Пазаруваме от George (Asda)

• 68 458
  • 775
  •   1
Отговори
# 660
Картата с която аз плащам е Американ експрес, на българска банка. Имената на нея и тези на акаунта са различни, но нямах проблем, освен че поръчката тръгна чак на 6-ия ден.
Щом блокират сумата, значи имат достъп до картата, но после не могат да изтеглят парите. Питай и банката която е издала картата ти, да не би те да забраняват оторизацията на плащането или нещо такова.

# 661
Мен ми казаха че може да се пазарува само с кредитни карти от там.Пробвах с дебитна и ми даваше проблем нз на другите картите какви са Simple Smile и аз чакам една поръчка и до сега никакъв отговор Simple Smile

# 662
  • софия
Мен ми казаха че може да се пазарува само с кредитни карти от там.Пробвах с дебитна и ми даваше проблем нз на другите картите какви са Simple Smile и аз чакам една поръчка и до сега никакъв отговор Simple Smile
Нищо подобно. Плащала съм с Виза на ЦКБ и виртуална Мастер на ДСК. И двете не са кредитни. Зависи от типа карта, а не дали е кредитна. Peace

# 663
Еми на мен от Габко ми казаха че е задължително да е кредитна и моята е виза на ЦКБ и не стана... нз защо,но все пак стана.

# 664
  • София
И моята е дебитна и досега не съм имала проблеми с нея Peace

# 665
Ейййй, тези вече много ме дразнят 3 мейла им пиша за поръчката си от 3ти и нищо ни вест, ни кост - изтеглиха си парите и край. Моля ли да изгоря с една солидна сума?

# 666
Е как от 3-ти Shocked

# 667
Еми така 2 поръчки направих на 3ти - едната ми я изпратиха, а другата ни вест, ни кост...

# 668
 та така, и аз да се похваля  Mr. Green
 Разбира се имам отказан артикул - за сега само един... Нищо друго не са ми съобщили, ама и аз какво искам - цяла седмица хората  са умували над моята поръчка, изморили се са  ooooh!
 Картата ми е дебитна на ДСК, така че уж мина плащане

# 669
Аз пуснах поръчка на 9-ти и днес ми отказаха няколко артикула и после ми пуснаха майл че е тръгнала за доставка...

# 670
Оф, аз пуснах моята поръчка на 8 и ни вест ни кост Rolling Eyes
Щом твоята поръчка е тръгнала от 9 и аз съм в очакване Mr. Green

# 671
Кашпичка

моята е от 4.11, чак днес чух за нея  Joy И още няма имейл за изпращане, само за отказване  на артикул Mr. Green

# 672
Лелелеее, ужас Rolling Eyes Сигурно заради намаленията имат много поръчки. С моя приятелка направихме поръчка преди 2,3 седмици тръгна за около 2,3 дни.

# 673
  • София
Кашпичка какъв е статуса на поръчката ти в сайта/моята също е от 8ми/, нямам мейл също.
 Редактирам се, получих мейл, че днес ще бъде доставена.

Последна редакция: пн, 12 ное 2012, 17:09 от silsa

# 674
Има ли някакви кодове за намаления? За колко време се получават поръчките на английски адрес?

Общи условия

Активация на акаунт