Лидл ::17::

• 79 292
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
Да похваля картофите по селски. Сложих гъби, бекон и царевица и с малко мазнина в тавата станаха чудесни! И бързи....   bouquet

# 601
  • Стара Загора
имат ли сол за съдомиялни?
Имат и е едра

# 602
Да похваля картофите по селски. Сложих гъби, бекон и царевица и с малко мазнина в тавата станаха чудесни! И бързи....   bouquet

И вкъщи много ги харесахме, вкусни са и бързо стават. Следващ път ще им сложа и аз добавки. Peace

# 603
  • София
Аз ползвам само нея. Peace

# 604
Днес в Лидл Слатина видях освен гумените дамски боти и гумени дамски ботуши. Бяха на 19.99 в лилаво -карета и точки, тези два вида мернах.
Взех от картофите и аз да опитаме вкъщи  Wink

# 605
В събота взехме от картофите по селски и с голям ентусиазъм ги направих, но уви, изобщо не ги харесахме и няма да повторим. Някои от картофите имаха вкус на мухъл.

Аз ползвам само нея. Peace

И аз ползвам само нея. Ползвам и гланца за съдомиялна от Лидъл.

# 606
Купих си чадъра за 13 лв.  
Ще го видим колко е "противовятърен" при първият дъжд  Mr. Green като знаете колко е ветровито покрай морето при буря и дъжд  Whistling  ще пища колко броя дъждове сме удържали преди да се разпадне  Stop макар че изглежда здрав , ама ще видим ... Нямаше по-свежички цветове  Confused а само т. синьо и черно, и нещо като тъмно сиво (пак почти черно , но не толкова лъскаво черно , а по-матово такова...) - аз след кратко колебание взех тъмно сивия  Thinking

# 607
И аз ползвам само нея. Ползвам и гланца за съдомиялна от Лидъл.
Като сме подкарали съдомиялните  Laughing, течност за почистване има ли?

# 608
  • ПЛОВДИВ
Има ли притежатели на лидълската кафемашина да даде отзиви?  bouquet

# 609
  • София
за еспресо - имаше отзиви преди не един, доволни бяха, шварц машината - нищо особенно, малко спъната за употреба.

# 610
Ние я взехме на свекърва ми за подарък- еспресо машината, сравнително скоро беше. Доволна е, засега...не смеем да се хвалим, че предната беше много каръшка. Та се надявам с тази да правим кафе дълго време. Нашата вкъщи е Делонги, най- обикновената, обаче прави кафе от 2004г. без грешка...Пу- пу...

# 611
  • софия
Ние имаме на вилата. Ползваме я сезонно, съботно-неделно. Прави хубаво кафе - плътен каймак, който не спада, докато не си изпиеш цялото кафе. Разбива и добре млякото.
Имам отзив и за сервиза - счупи се копчето за въртене. От сервиза бяха много отзивчиви и точни - смениха го и направиха диагностика без дори и да сме искали.
 Peace

# 612
  • ПЛОВДИВ
точно за еспресо питах. благодаря за отговорите bowuu bowuu bowuu

# 613
здравейте аз се престраших да си купя прах за пране течен ...... белия е 2 л  за 20 пранета а цветния е 2 л за 27 пранета    взех и едно веро за 50 ст като за цената си добре мие взех си и от любимите меденки но секолебаех за кюфтета с топено сирене, бяхте казали че на бай мезан нещата не са хубави и се спрях

# 614
Moже ли линк към към тая машина за експресо?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт