Проклятието на грозната жена

• 43 452
  • 879
  •   1
Отговори
# 870
Един велик мъдрец е казал: Красиво умно няма... това е достатъчно показателно от някои публикации тук.

Ееех, това грозде ... много кисело бе Whistling
Искало му се е нещо красиво на мъдреца, ама като не го е огряло взел, че родил тази "велика" мисъл.

# 871
Един велик мъдрец е казал: Красиво умно няма... това е достатъчно показателно от някои публикации тук.

Искало му се е нещо красиво на мъдреца, ама като не го е огряло взел, че родил тази "велика" мисъл.

Joy

# 872
Този е някой дядо на наша съфорумка.

# 873
  • Kопенхаген
Няма по грозно нещо от това да заявиш в прав текст колко си красива, една умна жена не би изтъкнала тези си качества  Grinning

# 874
Няма по грозно нещо от това да заявиш в прав текст колко си красива, една умна жена не би изтъкнала тези си качества  Grinning

Защо?
Нима е лошо да имаш трезва оценка за себе си и да не се притесняваш от нея?
Не е ли същото като отидеш някъде и си достатъчно компетентен - трябва ли да кажеш - Аз мога или трябва да си замълчиш свенливо?

# 875
Сещам се за доста по-грозни неща  Whistling

Доста по-грозно е да кажеш на някой директно, че е грозен. Или пък, че е тъп.
За мен това е по-грозно, но всеки с представите и приоритетите си  Whistling

Излишната скромност не беше ли качество, което беше висша добродетел преди години? Не й ли мина модата вече  newsm78

# 876
  • Kопенхаген

Аха... ти красивата с ХегелА в оригинал ли беше? Обзалагам се, че не теб е имал предвид мъдреца.

Този е някой дядо на наша съфорумка.

Едва ли, то семето си остава такова каквото го посееш  Grinning

# 877
Няма как да е имал мен предвид, защото ще да е доста по-дърт от мен, старият незадоволен "мъдрец"
Но може на теб лично да ти го е споделил  Whistling

# 878
Няма как да е имал мен предвид, защото ще да е доста по-дърт от мен, старият незадоволен "мъдрец"
Но може на теб лично да ти го е споделил  Whistling

Охххххх  Joy ебаси купона е днес!

# 879
  • Sofia
Беше.

Общи условия

Активация на акаунт