Лидл ::17::

• 79 461
  • 727
  •   1
Отговори
# 330
  • София-в сърцата на моите деца
Благодаря, непременно ще взема  Laughing
Видях и сиренето Софра на промоция от четвъртък
Аз не го видях newsm78Колко ще е ?

# 331
  • софия
Благодаря, непременно ще взема  Laughing
Видях и сиренето Софра на промоция от четвъртък
Аз не го видях newsm78Колко ще е ?
Малката разфасофка - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/4182_18187.htm

# 332
  • о`майна лунна нощ е
А някой дали има отзиви за водоструйката? Че сме я пазарили за подарък и ми се иска да прочета коментари за нея. Като характеристики е много близка до нашата на Макита /хоби варианта към 170 лева/- откъм ватове, бара ... Комплектовката също изглеждаше добра. Гаранцията е 3 години, което също е добре.
Бих се радвала да чуя и вашето мнение.

# 333
  • Варна
момичета, какво ви е мнението за праховете за пране? има ли нещо ефикасно срещу лекета?

# 334
  • гр.Варна
Момичета, ползвали ли сте този пилинг за дрехи? http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-76D24CAB-9DA2AABA/lidl_bg/hs … l/index_18202.htm

# 335
  • София

Подобни има и в Карфур. Ако не бъркам там струват 5 лв. Не съм ползвала и нямам представа каква работа върши

# 336
  • гр.Варна
Благодаря ,Чаритаbouquet

# 337
Аз ползвам от години такъв /не е купуван от Лидл/ и смятам, че е невероятен! Нямам нито една завалена дреха, минаваш с това чудо и пуловерите ви стават нови Peace
Някой ползвал ли е този спрей
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18213.htm

# 338
  • о`майна лунна нощ е
Да, аз .... и запалих темата с него в големия сняг. Имам още от опаковката, но ще взема и една аванс за този сезон. Доволна определено.

# 339
Аз ползвам от години такъв /не е купуван от Лидл/ и смятам, че е невероятен! Нямам нито една завалена дреха, минаваш с това чудо и пуловерите ви стават нови Peace

А мога ли да си мина дивана? На някои места се е офитилчил плата, а иначе си го харесвам  Sad, ако мога да го спася с това чудо, няма да е лошо

# 340
Да, аз .... и запалих темата с него в големия сняг. Имам още от опаковката, но ще взема и една аванс за този сезон. Доволна определено.
Благодаря много  bouquetБотушите ли само пръскаш?
raja_nikol аз първо бих пробвала на малък участък, който не е на много видно място, макар че не вярвам да има проблем

# 341
  • София
Благодаря много  bouquetБотушите ли само пръскаш?
raja_nikol аз първо бих пробвала на малък участък, който не е на много видно място, макар че не вярвам да има проблем

Проблем винаги може да има. Аз си съсипах преди време едни обувки. С друг спрей, а не с показания  Wink

# 342
Импрегниращият спрей е супер, а и цената за количеството е повече от добра. Ползвала съм го на маратонки, гладка кожа и велур - никакви следи не оставя, предпазва обувките от гадната солна киша и обувките не пропускат.

# 343
  • София
Явно спрея е хубав, защото много хора го похвалиха. Имах предвид, че трябва винаги се пробва на скрито място и да се изчака да изсъхне. Зависи и от кожата, и от обработката ѝ, а не само от спрея.

# 344
  • о`майна лунна нощ е
Аз лично не съм пробвала спрея на велур, но всичко, що беше от кожа /имам предвид обувки, ботуши ..../ независимо каква - изкуствена или естествена, беше третирано с него. Подсушена и почистена повърхност, пръска се от разстояние - ефект определено имаше.

Общи условия

Активация на акаунт