Проклятието на грозната жена

• 43 482
  • 879
  •   1
Отговори
# 390
  Вий пък като че ли не виждате разни Памелки да ходят по улицата... та чак нереално ви се струва. Има ги в доволно количество, особено сега, лято е, гърли на всяка крачка, то потници, то цици, и точно така действат на мъжете. А пък на жените, то е ясно - както в тая тема - хубостта веднага привлича цялото внимание, дори и да е само виртуална.
   Симпатяга си е Шанталчето, аз умирам от ужас, да не вземе да почне да обсъжда есхатологични проблеми, докато само разказва забавни случки, няма страшно.

# 391
А да , подсетихте ме, касиерката беше от тоя тип който мъжа ми нарича скумрия. Много слаба, без цици, с тъка косица на черта и слабо лице с болнав вид. Запомних я, защото тя се държа много неучтиво и непрофесионално. Без значение колко се прехласва по мъже които не я забелязват, тя е длъжна да ме обслужи както трябва без значение дали съм Анджелина Джоли и да не си позволява да си изкарва гнева върху мен, защото аз нямам вина затова, че тя има лоши гени. Sunglasses

# 392
# 393
Недей така, Шанталче, хора сме все пак, завиждаме.

# 394
  • Варна
Чак гняв не видях да се е изсипал върху Шанталчето... Joy
Ами хора сме, сигурно привлекателни мъже не влизат често по супермаркетите. Mr. Green

# 395
Гняв си беше, просто бе на работа и нямаше какво друго да направи женицата, само игнориране и изсъскване на  дължимата сума си позволи. Crossing Arms

# 396
Внимавай да не те причака някъде, когато не е на работа.

# 397
Сблъсък на двете проклятия е имало красивата мацка не е обслужена качествено от завист  ,а грозноватичката не е била изпита с поглед както и се е искало  Laughing

# 398
Тя пак добре, че не те е замерила с някой бройлер.

# 399
  • Варна
Гняв си беше, просто бе на работа и нямаше какво друго да направи женицата, само игнориране и изсъскване на  дължимата сума си позволи. Crossing Arms

Съгласявам се. Peace Ще си знам друг път като ме обслужат небрежно.  Flutter

# 400
"Всеки мрази красивите и умните" се пее в една любима моя песен, но повече от половината в темата могат бъдат поне наполовина спокойни Simple Smile

# 401
Сетих се още едно проклятие - красивата студентка ще бъде гледана с лошо око от грозната доцентка, особено ако мъжът й преди години, също от научните среди, си е падал по студентки. Сбърках темата.

# 402
След аферата Pussy riot като чуя бройлер  и супермаркет направо настръхвам  Embarassed

# 403
Гняв си беше, просто бе на работа и нямаше какво друго да направи женицата, само игнориране и изсъскване на  дължимата сума си позволи. Crossing Arms

Съгласявам се. Peace Ще си знам друг път като ме обслужат небрежно.  Flutter

Леле, Хексе, какви истини. Как не съм се сетила. На мен пък касиерката в Хит ми даде повечко точки, по милост. Явно доста зле съм изглеждала.

# 404
След аферата Pussy riot като чуя бройлер  и супермаркет направо настръхвам  Embarassed

Joy

Универсален уред.

Общи условия

Активация на акаунт