Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Каква е ширината на перфорираните листове на кухненската ролка?
Какво представляват гел химикалките и какви са техните предимства пред обикновените?
Какви са отзивите за течния шоколад и как се сравнява с Нутела?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Каква е ширината на перфорираните листове на кухненската ролка?
-
Какво представляват гел химикалките и какви са техните предимства пред обикновените?
-
Какви са отзивите за течния шоколад и как се сравнява с Нутела?
-
Какви са отзивите за ножовете на промоция и дали клиентите са доволни от тях?
-
Какви са отзивите за сместа за хлебопекарни и колко хляба се получават от един килограм?
.
Половината смес ли сложи, както пише на упътването. Аз не мога да се ориентирам коя е основната програма за хляб, поне според упътването в книжката. Програма 2 беше за пухкав хляб. Аз сигурно щях да го бухна на първа програма, за която пише нормален хляб. Това явно се явява основната програма.
, вие що хлябове опекохте, а аз само успях да върна моята
, хубавичка беше на външен вид 
засега
Питам, да знам дали да си взимам от тук, или и в България си ги има... 