Проклятието на грозната жена

• 43 263
  • 879
  •   1
Отговори
За красивите разбрахме, оказаха се много онеправдани, мъжете се плашели от тях(хммм.. Laughing), жените им завиждали, били глуповати, с големи глави и тесни раменца.
Да видим обаче грозните какви са, задължително ли са вундеркинди и умници, с което компенсират това, че не са първи убавици?
А има ли според вас изобщо такова понятие като грозна жена, или всичко е въпрос на вкус и как  се определя кой е грозен или красив?
Laughing

Последна редакция: пн, 27 авг 2012, 22:48 от Зеринтия

# 1
А има ли според вас изобщо такова понятие като грозна жена, или всичко е въпрос на вкус и как  се определя кой е грозен или красив?
Laughing

Има, но нали сме възпитани....(

Доста хора, няма значение дали мъже или жени, не харесвам визуално, но за сметка на това са придружени от доста атрактивни партньори. Защо така? Хубавите ябълки ги ядат прасетата.

# 2
Аз съм грозна и тъпа.  Laughing

# 3
  • София
Най мразя хубав мъж с грозна жена. Не мога да го понеса.

# 4
Аз честно казано съм изглежда филантроп, във всеки виждам нещо хубаво и положително и никога не мога да определя за някой, че е грозен, винаги първо ми попада пред очите красивото в него, колкото и да е минимално.
За мен грозна жена няма, има обаче неприятно излъчване, което идва от характера.

# 5
  • Варна
Хайде сега, нямало грозни жени. А Ц.Цачева? А Искра Фидосова? Те да се явят на Мис България ли?

# 6
Аз съм грозна с убавец.
Ми какво да се прави, развила съм се в други посоки, като съм ощетена генетично  Grinning

# 7
  • София-Лагера
Най мразя хубав мъж с грозна жена. Не мога да го понеса.
И аз Mr. Green

# 8
Хайде сега, нямало грозни жени. А Ц.Цачева? А Искра Фидосова? Те да се явят на Мис България ли?
Че к'о и е на Цецка, виж к'ва убавица е на списанието с нейният образ отпред?! Sunglasses
Искрето пък ако отслабне, може да е хубавиня, не и са лоши чертите толкова!
За хубавите мъже с "грозни" жени, аз пък не съм срещала такива, ама сигурно, защото не смятам никой за грозен, виж с неприятни и лелчести жени доста често срещам, ама то там е друго.
Посочете ми един пример, може на известни личности, грозна жена с красив мъж?

# 9
  • София
Бат'Боко и Цветелина.

# 10
  • Варна
Цветелина грозна? А ББ - 'убавец  hahaha

# 11
Аз намирам за грозни т.нар "кифли",, че и някои от "кроасаните".  
Грозни са майката на Сталоун и Донатела Версаче. Грозна е Бритни Спиърс, изберете стадий по ваш избор.
Грозна е всяка невъзпитана, надута кокона.
За мен красива е, например, Шаде.
В трамвая засичам млада жена с на пръв поглед безлични черти, но я намирам за очарователна и харизматична. Не знам как се казва. Grinning
Проклятието на грозната жена е, че е достатъчно глупава, за да си остане грозна. Не познавам добродушни, сърдечни хора, които да са грозни.

# 12
  • Варна
Аз съм грозна и тъпа.  Laughing

И аз, и аз!  Mr. Green

# 13
Станахме трички!  Whistling

# 14
Според мъжете нямало грозни жени , а само  малко  изпит алкохол . Пък нали  те  разбирали от женска красота Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт