Лидл ::17::

• 79 475
  • 727
  •   1
Отговори
# 300
  • София
здравейте не знам дали сте го обсъждали .....какво ви е мнението за пастата за зъби  преди врме си взех мляко за тяло и душ гел които ми харесаха загледах и пастата но не посмях да взема  newsm78
Купувала съм от избелващата паста и наистина избелва. Личи си още при първите измивания.

# 301
  • София
здравейте не знам дали сте го обсъждали .....какво ви е мнението за пастата за зъби  преди врме си взех мляко за тяло и душ гел които ми харесаха загледах и пастата но не посмях да взема  newsm78
Купувала съм от избелващата паста и наистина избелва. Личи си още при първите измивания.

Потвърждавам, пастите са хубави. Аз също си купувам от избелващата. Но не съм възхитена от водите за уста, особено от тази, без алкохол.

# 302
благодаря за отговорите ще я пробвам  bouquet

# 303
  • София
Коректорите за химикал не струват, да кажа аз. Само замазват.
Купих си Камамбер, досега не бях пробвала никога, но ако всички марки имат такъв ужасен вкус...не е за мен.

# 304
Купих си Камамбер, досега не бях пробвала никога, но ако всички марки имат такъв ужасен вкус...не е за мен.

Валенцето, умирам си за камабер, бри, синьо сирене и изобщо "плесенясалите", както ги нарича майка. Аз пък си купих и отиде за нула време, въпрос на вкус е, нищо чудно, че не ти харесва, и около мен много от народа не го харесва, но аз се радвам, че така има повече за мен. Grinning Тъкмо се чудех за коректорите, благодаря, че сподели.  bouquet

# 305
  • София
Лабрекс, така си и помислих, аз не си падам по такива вкусове. Обаче сега търсих рецепта какво да го направя той камамбер и да взема да го панирам, м, как мислиш...?

# 306
Лабрекс, така си и помислих, аз не си падам по такива вкусове. Обаче сега търсих рецепта какво да го направя той камамбер и да взема да го панирам, м, как мислиш...?

Ееех, ако бях наблизо, щях да ти спестя всичкия труд покрай камамбера! Joy По рецептата на pepelia6ka съм правила, ама и то си е за не всеки вкус, пробвай, пък не се знае, може и да ти хареса.  Peace Виж и на еликсир предложението, може с нещо да го комбинираш и няма да се усеща толкова.

# 307
  • София
Ха ха, еми няма да го дам така лесно тоя камамбер, да знаеш. Laughing
Ще направя питката, ама малко по-различно, че ако сложа гауда съвсем ще ми стане гадно на вкус. Подозирам обаче, че ако сложа обикновенни български кашкава и сирене камамбера почти няма да се усеща. Благодаря ти!

# 308
  chef  заради питката може да си купя тези сирена много ми хареса

# 309
  • София
Цитат
умирам си за камабер, бри, синьо сирене и изобщо "плесенясалите", както ги нарича майка. Аз пък си купих и отиде за нула време, въпрос на вкус е, нищо чудно, че не ти харесва, и около мен много от народа не го харесва, но аз се радвам, че така има повече за мен.
newsm10

# 310
  • 1st floor
....
Да питам ползвалите интимния гел-доволни ли сте?
Аз го ползвам, доволна съм!  Peace
И аз го ползвам, и аз съм от довоните!!!  Grinning

Да питам за тези стелки има ли отзиви:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18125.htm
Дали са по-специфични или са просто обикновени стелки... newsm78 ? Ако има някой, който ги е ползвал, моля да сподели. Praynig Трябва ми нещо супер удобно да краката...

# 311
АА, стелките вече не режат на шайби и на ивички  Wink

# 312
  • софия
Купихме вчера на джувка комплекта за рисуване. Много е хубав и тя е много доволна. Острилката остри страхотно. Днес си го взе и го разнася при баба си.
Взехме за подарък и от детските пижамки за момчета. Хубави са. Плътни, за зимата. В нашия Лидл нямаше голям размер за момичета иначе бих се пробвала да взема на моята девойка. Погледнах и панталончетата. И те ми харесаха като кройка, но отново нямаше голям номер.
В намалените стоки изрових едно клинче, ден 50, бял с бродерия по края за детето за 4 лв. За подобно, началото на сезона, дадох 9 лв. в друг магазин. Много ме е яд, че съм ги изпуснала. Сигурно са ги пускали миналия месец. Бих й взела и други, да не говорим, че това, което купихме е по-малък номер и й е 7/8.

# 313
  • София
Моля за мнение за тези почистващи продукти:
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18214.htm - за кожа
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18210.htm - за печки
http://www.lidl.bg/cps/rde/xchg/lidl_bg/hs.xsl/index_18216.htm - за тоалетни

# 314

За първи път виждамм такива Sad Аз взех един препарат за почистване на петна Mr Washer. 750 g е за 4 лв. Дано чисти добре

Общи условия

Активация на акаунт