Лидл ::17::

• 79 204
  • 727
  •   1
Отговори
# 705
В Слатина беше жестоко опоскано, не само офертните неща, но и други рафтове бях опразнени...
Пастета от сирене ми дойде в повече. Аз обичам разни такива, но това не ми допадна. Небалансиран и тежък вкус за мен.
Сок от грозде нямаше, шоколади не видях...
Исках да видя сутиените, ми те нямат ни банел, нито са подплатени...
Утре пак ще надникнем.

# 706
Имало ли го е преди този албум за снимки - http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-8C927F4B-F66451FC/lidl_bg/hs … l/index_18713.htm ? Някаква идея как се закрепват снимките вътре  Confused

# 707
  • София
лепило, двойнозалепващо тиксо и подобни материали.

# 708
  • Плевен
да си дам отзива за подложката за гладене - доволна съм, ние имаме дъска за гладене с подложка отгоре, но с Лидълската постелка за гладене сякаш наистина по-леко върви гладенето  Peace
Маскарпонето  голяма вкусотия - само цената малко ме дразни/ дори с 30% намаление/, но определено планирам скоро пак да взема

# 709
Да споделя и за един от швейцарските шоколади от сегашната промоция.
Взех този с лешници на парченца вътре.
Не е лош, но...малко странен ми идва вкуса, не знам защо.

# 710
  • София
Днес бях при майка ми в Овча купел и там имаше от пастета от сирене. Е, отвратителен е  Sick, камемберът вътре си понамирисва на амоняк и съответно цялостният аромат е.....  Sick
Вчера изпекох на грил тиган вайсвурстчетата, от тези с пакетчетата горчица, харесаха ни  Peace
А от швейцарските шоколади вече всички са изпробвани, най-много ми харесва този с шоколадов крем, нещо като линдор е. Днес взех още няколко от него, само този с бадемите беше на свършване, но той пък изобщо не ми харесва, 74% какао ми идват вече малко в повече.

# 711
  • В реалността
Аз съм доволна от пижамките. Мисля, че началото на годината или края на миналата година бяха пискали и взех от двата вида. Тънички са, идеални за пролет/есен.

# 712
Моля, кажете сутиените от днес имат ли подплънки и банели.Гледам, че и в другата брошура има сутиени, но ме притеснява, че няма да има размер за мен.Аз по принцип мразя сутиени с подплънки и банели и единствено харесвам тези, които са с парче отдолу, ама как се изразих и аз, но за жалост такива модели има само в магазинчето за левче и те са едни бабешки.

Пратих майка ми до магазина и не можах да видя сутиените, според вас големия размер наличен ли е навсякъде в Пловдив?
Купихме 11 млека от плодовите, чипс със сол, от италианските вафли на промоция и хартията с овцата, на мен не ми хареса изобщо, обичам я някак си по-плътна, а тази ми се видя доста мека и хич нямаше вид на трипластова.

Камемберът съм го купувала веднъж и не ми хареса, стоя 1 месец в хладилника и накрая отиде в кофата.А какво ще кажете за пастетите Делано, хубави ли са?Знам, че тук повечето не ядат пастет, но за тези като че ли имаше положително мнение.

П.П Видях, че сте дискутирали сутиените, май са такива, какъвто на мен ми трябва.

# 713
Този инхалатор пускали ли са го преди? Някакви отзиви?
Благодаря предварително.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C08BF093-46C465AD/lidl_bg/hs … l/index_18837.htm

# 714
  • софия
Този инхалатор пускали ли са го преди? Някакви отзиви?
Благодаря предварително.
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/SID-C08BF093-46C465AD/lidl_bg/hs … l/index_18837.htm
Не са. За първи път го пускат.

# 715
  • Варна
А какво ще кажете за пастетите Делано, хубави ли са?Знам, че тук повечето не ядат пастет, но за тези като че ли имаше положително мнение.
Аз лично много ги харесвам - и от към вкус, и от към състав.  Peace

# 716
  • 1st floor
От чевтъртък си заплювам картофените ноазети и да хвърля поглед на ботушите. На снимка изглеждат прилично за сухо време. Ноазетите някой ми ги беше похвалил преди. Били много хубави, но от тогава ги дебна и все ги няма. Някой хапвал ли ги е, пържат ли  се? newsm78

# 717
  • софия
А какво ще кажете за пастетите Делано, хубави ли са?Знам, че тук повечето не ядат пастет, но за тези като че ли имаше положително мнение.
Аз лично много ги харесвам - и от към вкус, и от към състав.  Peace
И ние много го харесваме, особено едро смяния. Той е и с най-високо съдържание на месо по етикет.

# 718
От чевтъртък си заплювам картофените ноазети и да хвърля поглед на ботушите. На снимка изглеждат прилично за сухо време. Ноазетите някой ми ги беше похвалил преди. Били много хубави, но от тогава ги дебна и все ги няма. Някой хапвал ли ги е, пържат ли  се? newsm78

И аз харесах ботушите, дано и на живо да са хубави, и миналата година имаше, как ли са били  newsm78

# 719
  • 1st floor

И аз харесах ботушите, дано и на живо да са хубави, и миналата година имаше, как ли са били  newsm78
Само не знам, дали ще се доредя да ги видя...Лятото така ми хванаха око едни сандали - никакви ги нямаше цяла седмица...Пък и аз нося най-търсения номер - 37, 38... Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт