Проклятието на грозната жена

• 43 499
  • 879
  •   1
Отговори
# 135
Мащехата на Снежанка е красива. Казват, че дебелите са добри, а слабите - злобни.

GrinningВече бях писала,когато се сетих за Снежанка,но тази мащеха май е по-скоро изключение. newsm78
В реалния живот се сещам за майка Тереза.Чертите й не са хармонични и не е типичен модел за корица,но това не и е попречило да бъде модел в друг аспект.

# 136
Като се замисля то това с лошите и добрите хора и дали им се отразява лошотията или добротата на лицето, ами има нещо вярно, но се нарича излъчване. Затова има красиви хора с много грозно излъчване и обратното, грозновати с приятно такова.
Колкото си по-чист душевно, толкова по-светло и хубаво е изражението на лицето, защото според мен излъчването е половината част от една хубост!
Стига също с тези митове, че дебелите били добродушни, напротив аз срещам много злобни, завистливи и лоши жени с наднормено тегло, килограмите не са дефиниция за сравнение на зъл-добър!

# 137
  • Варна
Мащехата на Снежанка е красива. Казват, че дебелите са добри, а слабите - злобни.
Мащехата на Пепеляшка е дебела, я тя самата - слабичка. А Малечка-Палечка си е направо микро Simple Smile

# 138
  • Канада
Аз рядко срещам наистина добри хора. И жени, и мъже...

# 139
  • Варна
Мащехата на Пепеляшка е дебела, я тя самата - слабичка. А Малечка-Палечка си е направо микро Simple Smile

Ааа не е дебела. Naughty Едната сестра е дебела, другата слаба - това според Дисни, де. Laughing

Като се замисля то това с лошите и добрите хора и дали им се отразява лошотията или добротата на лицето, ами има нещо вярно, но се нарича излъчване. Затова има красиви хора с много грозно излъчване и обратното, грозновати с приятно такова.
Колкото си по-чист душевно, толкова по-светло и хубаво е изражението на лицето, защото според мен излъчването е половината част от една хубост!

Аз мисля че това чисто излъчване го имат щастливите хора, не добрите. Срещала съм много тъжни/нещастни  добри хора и излъчването им хич не е светло и хубаво. Tired

# 140
Казват, че дебелите са добри, а слабите - злобни.

Има подобен стереотип и за ниските мъже. Били амбициозни и комплексирани. Обикновено се посочват исторически личности като потвърждение.

# 141
  • Варна
Aма май има нещо вярно в това за ниските мъже. Много искат да се доказват. Много.

# 142
  • # супернатурална #
Другия мит е, че има с какво да се доказват  Laughing

Опитвам се да се сетя дали съм срещала истински злобен човек. Ми не съм.

# 143
Значи стигаме до извода: Бъдете щастливи, усмихнати и ще сте винаги красиви и сияйни, ако имате и хубави зъби, ехеее няма да може никой да ви каже и копче! Joy
Което ще рече, че проклятието на грозната жена е, че е нещастна и неуверена и излъчва това чисто физически също.

# 144
Посочете ми един пример, може на известни личности, грозна жена с красив мъж?
Ето ти пример:

# 145
  • Варна
Не знам защо, но не намирам Силвия за грозна жена.
А и вижте мъжът й КАК я гледа.

# 146
  • Варна
Не знам защо, но не намирам Силвия за грозна жена.
А и вижте мъжът й КАК я гледа.

А тук?

# 147
Я сега да се уточним за понятията: "не красива" равно ли е на грозна?  newsm78 newsm78 newsm78
Да кажат другите, аз както казах ми е трудно да заклеймя някого като крайно грозен, може да е неприятен.
Сега очаквам кифлите и кроасаните да отвърнат на удара и да докажат, че те са красиви а другите им завиждат затова се изкават неласково за тях... Joy
Обаче никога не съм срещала някой в този форум да си признае, че е кифла? newsm78 Laughing

Никоя кифла не би се занимавала да пише във форум. Поне не форум като този. Затова.

Ми какво да и е проклятието - налага и се да бъхта много, в училище никога не са и писали шестици по милост, не печели интервюто за работа преди да си е скъсала мозъчните гънки, мъжете никога не са я черпили повече от кафе (ако въобще  Rolling Eyes), има грозновати деца и такива неща, предполагам...

За максимум придобивки при минимум бъхтане много повече работа върши акъл на място ( но не непременно от типа, дето умножава наум петцифрени числа за наносекунди), отколкото съвършена красота. Най-малкото жена с акъл и съответната цел (максимум придобивки при минимум бъхтане) няма да се остави да е неатрактивна.

# 148
  • Варна
Е, добре, де, не бих я записала в листата на красавиците, но е симпатична. С друг грим  Mr. Green

# 149
Силвия Кацарова ми е толкова противна, че дори и не обръщам внимание на детайлите от външния и вид. Ето, дори ме накара да се запиша в тема, в която нямам място  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт