Лидл ::17::

• 79 504
  • 727
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Ако не са с копче, с ластик ли са на кръста? Нещо не съм си отворила очите още...

# 256
Да на кръста са с ластик, изобщо не са лоши но не са като миналогодишните,но и цената е по различна

# 257
  • София
А това е много добре, аз ги бях отписала, защото си мислех, че са с цип и копче. Така е по-удобно за детето. Благодаря за информацията  Simple Smile

# 258
И аз си взех днес възглавничките с нуга  Heart Eyes Опитах се да си купя кафе с талона от сайта, но продавачките не знаеха как става ( а промоцията е от 3ти, днес сме 5ти). Направих такава опашка, че пак имаше мърморещи хора..ама не е моя вината  Crossing Arms Взех си още портокали, които са за фреш..Толкова сладки, че не можах да им устоя и открих сезона на фрешовете   Hands Clap

# 259
Тези Chow mein нудели на какво имат вкус? Като спагети ли са?

# 260
И аз взех 3 панталончета на моето момче и едно лилавичко за племенницата ми. Много ми харесват, за 10 лв. са чудни! Simple Smile Тънички са, но са от хубави материи, дънките също не са лоши.

# 261
Тея портокали освен за фреш за нищо не стават. Днес се опитах да хапна един и едва се преборих с половината - супер дебела ципа имат, която трябва да късаш със зъби и огроооомни семки. Сега разбрах защо са на промоция ...

# 262
Ема те са си за фреш Simple Smile Там не ти трябва ципата Wink Получава се много хубав фреш и сладък. От 2 портокала стават 200 мл сок

# 263
  • велико търново
tazi sytrin v 10 biaxa svyr6ili blyzkite s dylyg rukaf momi4e6kite.Kak bixa ,4e sted  2   4asa ot otvarianeto na magazina gi biaxa svyr6ili ?Predpolagam sa bili mnogo malko broiki.
Kypih pijama i komplekt potnik s bikini.

# 264
Писаха ми..Хлебопекарната била окончателно изчерпана.Чудя се какви ли количества достават по магазините,че да се изкупят всичките до една Thinking (то не само за този продукт де) Както и да е отпадна... Sad

# 265
  • София-Младост
Писаха ми..Хлебопекарната била окончателно изчерпана.Чудя се какви ли количества достават по магазините,че да се изкупят всичките до една Thinking (то не само за този продукт де) Както и да е отпадна... Sad
Те вече два пъти я пускат, ако не бъркам...рано или късно може пак да я включат. Аз така си купих ел.везна...от която всъщност съм много доволна.

# 266
Предполагам около Коледа пак ще я пуснат, като видят какъв интерес има..

# 267
  • Велико Търново
YSMIV4ICA
Ходих до Лидл тази сутрин преди работа, т.е. около 8 и взех на дъщеря ми, обаче наистина още с отварянето имаше само няколко бройки блузки с дълъг ръкав. Аз също взех панталонче, пижаха и чорапи.

# 268
  • Пловдив
Хлебопекарната я пускат за трети път. Вторият път я видях съвсем случайно в магазина, нямаше я обявена в брошурите и купих една и за майка ми, но.....така си отлежава. Аз правя хляб и им нося, но сега ще правят ремонт в кухнята и ще и намери място да я ползва. Така, че може пак да я пуснат по някое време.  Peace

# 269
Много обичам бамбука в китайските ястия. Днес си взех един буркан от ЛИДЛ-а..... Много гаден ми се видя  Sick. Сигурно трябва да го сготвя някак  newsm78.

Общи условия

Активация на акаунт