr. GreenПлащаш си и не знаеш какво ще получиш, с Мадъркер никога не съм имала проблеми Rolling Eyes
Около намаленията е възможно да се получи така. По принцип аз често пускам поръчки и досега не съм имала проблем с карти или неизпълнени доставки Peace. Др. седмица чакам нещата от намалението, да видим дали всичко е ок. Peace

Общи условия

Активация на акаунт