Пазаруваме от George (Asda)

• 68 493
  • 775
  •   1
Отговори
# 645
Моята поръчка най-сетне благоволи да се размърда. Вчера им писах един мейл от формата в сайта, да ги подсетя все пак, че срока които дават е 5 дена. Днес сутринта най-сетне е изписана от техния склад. Иначе бях я пуснала миналата неделя. Но има само ботуши вътре.
Не знам дали е проблем името на акаунта и картата с която се плаща. Аз също плащам с картата на мъжа ми, а акаунта в сайта и на доставчика е с моето име.
Голямо чакане му ударих тази седмица, но слава богу вече всичко пътува на някъде.

# 646
 Аз също си направих малка поръчка от намаленията - е, ситуацията е същата  newsm78 седи и не мърда... писах им, няма отговор  Mr. Greenбеше ми първата поръчка, май ще е и последната. защото както ви чета, сигурно и на мен ще ми пооткажат нещата, а поръчката и без това си беше малка.

# 647
  • софия
Означаеа ли това, че просто трябва да направя регистрация с имената на съпруга ми в БГ фирмата превозвач? Благодаря за отговора
По-скоро регистрацията в сайта трябва да е с името на картодържателя. След като си плащала с картата, имаш наличност, по метода на изключване това остава. Peace
Дано се включи и някой с подобен проблем, че при мен и карта, и рег са с едно и също име.

# 648
  • Стара Загора
и моята поръчка е изпратена,но ми отказаха половината неща  Sad

# 649
Означаеа ли това, че просто трябва да направя регистрация с имената на съпруга ми в БГ фирмата превозвач? Благодаря за отговора
По-скоро регистрацията в сайта трябва да е с името на картодържателя. След като си плащала с картата, имаш наличност, по метода на изключване това остава. Peace
Дано се включи и някой с подобен проблем, че при мен и карта, и рег са с едно и също име.
Ще пробвам така, благодаря

# 650
Добре че поръчката ми не е от намаленията Rolling Eyes
Това не значи че няма да имам отказани неща, де CrazyСлед колко време получавате мейла с отказаните артикули?

# 651
  • София
Добре че поръчката ми не е от намаленията Rolling Eyes
Това не значи че няма да имам отказани неща, де CrazyСлед колко време получавате мейла с отказаните артикули?

Аз получих мейл на седмия ден след като направих поръчката.

# 652
Аз 2ри мейл им писах вчера и пак нищо. Освен днес да им пусна 3ти...
Къде пише за този срок от 5 дни, за да им го цитирам и аз?

Последна редакция: сб, 10 ное 2012, 14:57 от CabuHka

# 653
  • София
в Delivery Information

# 654
и аз от 2 поръчки по намаленията имам за сега 3 отказани артикула- това само от 1-вата ooooh!Ужасни са ,но им играем по свирката - няма начин  Joy

# 655
НАПРАВИХ РЕГИСТРАЦИЯ НА СЪПРУГА МИ С НЕГОВИТЕ ИМЕНА.
КАРТАТА ОТНОВО НЕ БЕ ПРИЕТА.ОТНОВО БЛОКИРАНИ ЕДНИ 300 ЛВ. #Cussing out
и СЛЕДНОТО СЪОБЩЕНИЕ:

We're sorry but we've been unable to take payment for your order number #08316135 as the card details you provided have not been authorised by our payment checking systems and your card issuer.

To re-order the items just go to www.asda.com/direct making sure that the contact, address and card details you provide are all correct.
 You may find using an alternative payment card is successful and please be aware that we only accept payment from cards with a UK registered address.

If you believe that this payment should have been authorised, we suggest you contact your card issuer, to make sure there are no problems with the card.

Thanks   

МОЛЯ,ДАЙТЕ ИДЕИ КАКВО ДА ПРАВЯ  Shocked

# 656
  • София
Billing и shipping адресите еднакви ли са? Не трябва да се различават

# 657
ЕТО ОТГОВОР :Can I pay with a card registered outside of the UK?

You can only pay with cards registered within the UK.

Нали вашите са български карти?

# 658
Billing и shipping адресите еднакви ли са? Не трябва да се различават

Аз намирам само едно място,където да попълня адреса.Адрес за доставка.
На друго място адрес не съм попълвала... ooooh!

# 659
future-maman

Зарежи ги  ooooh! Всички плащат с български карти, приемат ги. За съжаление няма дата, кога са били написани тези условия... Пиши им имейл да има черно на бяло както се казва, че поръчката е отказана - с всички реквизите, за да отблокират пари от банката. И виж в маталан какво има - и там е дълго и мудно, но пък не се правят на такива тарикати.

Общи условия

Активация на акаунт