Лидл ::17::

• 79 663
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
Да се отчета . Купих 3 бр. тетрадки , 2 комплекта гел химикалки и клин в черен цвят.

Така от тетрадките няма какво да се обяснявам , пак са на квадратчета  Thinking Thinking Thinking за втора година, ако някой е намерил на редове да свирка , че иначе са от хубава хартия и са удобни .

Гел химикалките не съм ги отваряла още ще пиша отзиви по-натам.

Черният клин , ами хич не е лош, но има недостатък прозира на дупето , ако искате да го носите само с  блуза забравете няма да стане. Аз си го взех за една туника и е добре , но иначе на голо  Naughty Naughty Naughty не става . Плътен е , прилича ми на много дебел чорапогащник има леко лъскав ефект. Добре е , не ми изглежда да запарява  Simple Smile.

# 121
  • Бургас
сладкиш така и не можах да докарам, а за сладко четох, че често се скапвали машините и не ми се рискува.

да попитам за рибите - има ли някаква изгодна в момента, от кои сте доволни?

# 122
  • Пловдив
Сместта е за Чабата. Изпекох на 2 програма . Хляба вече е готов,чакам да поизстине и да го извадя. Изглежда много добре.

Благодаря ти.   bouquet Половината смес ли сложи, както пише на упътването. Аз не мога да се ориентирам коя е основната програма за хляб, поне според упътването в книжката. Програма 2 беше за пухкав хляб. Аз сигурно щях да го бухна на първа програма, за която пише нормален хляб. Това явно се явява основната програма.  Thinking Аз ползвам точно втора програма като правя хляб, с рецепта от книжката и се получава. С експериментите приключих. Не ме бива.  Whistling

# 123
Сместта е за Чабата. Изпекох на 2 програма . Хляба вече е готов,чакам да поизстине и да го извадя. Изглежда много добре.

Благодаря ти.   bouquet Половината смес ли сложи, както пише на упътването. Аз не мога да се ориентирам коя е основната програма за хляб, поне според упътването в книжката. Програма 2 беше за пухкав хляб. Аз сигурно щях да го бухна на първа програма, за която пише нормален хляб. Това явно се явява основната програма.  Thinking Аз ползвам точно втора програма като правя хляб, с рецепта от книжката и се получава. С експериментите приключих. Не ме бива.  Whistling
Да, сложих половината смес. Другия път ще пека на 1 програма и ще видя разликата. Имам и една рецепта за ръжено -пшеничен хляб , ще пробвам и нея. Даде ми я приятелка, тя пече в машинка, аз я пробвах рецептата ,но месих на ръка и направих питки вместо хляб. Много вкусни станаха. Децата ги харесаха. Даже моето тесто не беше ръжено, а безглутеново с фибри.

Купих дънки/клин за девойката,харесват ми.Блузи за второкласника, хубави са , само дето са много тънички.Купих и пастели.
Чакам отзиви за шкафа.

Последна редакция: чт, 30 авг 2012, 14:26 от Тя

# 124
  • София
Аз си взех предпазната преграда за легло. Съвсем стандартнатаа преграда на Safety 1st, която е и по детските магазини, само че е на цена почти наполовина. Доволна съм и  препоръчвам!

# 125
  • велико търново
Чарита и аз имама голяма нужда от преградата ,че малката все пада от леглото си .Нашият матрак е 20 см. широк дали ще е подходяща преградата за леглото?  bouquet

# 126
  • София
Чарита и аз имама голяма нужда от преградата ,че малката все пада от леглото си .Нашият матрак е 20 см. широк дали ще е подходяща преградата за леглото?  bouquet

Според мен - да. Матракът на Емма е с дебелина 22 см и преградата е около 20 см над него, т.е достатъчно за да не може да падне случайно.
Производителят обаче се е презастраховал и е написал, че е за матраци с дебелина до 10 см

# 127
  • София
Чарита - това наистина ли го пише на кутията? чудя се защо се разминава с  писаното по другите сайтове....

# 128
  • София
Да, пише го и на кутията. Просто недоумявам защо.... Дори и на снимката върху кутията се вижда, че матракът е много по-дебел от 10 см дюшече

# 129
Каръкът си е карък  #2gunfire, вие що хлябове опекохте, а аз само успях да върна моята  Cry, хубавичка беше на външен вид  Flutter

Измих всичко, приготвих и в момента в който налях водата в казанчето тя изтече  Shocked, е, не всичката. Не е нормално ми се струва, все пак там е ток....
Върнах я, друга няма.....та така безславно приключихме  Crossing Arms  засега

# 130

Така от тетрадките няма какво да се обяснявам , пак са на квадратчета  Thinking Thinking Thinking за втора година, ако някой е намерил на редове да свирка , че иначе са от хубава хартия и са удобни .

Преди малко ходих и имаше и с редове. Може би е трябвало да поровиш повечко. Кориците им са еднакви, но като погледнеш отстрани листата си личи, че някои са с редове.

# 131
  • София
Здравейте момичета, отдавна не съм ходила в Лидъл в България, нали има от почистващите кърпички W5? Страхотни са, успяха да почистят дори фурната  Party Питам, да знам дали да си взимам от тук, или и в България си ги има...

# 132
# 133
Аз се чудя защо не получавам нови известия, а то темата свършила Laughing
Не знам вече коя опаковка орехов сладолед ям, Невероятен е  Heart Eyes
Но имам едно питане. В града ми се носи слух, че Лидл, който имаме ще става Кауфланд. Това станало ли е или ще става в други градове? Знаете ли нещо? newsm78

# 134
  • София
Angel Dust, точно за тези става въпрос, благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт