Лидл ::17::

• 79 656
  • 727
  •   1
Отговори
# 135
  • София
На въпросния Hotline: 0800 14141  направих заявка за каска голям размер още на първия ден преди обяд от промоцията, понеже в магазина имаше само S/M сутринта... та след 8 раб. дни ми звъннаха да ми кажат че имало само 4 бройки малък размер в магазините им?!? Е,, аз по-добре да си бях проверил сам същия ден няколко магазина... а не на 8мия ден да ми кажат какво й е артисало от седмицата........
Три дни след първия ден от промото (събота) - си направих заявка и за моторната резачка Florabest - увериха ме че няма да я изкупят и от 1-7 дни ще ми позвънят... още чакам, но не вярвам да е останало нещо. Naughty

Става дума за София
Засега съм разочарован. Crossing Arms

# 136
Каръкът си е карък  #2gunfire, вие що хлябове опекохте, а аз само успях да върна моята  Cry, хубавичка беше на външен вид  Flutter

Измих всичко, приготвих и в момента в който налях водата в казанчето тя изтече  Shocked, е, не всичката. Не е нормално ми се струва, все пак там е ток....
Върнах я, друга няма.....та така безславно приключихме  Crossing Arms  засега
Ти ме разби. В Лидл Младост имаше много. Обади се на горещия телефон.

# 137
  • София-в сърцата на моите деца
На въпросния Hotline: 0800 14141  направих заявка за каска голям размер още на първия ден преди обяд от промоцията, понеже в магазина имаше само S/M сутринта... та след 8 раб. дни ми звъннаха да ми кажат че имало само 4 бройки малък размер в магазините им?!? Е,, аз по-добре да си бях проверил сам същия ден няколко магазина... а не на 8мия ден да ми кажат какво й е артисало от седмицата........
Три дни след първия ден от промото (събота) - си направих заявка и за моторната резачка Florabest - увериха ме че няма да я изкупят и от 1-7 дни ще ми позвънят... още чакам, но не вярвам да е останало нещо. Naughty

Става дума за София

Моторна резачка имаше в Слатина Peace

# 138
  • София

Става дума за София

Моторна резачка имаше в Слатина Peace

Не се и съмнявам, но аз как да знам в кой магазин какво има... Ако действително е имало в събота (25ти) - трябва ли са да я изтеглят (но чак в делничен ден доколкото разбрах)?!  Tired

# 139
  • Хасково
Въпрос към момичетата, които имат хлебопекарна - как вадите бъркалките? Тази част никога не ми се получава и винаги пада голямо дълбане. Знам, че си има приспособление за вадене, но не ми е много ясно как да го използвам. Веднъж пробвах да ги извадя и след последното месене, обаче хлябчето от пухкавко и надуто спатъхна иии  Tired
Търсих книжката с рецептите в сайта на Лидл, обаче нещо не мога да я намеря. Може ли линк?

# 140
  • 1st floor
Малкият се сдоби с дънки. Имаше два цвята - взех тъмните, че той си е прасенце.  Laughing Притесняват ме само колко са здрави, заради изтъркания мотив на коленете. Там дънковият плат стои по мек и тънък. Дано издържат поне 2-3 месеца...За каката нямаше дънкови клинове, беше останал само един, малък размер...
Искам да попитам за цената на тези кърпички, тук в БГ :
И наистина ли са толкова добри, че и фурна чистят?  newsm78

# 141
  • Пловдив
Въпрос към момичетата, които имат хлебопекарна - как вадите бъркалките? Тази част никога не ми се получава и винаги пада голямо дълбане. Знам, че си има приспособление за вадене, но не ми е много ясно как да го използвам. Веднъж пробвах да ги извадя и след последното месене, обаче хлябчето от пухкавко и надуто спатъхна иии  Tired
Търсих книжката с рецептите в сайта на Лидл, обаче нещо не мога да я намеря. Може ли линк?

Когато стане готов хляба, изчаквам около половин час или пък след последния звуков сигнал за подгряването. Вадя формата с ръкохватки, обръщам я и с тръсване няколко пъти хлябът пада върху предварително приготвена кърпа, в която после го завивам. Остават .следи в хляба от бъркалките, но аз не успявам да ги вадя след последното месене, още повече, че трябва е да следя кога е........Това приспособление да вадене на бъркалките е ако останат в хляба. Пъхаш кукичката в улея и внимателно дърпаш, за да не се разкъса хляба.

# 142
Каръкът си е карък  #2gunfire, вие що хлябове опекохте, а аз само успях да върна моята  Cry, хубавичка беше на външен вид  Flutter

Измих всичко, приготвих и в момента в който налях водата в казанчето тя изтече  Shocked, е, не всичката. Не е нормално ми се струва, все пак там е ток....
Върнах я, друга няма.....та така безславно приключихме  Crossing Arms  засега
Ти ме разби. В Лидл Младост имаше много. Обади се на горещия телефон.

Обадих се, ама...нещо ми секна ентусиазма  Sad

# 143
  • Пловдив
Има ли в Лидл цедено мляко и дали е добро?

# 144

Когато стане готов хляба, изчаквам около половин час или пък след последния звуков сигнал за подгряването. Вадя формата с ръкохватки, обръщам я и с тръсване няколко пъти хлябът пада върху предварително приготвена кърпа, в която после го завивам. Остават .следи в хляба от бъркалките, но аз не успявам да ги вадя след последното месене, още повече, че трябва е да следя кога е........Това приспособление да вадене на бъркалките е ако останат в хляба. Пъхаш кукичката в улея и внимателно дърпаш, за да не се разкъса хляба.

Да се включа и аз  Wink

Бъркалките можеш да извадиш също и след последното втасване и непосредствено преди печене. Тогава след изпичането хляба ще е цял.

Лично аз си вадя бъркалките след изпичането, еее получават се дупки , но никога не ми се е спадал хляба от тях.

Още нещо , след като ми е готов хляба го оставям не повече от 10 мин. в машината преди да го извадя и завия с кърпата за хляб. 

В темата : Машина за хляб има невероятни съвети и страхотни рецепти  Peace прочети там ако искаш  Hug

# 145
  • Бургас
а за тези тави за печене някакви отзиви?
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-56F50F96-BCD463B5/lidl_bg/hs … l/index_17812.htm

# 146

Много са удобни. Печеното добива страхотна коричка.

# 147
  • Бургас
а в миялна дали могат да се мият?

# 148
Непокорна,кърпичките са към 2,80лв някъде (приблизително казвам) и аз взимам често от тях.Бърша си плота,фурната ако е загоряла няма да изчисти,но ако е нещо малко ше свършат работа.Аз съм доволна от тях,ползвам ги често по кухнята Peace

И аз загледах тези тавички.Имам подобни но за пица от които съм невероятно доволна.Тази с дупките с каква цел се използва и как се мие после след като нещо попадне из тия дупки newsm78
Мисля че се мият в съдомиялна,но аз моите за пица просто минавам с гъбата под чешмата,то нямак акво да им мие,нищо не полепва Grinning

# 149
  • Варна
Вчера в бързината мернах дънките за дребоси. Харесаха ми, но определено се бяха пообрали откъм размери. Бодита обаче ми се видяха, че са от някакъв кофти памук. Имам чувството, че след първото пране ще се раздърпат.
Мога обаче да похваля шоколада Amazonas premium cocoa 60% на J.D. Gross. Един от най-хубавите черни шоколади, които съм яла.  Peace
Много ги похвалихте тия кърпички, ще ги тествам.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт